Våren?

Idioti!    Ibland skulle jag bara vilja ge dig fingret och gå, men lika fort ändrar jag mig och inser att du inte ens är värd en snorkråka.

I morgon mina vänner/ovänner så byter vi kalendermånad igen, like it! Vi närmar oss våren trots att det finns mer snö än någonsin. Våren i sig är inte speciellt mysig med kattskit lukt och plaskblöta skor, men solen är min bäste vän. Man kan gå ut utan hundra kilo kläder, mössa och vantar, ta fram lättare kläder och få pirret i magen det tycker vi om.
Det är även två månader kvar till flytt i morgon. Har jag tur kan jag få flytta in redan första april, vilket jag nästan hoppas på. Nu ska jag bort från detta ställe med tokiga grannar som lever apa hela nätterna. Helt ärligt har jag inget vettigt att berätta för er, så jag lägger ner detta ist.

Go natt!


.

Tiden!   Den har inte varit på min sida på ett par dagar som ni kanske märkt. Blev ingen uppdatering i måndas som jag lovade. Helgen va super rolig iaf! På fredan va jag faktiskt ut, blev hörnet och fan va roligt det va. Inte speciellt mycket folk, sådär lagom. Efterfest på detta och sen hem i säng.
Lördag vaknade med en sjuhelvetes huvudvärk, blåmärken, ont i hela underkäken. Kändes som att tåget kört över mej. Dagen gick ganska segt och jag va trött, under kvällen körde och lovade mej själv att inte dricka mer. Hemma halv fem på morgonen!
Söndag va skulle jag ha jobbat, men fick "ledigt" gjorde de jag skulle göra hemma ist.
Måndag gick upp kvart över sex och iväg med baguetter, hem en sväng och sen iväg på jobbet. Hemma igen runt halv fyra trött som ett djur. Kom en massa folk och åt tårta, dom sista åkte hem runt halv nio tror jag. Vid tio gick jag för att möta upp J som skulle komma hit. Kom i säng runt halv två.
Igår gick upp samma tid och iväg på jobbet, hemma i natt runt halv ett. Och som ni ser sitter jag nu här. Har hunnit med en en massa grejer redan, vart ute och gått, lämnat in kontraktet, hämtat posten, ätit smörgåstårta m.m listan kan göras lång och snart ska jag iväg på möte.

Äsch detta blev rörigt med det får duga, är iaf på ett ungefär vad jag gjort under dessa dagar jag inte kladdat in nåt här. Ha en bra dag!!


Å heliga moder!

Nyklippt!  Gick upp klockan åtta i morse för att va hos frisören, inte så pjåkigt. Någon nyans ljusare och en hästlugg senare lämnade jag stället för en tripp till M. Har åkte längd nu i kvällningen och hittat på med en massa annat under dagen. Men har ingen större lust att dela av mig av denna dag. Behåller den till stordel för mig själv! Skulle bara slänga in ett par rader för att visa att jag inte dött eller försvunnit.
Kommer inte att va hemma förän i morgon dag skulle jag tro. Utgång under kvällen, ratten på lördag och jobb på söndag. Så det återstår att se om jag slänger in nåt innan dess, annars blir det några rader på måndag när jag kommer hem..

---

Sitter och försöker vakna till liv! Är dö idag och såklart jobbar jag heldag, hemma sent som tusan.
Va ute och sprang en liten liten tur igår kväll, bara för att få bort träningsvärken. Idag är det 700gånger värre och benen går det knappt att röra vid. Men det blir väl så när man slappar av och inte tränar lika mycket kanske.
Idag är det tisdag vilket innebär att i morgon är det onsdag och halva veckan har gått. Ser verkligen fram emot helgen så denna vecka kommer inte att gå vidare fort skulle jag tänka mig.

Nej hoppa i duschen, rycka upp sig och dra på jobb var det ja. Ha en trevlig dag!

Hoppsan kerstin! Det slank en groda..

Bullshit!  Nästan så jag vill skratta dig rakt i ansiktet och visa hur fel du har, men tyvärr orkar jag inte lägga ner mer energi på en skit som dig. Har varit ute och vandrat lite, gjorde mig gott i både kropp och själ. Har en massa jag faktiskt borde göra, men inte har någon direkt lust att fixa till, är en fruktansvärt lat människa idag. Ska bara gå och hämta posten, slänga in en tvätt med sängkläder och ruttna i mitt hem.
Hur kommer er dag att se ut?

Eller förresten, jag fick ett samtal och ska nog iväg och jobba...


can you feel the love?

okej!  Egentligen ska jag sova nu, men det funkar inte. Övertrött och har en hel del att fundera över. Man måste göra både stora och små val här i livet, och jag är nog vid den korsningen där det måste fattas ett ganska stort beslut inom en snar framtid. Tankarna vill helt enkelt inte samla sig.
Va ute och tog mig en välförtjänt promenad förut, men det blev det absolut inte bättre av!
I morgon ska jag slänga mig in i htlm kodernas värld och skapa fram en ny bloggdesign, är så jävla trött på den jag har nu. Har börjat lite smått men insåg att jag inte har varken tid eller lust att va vaken hela natten för detta, det tar ett par timmar trixa till nåt skapligt.

Bjuder på en av dom bättre låtar som finns i min samling och säger godnatt!






Härligt!  Solen är precis på väg att gå ner för dagen, himlen ligger som ett rosa täcke över oss. Har haft en kanon helg trots magont och illamående. Men idag är det äntligen sista dagen av tolv som jag äter pencelin, och det är jag fruktansvärt glad över. Nu kanske jag blir pigg och kry igen.
Har en en underbart krypande känsla i magen idag. Den får mig att må bra eller bättre kanske jag ska säga. Jag är glad att ja har dig!

I morgon börjar en ny vecka med jobb och nya möjligheter, börjar jobba på tisdag och det kommer blir en lång dag. Torsdag blir det en efterlängtad klippning och färgning på morgonkvisten, perfekt inför helgen! Nej dags att äta kokos toppar och nyponsoppa, återkommer till kvällen!

Rally feber!

Sol, sol & sol!  Det perfekta vädret för att va ute en dag som denna. Alla rallyfantaster lär nog trivas ut i skogen iaf. Själv får man sällan hänga på när det är nåt skoj som händer, det ska jobbas och åter jobbas. I morgon hinner jag ut en sväng om jag vill, men ja tror jag hoppar det detta år. Kommer garanterat va supertrött och grinig så då kan jag lika gärna va hemma.
Kommer nog inte uppdatera speciellt mycket under helgen, så ni får nöja er med detta så länge! Ha en trevlig helg..

Andras dårskap är den klokes visdom!

Hemma igen!  Inget har blivit som planerat men jag är lika glad för det. Har fruktansvärt ont i magen och ska snart stoppa huvudet i boken jag börja på igår. Skit bra serie jag läser för tillfället, har bara en halv bok kvar och ska sen spänna ögonen i Yolanda- min egen berättelse. Hoppas ni haft en bra dag!

Go natt!


Mina drömmar ska en dag bli sanna
jag vet att man kan om man vill
allt det vackra i livet jag söker
bara vara och få finnas till
När jag funnit det vackra i livet
vill jag ge allt till dig du min vän
som har gett mig så många minnen
sedan söker jag lyckan igen
När min tid sedan kommit till slutet
ska jag veta att allt det jag gjort
inte bara har varit förgäves
jag har lyckats med det som jag trott


10/2

Underbart!  Varför gör solen allt så mycket lättare? Man blir pigg och glad utan att ens anstränga sig det minsta. Idag finns det inte speciellt mycket som jag måste göra, bara tvätta för jag orkade inte igår. Sen ska jag möta upp den underbaraste människan på denna jord! Får se hur det går, ni får önska mig lycka till iaf. Jag skulle kunna falla, men det känns meningslöst. Jag vill inte binda mig, ha någon som tjatar på mig och framför allt tänker jag inte sitta hemma. Jag har redan suttit hemma nog mycket under alla dessa år som inte ens räknas i mina ögon längre. En stor fet lögn var allt!
I morgon är det dags för jobb igen, och jag ser fram emot det faktiskt. Det blir så mycket roligare att gå dit om man trivs med sällskapet och framför allt att man kan va sig själv.
Helgen ser ut som den gör och det blir nog bra i slutändan, ska nog ut på lördag efter hundra års vila från festandet, drar lite i tarmen.

Intressant inlägg ja vet, men jag skulle kunna skriva en bokstav och 50st läser iaf. Kul att se att många är så intresserade av att veta vad jag gör. Kommer inom kort att sätta lösenord på bloggen, för jag vet att det finns en del som inte har ett skit med vad jag gör att göra. Så vill ni fortsätta läsa får ni helt enkelt kommentera, eller berätta det på annat vis så får ni lösenordet.

Jävla rubrik!

Irriterad! Varför ska det va så svårt att va tyst. Man behöver inte att tänka och tala högt i alla situationer. Ibland kan det va bra att bara knipa käft. Folk runt om kanske blir sårade eller tar illa upp.
Sitter och funderar över sånt som hänt under det nya året, inget hit om man säger så. Ilskan bubblar och jag skulle aldrig tolerera att ni prata så om mig, ALDRIG!. Jag skulle säga upp bekantskapen ögonaböj. Har lärt mej genom åren att man ska välja sina vänner väl, jag lyckas tydligen aldrig att hitta rätt, har ett fåtal som står mig nära och det duger bra för mig. Tar ganska lätt på det mesta nu mer, och det brukar ta ett tag innan det ens rör mig i röven, men detta störde järnet i mig.  Puckon!

Har en ledig dag kvar och den ska jag göra nåt roligt av, vad har jag ingen aning om än men det brukar lösa sig till det bästa. Varit ute och gått en runda i snöyran och det va fruktansvärt skönt, städat lägenheten och ska slänga mig på tvätten när jag kommer hem. Duktig jävlar idag!

I don't need you!

Solen skiner!  Vilket underbart väder vi har, nästan så att vårkänslorna kommer krypande. Nu är även denna helg över och lika lite har hänt som vanligt. Jag tragglar på i samma gamla nötta fotspår, och jag trivs med det! Igår när jag slutat jobba skyndade jag mig hem för att tvätta och sova en timme, var fruktansvärt trött. Körde halva natten, hemma i skaplig tid och somnade lika fort som jag la mig i sängen. Vaknade utvilad och ser fram emot en kväll med pizza och film. Jag förtjänar att mysa hela natten efter denna otroligt jobbiga vecka.
Under veckan som kommer blir det relativt lugnt, några dagars jobb och några dagar vila, det tycker jag om! Det ska va sådär lagom så man inte sliter ut sig, haha!

Dags för mat, ha en trevlig söndag!

Bråttom!

Stress! Fan va jag avskyr att skynda så att röven brinner. Ska strax fara på jobbet men innan det måste jag handla lite, och det är de tråkigaste jag vet! Kasta ut pengar till ingen nytta för det hinner ruttna innan jag ätit upp, eller så är jag inte alls sugen på just det jag köpt och vill ha nåt annat. Vilka problem! Kan även berätta att denna helg blir lugn, har inte druckit en droppe sen första januari och lär inte göra det på ett tag heller. Inte ett dugg roligt längre, man bara glömmer en massa och jag har nog stort problem att komma ihåg allt nyktert.
Aj aj, dags att dra! Får se när jag uppdaterar ett par rader! Fint väder vi har förresten!

Take care!


 Du är en stor del av mitt liv!


Idon´t need rules!!

Sleten i huvudet! Sitter hemma hos myset och blir kliad på ryggen, förstår ni hur underbart skönt det är just idag eller? Uppe med tuppen idag (halv sju) händer väldigt sällan nu mer eftersom jag är nattdjur. Inte speciellt trött heller, jobbat och fixat en massa, börjar se ljust på detta. Hur har eran dag varit?
Kvällen har spenderats framför tv:n fastän det inte finns ett skit att kolla på. Ingen bra film heller. På tal på film, va och kolla på bio igår, tvi fan vilken äcklig jävel. Den ska jag ALDRIG mer se! Är mörkrädd i vanliga fall, men i natt sov jag med ljus på i hela lägenheten och bosatte mej i soffan.

Skratta åt mej ni, det bryr jag mej inte om. Är man lättskrämd så är man. Nej det kanske är dags att stänga av för idag, har sovmorgon i morrn men det finns annat fylla upp dötiden med. Så Natta på er!

Usch!

Yr i huvudet!  Allt i min värld snurrar ganska otrevligt just nu, kan nätt å jämt fästa blicken. Har tillbringat en massa timmar i Ekshärad idag. Syrran har klipp å färgat håret. Hon ska blir brun under tidens lopp, men förtillfället är hon lite mer röd än brun. Detta beror på att hon va kritvit i håret innan och då får färgen svårt att fästa tydligen. Blir nog kanon bara det är klart! Idag är det inte min dag, är fruktansvärt trött och magen gör ont stundvis. Men det är väl egentligen inte konstigt heller iof. Somna halvliggande vid köksbordet hemma hos A förut och sov hela vägen hem som ett litet spädbarn. Men fan va skönt det va.  Borde egentligen gå och laga mig något gott att äta men riskerar inte att bli liggande på golvet och inte ta mig upp.


Go kväll!


Av skadan blir man vis!

Har placerat min rumpa i soffan framför tv:n. Har ingen ro alls i kroppen att sova fastän jag är trött. Dagen idag har iaf gått fruktansvärt fort. Träffade E en sväng idag, ett mycket uppskattat sällskap! Det gled ner en pizza i väntan på sjukhusbesök, som visade att det skulle ta dubbelt så länge mot väntat. Dom var försenade med ca en timme eller nåt, så jävla typiskt. Fick komma in runt tjugo över fem och sen ner till apoteket i raketfart vill jag lova. Så nu ska det knapras piller i tolv dagar, suck!
Efter det bar det av bort till M & P och jag sa hej då till E som skulle vidare.  Sen har det inte blivit så mycke mer idag, skottat bort lite snö från trappan och käkat lite mat.
Ser fram emot i morgon, min sista lediga dag denna vecka och den ska tillbringas i Ekshärad faktiskt.


God natt


 


Kajkon!

Utvilad! Tänkte att jag skulle skynda mig att rabbla igenom helgen innan kexet kommer hit. Kommer inte riktigt ihåg allt fast ratten va min. H ar ett fruktansvärt dåligt minne förstår ni. Men Fredagen började jag iaf med jobb fram till kvart över åtta, M och I hämtade mig så jag skulle slippa gå för att hämta bilen :) Skyndade som fan för att hinna med allt, som ducha, äta och virra runt!
Hämtade J och for vidare till T för där va resten av gänget. Satt och snacka lite och for in till hörnet. Va bra med folk där faktiskt. En del tog sig inte ens in. Skjutsade hem J runt ett och hämtade sedan resten. Blev en kortare efterfest än väntat, va hemma redan runt tre.
Vaknade fruktansvärt tidigt på Lördag morgon, men ack va skönt jag sovit! Fixade och donade lite under dagen för att sen ta över ratten igen.
Åkte hem till T för att hämta M och vidare till rinn för att hämta upp ännu en till. Körde dom till D en sväng. Sen tillbaka till T för att hämta honom och vidare till D ännu engång för att hämta folk. Klockan va väl runt halv tolv innan vi kom iväg till sunne tror jag. Inte speciellt livat i sunne, mest gammalt folk tror jag. Men timmarna gick och klockan va stängningsdags. Inte det lättaste att få med sig alla hem när dom va på två olika ställen, men efter många om och men så lyckades jag (nästan iaf) En blev tyvärr kvar för varken jag eller någon annan fick tag på honom. Men det ordnade sig till slut!
Kom till Torsby runt kvart i tre, köpte mat och väntade på folk. Här började jag bli lite trött i ögat, men som tur va gick det över. Skjutsade hem T och sen vidare norr ut på efterfest hemma hos M.
Tror jag va hemma runt sex eller nåt, trodde äntligen jag skulle få sova. Men gud va fel jag hade, fick ett samtal och det va bara att sätta sig i bilen igen.

Helgen har varit bra i sin helhet, om inte annat fick den ett fruktansvärt bra avslut,den bästa man kunde tänka sig. Hoppas er helg var lika trevlig! Nu ser vi fram emot en vecka med Jobb!