Att det ska va så svårt?

Nyss kommit hem från trippen. Ska alldeles snart hoppa i säng, funderar på att ducha först. Men det känns lite meningslöst med tanke på att håret kommer se ur därefter i morgon. Vilka problem man kan ha.
Jag glömde för tusan att skriva att jag va och gratta morfar igår, han fyller 80år. Så det bjöds på smörgåstårta, och som ni sett i tidigare inlägg så tror jag att det är söndas mat för min del. Förra helgen va det ingen som fyllde år så då slapp jag undan.
Nej ska jag va ärlig har jag inget vettigt alls att skriva här, blir bara en massa konstiga meningar!
Så god natt!


Lite musik kanske?


Alla har ett hjärta,men storleken varierar.

Utvilad efter ca 16 timmars sömn. Jag slockna klockan åtta igår, vakna en liten snabbis runt halv två för att näsan va igenmurad av snor. Gött va! Somna lika fort som jag fick hål i näsan och vakna totalt utvilad. Underbar natt med andra ord.
Idag har jag ägnat en massa tid till att pyssla ihop en massa här hemma, shoppat med syrran och käkat mat hemma hos päronen. Oj klockan tickar ser ja, ska ut på äventyr!
Slänger in nåt sen kanske!

Tungt huvud och djupa sår!

Trött. Jo tack det kan man ju säga att jag är. Ska snart krypa till kojs och sova hela dagen i morgon för jag är ledig. Idet sög igår, gamla gubbar som ett liveband kommer dom säkert långt på! Tvi fan. Bättre jag hade vart hemma och kurerat mej till ett friskare jag ist för att slänga ut pengar på den skiten.
Är så trött på att ständigt va sjuk, men jag tror att det var alla hyasinter och julstjärnor som fixade min super mumsiga halsont. Kan iaf skratta mej glad för att jag inte låter som mamma och E idag.
Nej orkar inte mer, hoppas ni haft en bättre helg än mej!

Godnatt!

November lider mot sitt slut..

Myser i massor! Allt fixat och klart inför helgen, alla stakar och stjärnor är uppe + gardiner. Duktiga jag. I morgon ska jag snabbt svabba av golven och tvätta lite kläder. För den tunga dammtorkningen har jag redan gjort i omgångar eftersom det tapetserats och sen ett par dar senare har det borrats, ja ni förstår. Så allt damm har förhoppningsvis landat. Jävla betongcell man bor i egentligen.
Min dag idag har spenderats på jobbet, kröp som en buffel bland all tobak och innan jag visste vad fan allt hette och vart det skulle stå. Herre min skapare så krångligt det va, men jag lyckades t.o.m inom den tidsram jag hade för att få jobbet utfört på också. Inte lätt att kunna allt andra gången man utför något. Hade en lite rast och intog kassörske rollen. Trivs väldigt bra i flummet bland alla dess möjliga valörer av personligheter. Man lär sej en massa!

Nej dags att borra ner huvudet i sanden, har lite att stå i imorgon. Hoppas ni haft en bra dag.
God natt!

Tänk fel om du vill, men tänk själv!

Go kväll! Har haft en helknasig dag idag också. Vaknade nästan när det va dags att lägga sej igen, nej det är väl att ta i kanske, men sent så in i helvete! Det måste va nåt som inte stämmer, jag kan verkligen sova hur länge som helst om inget väcker mej. Har betalt miljaders räkningar och käkat hembakad pizza, inte så dumt! Nu lite senare i kvällningen har jag vart på seans, väldigt intressant. Har aldrig vart på något sånt förut så det va en ny upplevelse. Tror ni på övernaturliga saker?
När jag äntligen va hemma igen runt halv tio slände jag upp lite juleljus. Visst det är inte förän till helgen det är advent, men jag är ju inte hemma så då är det lika bra att det kommer upp nu.
Gardiner i sovrummet ska upp nu i kväll, så jävla tråkigt att stryka bara. Nej dags att ta tag i det sista innan X kommer och myser.
Ha en trevlig kväll, för det ska jag ha iaf!


Jag drömmer om det än
det där som hände för så länge sen
minnesbilden är ren och och klar
den kommer nog alltid att finnas kvar
Men skulle den någon gång suddas ut
så är det ändå inte slut


Gör aldrig,ingenting!

Snabbar mej att slänga in ett par rader i reklampausen. Den här dagen har vart som den vart, vaknade sent som fan, hade mer eller mindre panik bara för det. Så min dag har inte vart så lång, och jag hoppas innerligt att jag kan korta av den lite till med att somna i tid. Vad har jag gjort annars? Fixat och donat som vanligt, fick upp hyllorna och tavlorna idag, skrukit ännu lite mer gardiner, käkat mat men såklart blev det ingen träning. I morgon kanske.
Helgen planeras för fulla muggar, som det ser ut nu blir det stressigt. Men detta fixar vi, en fis i rymden är väl inget för oss. Fodralet ska få komma till användning. Nej skriver möjligen mer sen om jag har tid och lust, det börjar på tv:n igen.


Ingen rubrik!

Sitter och glor i genom fönstret, mörkt trist och man vill inte göra ett dugg. Jag skrev igår att man inte skulle förbanna mörkret men jag tror jag tar tillbaka det, iaf i skrivande stund. Man blir deprimerad av det dystra och kalla väder som är nu. Om det ändå kunde komma lite snö, det ljusar ju ändå upp en hel del.
Och förresten blir allt mycke mysigare med snö.
Till helgen är det första advent, idag är det precis en månad kvar till julafton, ni ser va fort det går. Hate it!






Förbanna inte mörkret, utan tänd ljus!

Denna dag har vart lite halv knasig. Vaknade ganska sen och ringde en pling till syrran. Dom va på sjukhuset med E, han hade fått vätska i höften den stackarn. Inte konstigt att han hade ont i benet innan han la sej igår. Jag åkte bort till getberget för att träffa den lilla nykomlingen i släkten. Det blev en liten liten Melinda. Jätte söt!
Sen har jag rotat runt som en liten gris här hemma i kvällningen, pysslat med en massa. Strukit gardiner som ska upp innan helgen, köket är redan klart. Kanske ska ta resten i morgon. Sen har jag även bankat upp några tavlor, och hoppades på att jag skulle få upp mitt skåp i morgon. Men pappa lyckades såga sej i handen när han va och batterade med något så det lär nog dröja ett tag till. Skulle ju kunna göra det själv och det inte va så töligt att mäta och lyfta upp skåpet. Hjälpa kanske?

Nej dags att tänka på refrängen, ska upp och träna i morgon är det tänkt. Önska mej all lycka!
God natt!





Äkta skönhet kommer faktiskt infrån.

Trött och sliten långt in i benmärgen, har vart en tråkig dag! Igår svepte jag runt i min egen värld tror ja, inget blev som jag hade tänkt. Men det är ju så typiskt att det alltid blir så. Förbannade mej själv ett par gånger och drog sedan på mitt falskaste leende någonsin. Varför? Jo för att man kan inte ständigt va glad och trevlig! Va även och bada med lillen, eller jag satt mest bara ner i den varma basängen och funderade på annat. Att barn kan bli så glada av lite vatten, han vill inte med hem när klockan va runt två.  Men va ändå så snäll att han steg upp utan tjat när vi väl skulle gå. Vi åkte sen vidare för att handla, M och E plockade i korgen och han körde helt enkelt sitt eget race där inne. Man såg bara flaggan som dundrade förbi frukten.
Kvällen bjöd på en lugn utevistelsen bland trevligt och icke trevligt folk, med en tillhörande efterfest som kanske inte blev som den hade tänkt sig. Men det va väl skapligt kul i allafall.
Idag har jag legat i soffan hela dagen i princip, och för det första steg jag inte ur sängen förän klockan va ett. Och nej jag vet att man kanske ska gå upp i tid, men det är söndag och då händer det ändå inget. Sen har tid spenderats framför tv:n, one tree hill är början på en massa bra program en söndagkväll.

Ska vi hoppa upp till rubriken? Det brukar ju oftast finnas en andledning till att man skriver en rubrik. Jag skriver den efter vad som först ploppar upp i mitt huvud och oftast har det en betydelse. Idag är den tillägnad en person som berört mej hårt på många olika sätt. Personen i fråga är den snällste och finaste människa man kan tänka sej, önskar dej all lycka i världen fast du kanske inte förtjänar det alla gånger. Jag vet även att du har den finaste insida man kan önska, och jag hoppas att det kommer att fortsätta så. Ingen kan ta din plats när det gäller på riktigt, eller vad som än händer. Det har du bevisat för mej och din omgivning!

Godnatt!


Älskar hennes låtar!

Det fungerar inte alltid som man vill.

Jag tänker inte säga att jag är ledsen för att jag inte uppdaterat,för då ljuger ja. Ibland brukar jag fundera på varför just JAG valde att skaffa en blogg. Den tar ju ända sån energi, man vet att den ligger där i bakhuvudet och vill bli påfylld med någon ny skit som ni läsare kan gotta er i. Men sen måste man också ta sej en funderare på hur privat man vill att bloggen ska va. Jag skriver ganska mycket som kommer direkt från hjärtat men väljer ändå att inte skriva om en hel massa saker. Varför jag väljer att hålla endel hemligt beror på att,för det första så vet jag inte vilka som läser bloggen, och sen vill jag bara slippa allt onödigt tjat som skulle kunna uppstå om jag skrev precis det jag tyckte och tänkte om saker och ting. För jag bär på saker som tynger mej otroligt mycket. Men skulle rätt person/personer få veta det skulle det gå som en löpeld och vändas mot mej, och man skulle bli hånad.
Men nu tänker ni säkert, så illa kan det väl inte va heller. Jo det är det, som jag skrivigt förut lever jag långt innan för de ramar jag satt upp, känner mej instäng nästan kvävd av alla dessa otroligt speciella individer runt om mej som älskar att det går dåligt för andra. Dom mår bra när en annan pinas, och helst av allt skulle vilja skita i allt, bara sticka här i från för att aldrig mer återvända. Men det är även mitt hem, jag bor här så jag har rätt att va vart jag vill och göra vad jag vill utan att behöva övervakas dygnet runt.
SKÄRPNING! Visa medkänsla och låt folk få må dåligt om dom känner för det, ist för att vända det mot dom!

Tack för mej, och hoppas ni får en trevlig kväll!

Frossa

Blir ett kort inlägg idag, det gör ont överallt och jag har fått feber. Jävla skit grejer. Det gör ont i varenda liten del av kroppen t.o.m den lilla snibben i örat gör ont (vet inget specifikt namn).
Har vart till Sjukan, sista besöket för ett tag framöver nu. Sen bar det av till Badet med M,A,L och E. Jag orkade inte bada idag, så jag satt och kolla på ist.
Kom hem runt sex skulle jag tro, sen pratade jag lite med M och det tog inte alls länge förän jag dormade av. Sov skit gott i en timme eller nåt, fortfarande lika trött så jag säger tack och godnatt!

Det omöjliga tar bara längre tid!

I dag är dagen D. Alltså dagen för den fruktade sprutan. Skratta på bara, jag är livrädd för sprutor, men jag har vart och fått skiten nu. Så i morgon vaknar jag väl med tryne, knorr och klövar.
När jag va på väg in funderade jag faktiskt på att avbryta det hela, det var ju ändå frivilligt. Inte så farligt ont än, lite väl öm i armen kanske, men det känns som en kraftig träningsvärk.


Jag pratade med en person förut som betyder en massa för mej. Man blir så mycket klokare på något vis när man får prata med någon som kan förstå vad man menar, för endel utav er fattar inte alls. Jag är glad att jag har dej, hur skulle det annars ha sett ut idag när alla andra vände ryggen åt. Du är ett stort plus i mitt lliv på flera sätt.
Eller jag kanske ska säga att det är många som hjälpt mej igenom mycket på senare tid, men just DU har ändå vart den viktigaste delen.
Hur hanterar ni något jobbigt? Stänger ni in er, låter bli att prata om det, gråter, skriker, reser bort, ja det finns ju hur många olika sätt som helst att bearbeta det jobbiga. Man kanske t.o.m behöver läkarhjälp.
Jag pratar om det, tvingar mej själv att fundera och komma över, hittar en ny väg till ett bättre mål, ber om hjälp om jag inte klarar det själv, och framför allt ska man lita på sej själv och aldrig ge upp. Alla klarar allt med rätt hjälp så är det bara. Kom aldrig och säg att du inte kan förän du har försökt!

Kanske vore en bra ide att avbryta här, annars kommer detta bli ett milslångt inlägg. Har en såndär tråkig funderar dag, och som jag sagt förut hamnar tyvärr en del av det tråkiga här. Det får ni helt enkelt stå ut med. Tror det är dags för sängen, ny dag och nya möjligheter i morgon. Hoppas att er dag har vart bra, om inte annat hoppas ni får en trevlig natt.


Take Care!


Allt är ett skämt till slut!

Tisdag idag, med tunga blyklumpar till ben och super trötta ögon kom jag till slut upp! Å gud vad jag hatar min ringsignal, nån jävla pekka som skriker åt mej varenda morgon att det är dags att gå upp. Att jag inte gjort över med telefon än.
Jag och Elin fixade till min slinga som ska sitta på balkongen under vintern, den funka vilket jag inte trodde att den skulle göra. Så nu är det klart så långt iaf. Sen blev det frukost bla.bla.bla ja sånt man brukar göra när man kommer upp. Klockan närmade sej två och då skulle jag faktiskt infinna mej på jobbet. Elin drog till Gräsmark och jag intog position kassörska.
Nu senare under kvällen har jag faktiskt vart så duktig att jag målat syrrans ramar, tog väl en si sådär 2 månader innan jag fick fingrarna ur och gjorde klart. Bara att ta tag i mina egna nu då. SUCK!

Inget vettigt att skriva idag heller, i morgon kanske eller nästa år, vem vet?

Lycka kan inte mätas i status!

Började dagen med att tapetseraren klampade in runt sju i morse, jag va så trött att jag inte orka gå upp. Så mellan sju och tio låg jag halvsov när han spela skiten ur sin radio. Gick bort till syrran nästan direkt jag klev ur sängen, sedan bar det till sunne. Ante skulle till tandläkaren och vi ansåg att vi inte hade något bättre för oss så vi hängde på. Skjutsade honom kanske det heter. Gick runt och kollade i lite affärer, hittade en super fin ljuslykta. Men nu räcker det med sånt!
Tror vi drog hemöver runt tre, släppte av Ante på jobbet och drog bort till Ida. Käkade lite popcon och kolla på Ronja rövardotter, gammal klassiker!
Jag tröttnade rätt snart och fortsatte min färd mot Johanna, satt och prata lite goja och va allmänt slappa. Elin hämtade upp mej och sen va jag hemma i röran. Fick börja med att städa och det va sååå kul. Eller också inte! Men klart blev det och allt har snart kommit upp igen, tavlor, vitrinskåp och lite hyllor som ska upp i morgon, får ju inte väsnas hur länge som helst.
Käkat några äckliga makaroner, klibbat ketchup överallt, duschat, skrattat åt ett sjukt program och ska nu snart rulla ner ögonlocken för att hålla dom stängda resten av natten. Kan ju alltid hoppas iaf. Känner mej som en tant på 75år som har sömnproblem.
Där är min dag i sin korthet!



Hittade ingen bild på hur det såg ut innan, kommer vid ett senare
tillfälle! Nu är det iaf klart..



Låten är enbart till dej!



Godnatt!

Hat- kalla det vad ni vill!


Ja det är just vad jag går runt och bär på, ett hat så stort att det skulle kunna kväva mej. Ilskan kokar upp under icke kontrollerade tillfällen ganska ofta. Eller ska man verkligen kalla det för hat? Det är ju att ta i, men den vassaste graden av avsky. Det går en fin smal linje mellan hat och kärlek. Ni kanske själva har upplevt de? Man kan älska någon så fruktansvärt mycket men på samma gång hata personen så mycke mer.
Hat,ilska,vrede kalla det va ni vill, men när man kommit till en punkt i sitt liv så orkar man inte bry sej längre. Det finns liksom inte ork, man behandlar saken som luft!

Min helg är över, fort passerade den också. Inte speciellt rolig, men ändå inte kass, så ni får tolka det som ni vill. Fest igår, tre öl och en cider så det va lugnt för min del. Tur va väl det för jag börjar bli sjuk igen, så jävla kul! Idag har jag gått i koma hela dagen, va till Ekshärad och käka tårta. Smaskens!
Sen har det inte blivit så mycket mer, plockat ur rummet som ska tapetseras och får nöja mej med att sitta på golvet och glo på tv. Obekvämt!
Nej dags för sängen, tidig morgon väntar!
Go natt


Du hänger i en lös tråd!

Sitter bänkad framför tv:n, idol ikväll. Vem tror ni vinner? Jag tror på Tove eller Erik. Nu skiter vi i detta.
Idag har jag fått mycket gjort, handlat en massa med pappa, diskuterat med torsby bostäder & jag får helt omtapetserat, jag tycker om! Har även besökt sjukhuset som sagt, men där fanns inte den jag skulle ha tag på så det sket sej idag med. Lite tröttsamt! Har även bakat kladdkaka nu i kvällskvisten, mums!
Hur ser helgen ut? Jag skulle ju ta det lugnt, men ÄNDRADE planer.

Har funderat ett tag på vilka det är som läser min blogg, jag ca 20-30 läsare, ni kan väl slänga in en kommentar kanske?

Ha en trevlig kväll!


Virrhönan Elin!

I morse vakna jag av en ganska argt vibrerande telefon, vilket tog ett tag innan jag uppfattade. Det va jobbet som ringt, jag försökte ringa upp med det funkade liksom inte. Konstigt när jag missat en siffra! Men som tur va ringde dom igen, och det blev ett snabbt uppvaknande vill ja lova, ingen liggaochdrasej morgon här inte.
Halvsprang ner, va där runt tjugo över tio, och lämade stället runt halv sex.
Precis när jag dragit ut första vagnen för plock ringer telefon igen, panik det skulle ju tapetseras på måndag och jag har inte hunnit att kolla tapeter ens. Så jag fick skynda in på torsbybostäder nu i kvällninngen och låna en bok med tapeter, tror ni jag hittar nåt? NEJ! Allt är så fult, usch lite mer fantasi kan dom väl ha. Nåt förslag kanske? det lutar lite åt brunt faktiskt, eller kanske grått,vitt & svart. Beslutsångest!
Annars har jag inte hunnit med så mycket, lagat lite mat och stoppat i mej ännu mer MAT, ska snart hoppa i plurret. Måste komma ihåg sjukhuset i morgon eftersom det inte blev nåt idag. Sen är allt fixat och helgen bjuder på en massa fest.

Hoppas ni haft en trevlig dag!




Favorit i repris, älskar helt klart denna låt!

Sällan sladdar höns i kurvor..

En helt okej dag har snart gjort sitt, tvättat sex proppfulla maskiner idag, tog allt jag kom över i klädväg. Va förresten uppe i god tid idag, i morgon blir det hårdare.
E och jag tog en tur ner till byn för att inhandla frukost, fan va svårt det ska va att få tag på FINA grönsaker. Alla paprikor ser förtillfället ut som skrympna russin, så det fick helt enkelt bli tomater ist.
Efter frukosten landat i magen blev det tvättstugan, och där va jag till klockan va halv fem. Han förvisso att göra lite smågrejer emellanåt, som att spela guitar hero och svära lite, men man blir iaf så låst till hemmet om man inte har egen maskin då vill säga.
När allt hemma va klart drog jag iväg och fick i mej lite hembakad pizza, skit gott! Skrattade lite åt stackars Olle som ser ut som en skabbräv efter gårdagens dopp i oljefatet. Men han är bättre idag stackarn.

Där har vi min dag, nu sitter jag bänkad framför tv:n och glor på grey´s. Bara det blir klart ska jag bädda sängen och lägga mej. Ska besöka sjukhuset, dalen och torsby bostäder i morgon.
Intressant inlägg förresten. Go natt!


Trafikstopp i huvudet..

Go dag! Som ni kanske märkt lyckades jag inte peta in ett ord här igår. Men det va en dag som heter duga och jag hoppas att jag inte behöver göra om den.
Dagen började med en tripp till Norge, trött som fan och sur så det rök om det. Va hemma tillbaka runt ett, gick och la mej och sov två timmar. Jag va helt förstörd igår. När jag vakna blev det lite halvpanik, Olle, kattungen hemma hos mamma hade hoppt ner i ett oljefat på morgonen och blev betydligt sämre.
Fick inte tag på någon kattbur och bråttom var det, vi skulle va i råda inom en timme. Så vi hämta en låda körde in katten och Ida i baksätet.

När vi åkte en liten bit kom det spyor, PANIK! Ida sa till mej att hålla för näsan, väldigt känslig för sånt. Tror ni det stoppar där eller? NEJ fortsatte, och en spya till. Då börja vi fundera på hur detta skulle gå. Stannade och ordnade ihop allt äckel där bak. Sen fortsatte vi, kom iaf nästan till Ekshärad, Katten SKITER i bilen. Då blev det kaos vill ja lova.
Vid just den tidpunkten trodde vi inte att det skulle gå ända till råda. Som tur va känner vi ett par som bor i närheten av det stället vi blev stående på, vi körde dit och fick en ny låda, med lock på! Då trodde vi att det värsta va över så vi körde på för att hinna i tid. Precis innan vi kommer fram till Eksärad skriker Ida och svär så ni anar inte. Katten försöke väl ta självmord eller nåt, för han fick ut huvudet ur det minsta hålet i kartongen!! Där satt han fast ett tag, Ida lyckades dra sönder skiten så han fick ut huvudet tillbaka.
Sen gick det faktiskt bra hela vägen till vetrinären.

Det slutade iaf med att Olle fick en massa sprutor och en dos sömnmedel. För vi ville inte ha samma resa tillbaka! Stackarn va full hela kvällen igår, men jag tror han blev bättre iaf! Och det va väl det som var meningen.
Sen blev det rengörning av bil, MAT, Guitar Hero och godnatt!


Vad är det som räknas..

Vad värderar du i ditt liv?
En enkel fråga skulle man tycka. Men är den verkligen det? Man kan ju värdera på så ofantligt många sätt, och inte att tala på ur mycket det finns som är just värdefullt för att ens liv och vardag ska va betydelsefull och rogivande. En del personer kanske inte ens sätter vänner och familj som prio ett, dom kanske har en hobby eller nåt annat som går i första hand. Men det är ju inget mindre värde på personen i fråga för det. Huvudsaken är ju att man mår bra!
Det fanns något jag skulle komma fram till när jag började skriva, men kom av mej bara för att jag kolla en snabbis på tv:n. Så jag lämnar detta. Ett par tänkvärda ord blev det i allafall.

Sängen och norge väntar, så god natt på er!

Inre skönhet, något du saknar!

Dagen är trög, klockan tickar sakta och jag orkar inte ett dugg. Sitter hemma hos M & P, han skulle ha gjort ett EKG test + en del andra, men såklart har sjukhuset tabbat sej och inte berättat att det ska va på fastande mage. Så han ska iväg i morgon, kan ju alltid hoppas att det inte finns något fel.
Själv ska jag över till tråkiga norge i morgon, med och sällskapa kanske? Med min tur kommer det att bli snöstorm eller nåt som det blev sist jag va iväg, det är ju SÅ kul att köra bil då. Och inte att tala på hur förjävlig vägen är, SUCK!
Nej hemma gjorda köttbullar, och potatis ska framställas till middag, meeen som jag alltid säger, min mat är inte god så jag väntar på att M ska komma hem och börja med tillverkningen.
Och förresten så har jag ingen lust att stå i köket, har gjort det hela morgonen. Disken va MIN!




Ha en bra dag!


den ena halvan av själen.

Har precis landat i min soffa igen, och här kommer jag att bosätta mej i natt. Törs inte att ställa mej upp. Pappa skjutsade hem mej förut och jag höll på att svimma i bilen, förjävla äckligt om jag får säga mitt. Att man kan va så levande men ändå så frånvarande. Kunde inte ens fästa blicken vid vägen utan att en våg av illamående svallade över mej.
Kanske skulle försöka äta, sova och dricka lite mer regelbundet, och när jag säger dricka menar jag mindre sprit och mer vatten. Det vore nog bra för kroppen.
Eller vad är egentligen bra för den? En gåta som kommer att va olöst ett tag till antar jag. Iaf om man inte är fullt frisk och kan slänga i sej vad man vill.
Om jag summerar dagen på en skala från ett till tio så blir det en trea, usch och fy för dåliga dar.

God natt!

Veckoslutet...

Söndag, men det måste va den värsta söndan på länge. Febern har kikat tillbaka igen, kan även meddela att jag sovit lääänge och är fortfarande skit trött och hängig. Gårdagen sög svettig hängpung, bedrövligt dålig fest, dåligt med folk, det bästa va nog sängen när jag kom hem någon gång mellan två/tre. Började festandet hos I, där va det faktiskt roligast på hela kvällen, drog sen vidare in till byn med M,A och T. Dom gick in på taurus, jag försökte inte ens, så jag drog mej hem över en sväng för att ladda telefon. Där höll jag redan på att somna, dom ringde och vi drog vidare till idet. Då va klockan ett.
Inte nåt större drag där inte, köpte en cider och gick ut och köpte mat i princip. Sen åkte vi en snabbis till M, då höll jag på att somna igen så jag la ner hela skiten. Åkte hem och sov det bästa jag kunde ha gjort, vaknade idag runt halv ett, totalt stendö!
Sen har jag legat i soffan hela dagen, höll på att frysa ihjäl en sväng.

Där har ni min ruttna helg i skrift. Hoppar er helg vart bättre!

En smörgåstårta senare..

Ja har precis landat hemma i mitt mysiga bo. Har faktiskt lite bråttom, ska iväg på fest. Eller fest och fest, får se var det slutar, känner mej fortfarande inte riktigt frisk.
Kan även meddela att tårtan va god, så god att jag åt för mycket och mår nästan lite illa. Nej måste rappa på lite, hörs i morgon..

Dagen D börjar närma sig.

Go morron! Ligger fortfarande i sängen och slappar, kallt som fan i lägenheten. Men det ju som vanligt. Måste snart upp och hoppa vare sej jag vill eller inte, ska ut och åka ett par mil. Det ska bjudas på smörgåstårta vilket jag tycker är skit gott.
Ska ja va ärlig har jag inte ett dugg att kladda ner här, det har inte hänt nåt större heller.
Ha en bra dag!

Follow your dreams..

Go dag! Har fått en hel del uträttat redan och klockan är bara halv två. Inte så dåligt, var hos frissan klockan nio i morse, och jag hade ingen som helst lust att gå upp ur sängen ens.. Men upp kom ja.
Och vet ni? nej såklart inte, men syrran färga sej brun i håret, skit snyggt! Blev en helt ny människa till dom klarblå, jättelysande ögonen. Blev nästan avis. Jag ser iaf ut som vanligt, så jävla nära att den bruna färgen skulle få ta över mitt svall, men inte heller. Nästa gång kanske :)
Dagen ser annars ut att kunna gå ihop ganska bra, ingen stress precis. Ska försöka tvätta lite, resten är redan klart.

Uppdaterar i natt kanske, eller i morgon är det väl bättre jag säger. Ha en bra dag!

Ett skratt förlänger livet..

Ja är det inte så man säger. Jag lovade mej själv att inte lägga ut några kort från helgen, meen jag lägger ut ett iaf. Inte det vackraste precis, men jag sa ju att alla bilder va hemska.
Laddar för fullt med en massa halstabletter och vatten så det dämpar hostan inför i morgon. Febern kika ju tillbaka nu i kvällningen så, ja suck eller va säger man.

Nej det är faktiskt stor tid för mej att hoppa i säng, ska infinna mej hos frissan klockan nio i morgon. Känner redan hur trött jag kommer va när klockan ringer..








Som jag sa va inga bilder fina, men detta var nog det som va ett utav dom bättre.
Ser mest ut som att vi tänker våldgästa oss på varann, men detta bjuder vi på,
med GLÄDJE!

 

Här får ni några vackra toner också! 


Om du bara visste..


Nu drar jag bort en sväng, och uppdaterar nog inget mer idag, hinner nog inte.
Får se vad kvällen bjuder på, det är där skon klämmer!



Dagens, UTAN SMINK!
Tänker inte kleta på mej nåt heller
!


Snö i massor..

Ja se det snöar, ja se det snöar.... Äntligen kanske vintern dimper ner för att stanna? Men man ska ju inte hoppas på för mycket, den brukar lysa med sin frånvaro runt julen för att sen återkomma i början av det nya året.
Jag har iaf bestämt mej för att köpa en ny bräda iår, den gamla har gjort sitt liksom mycket annat har i mitt liv. Har redan kollat in den nya ersättaren och den behöver det sparas pengar till, ett par lappar och sen ska den va min.

Annars händer det inte mycket idag, är iaf frisk (feberfri) men hostan har kommit ikapp mej, skit grejer. Men jag är lika lycklig för det, helgen blir som planerad så länge febern håller sej borta.
Nej ska hålla mej lite social med syrran innan hon drar på jobb, sen försöka få nåt gjort kanske.

Ha en bra dag!

Höstmys

Finns det nåt mysigare än att tända en massa ljus, sätta sej i soffan och dra filten över sej? Kanske, men inte just nu iaf. Och ännu mysigare är det ju när det snöar ute, jag tycker om snön.
Har spenderat en massa tid med min sjuka syster idag, ja hon har också flunsa, så jag behöver inte sitta å snora ensam. Har även uträttat ett ärende under dagen, så jag har inte tillbringat hela dagen i soffan, fast jag kanske borde det. Annars har dagen vart lugn och fridfull.
Nej ska gå och mysa till det ännu lite mer, gröten är snart klar, mumma!


Ett slag rakt i magen!

God morgon! har nu suttit framför tv:n ett tag, lyckades inte så bra med att sova lääänge. Får man ingen luft går det heller inte att sova skönt, så jag gick upp ist. 
Dagen schema består av vila, bolagsbesök och sova var och varannan timme skulle jag tro. Nej frukost är ett måste, slänger in nåt under dagen.
 


Den dagen du mister allt, är mitt hem ditt!

Det blir ett minimalt inlägg idag, som jag sa igår har jag åkte på flunsa och det gör SÅ jävla ont i ögonen att glo på skärmen. Eller rättare sagt allt ljus gör ont. Har feber och en ganska snorig näsa, men jag klarar mej med halstabletter och nässpray. Har vart på en visit till Karlstad, fråga mej inte hur jag orkar för det förstår jag inte själv. Sov så fort jag satte ner rumpan någonstans.
Blev en ny matta till sovrummet och ett par prydnadskuddar till soffan, och inte att glömma så blev det en ny klänning, Har fått dille på sånt.

Nej jag ska hoppa i badet och burra ner mej i soffan sen, kommer nog att sova inom den närmaste timmen.
God natt!



Han med stor H,
ligger mej varmt om hjärtat

 


Flunsan har tagit mej!

Kunde inte förstå i morse när jag vakna hur man kan sova så otroligt länge. Jag gick och la mej kvart över nio och vakna halv tolv idag, men ni kan ju få förklaringen till detta. FLUNSA! Skit ont i halsen, näsa som rinner värre än ett vattenfall. Men det är det fan värt efter denna helg alltså.
Som ni ser har även bloggen fått sej ett litet ansikts lyft idag, det ska jag tacka
Tescho för! Hon designar bloggar, har utlottingar (jag vann min design), och har även gratis bloggdesign som alla kan ta del av. Tycker hennes sida är super!

Vad har hänt idag då? Hmm, soffan har vart min bästa vän idag. Orkar inte med ett tugg, ska faktiskt snart krypa ner i sängen och verkligen hoppas på att jag är bättre i morgon. Ska till karlstad och ränna är det tänkt, åker väl senast halv nio fick jag besked om förut. Haha, jag kollade korten som blev tagna under helgen förresten, och jag LOVAR att inte ett enda kort kommer att läggas ut, det är nästan hemskt vilka konstiga kort det blev. Vi ser inte helt hundra ut kan jag iaf säga. Ögon som pekar åt alla håll och konstiga miner. Nej tack.
Nej ska ta och ringa ett samtal, sen invänta lite mys. Man behöver bli ompysslad när man är sjuk.

Hoppas ni haft en trevlig dag, min kunde ha vart bättre!


Super trött!

Är precis det rätta ordet för tillfället. Va ute igår, va riktigt roligt alltså. Bara att ladda upp inför nästa helg sen får det faktiskt va lugnt ett tag framöver sen.
Tror jag va hemma runt fem, halv sex i morse. Jag lovar att ögonen stod i kors innan kom innanför dörren, och kallt va det också.
Men jag kan säga att det aldrig vart så skönt att få sova förut.

Nej hinner inte med detta, ska mysa framför tv:n och sen hoppa i säng, har ett par hårda dar framför mej.
Natti!