Grrrrrrrr!

Är så irriterad idag så fy fan. Säger bara stäng käften ditt kräk! Kolla i postlådan idag, aha brev från Torsby bostäder, klagomål, nej tack kilåsen va bättre! Där kunde man iaf ha fest utan en massa jävla klagomål!
Är så trött på Torsby just nu så usch, ska inte kunna sätta foten utanför dörren utan att man får höra en massa dynga.

Annars har det inte hänt mycket idag, vart hos mamma och pappa hela dagen. Sen rök alla i luven på varandra där så då stack jag, Ida och Lina där ifrån. Snurrade lite på torsby med Lina, handlade lite mat. Ida blev med mej hem,  va inne typ 2 sek sen drog vi ut och gick. Fick världens spyattacker när vi gick ner mot Torsby, kanske måste åka och kolla så det inte är gilbert (leversjukdom) skiten som blivit värre,jag vill ALDRIG mer bli så sjuk som jag va när jag insjuknade i dreten.
Tyvärr är det obotligt och jag måste leva med att jag kan bli äckligt sjuk när som helst!

I morgon finns jag nog på okänd ort för att rå om mej själv och magen. För det ser inte ut att ge med sig... nej ska hoppa i badet och sen dra till kojs.

God natt!!

Kväller

Ja det börjar närma sig natt igen, tråkigt! Dundrande huvudvärk och skit trött efter gårdagen. Men det va faktiskt riktigt roligt. Va inte riktigt så mycket folk som man trodde att det skulle va, men men...
Jag vet inte vad det är med mig idag, har en sorts längtan efter nåt, men vad? Jag kan inte känna direkt vad det är jag skulle sakna heller. Men det kanske beror på att jag känner mej ganska ensam fast jag umgås med vänner dagligen, det är som om musten runnit ur mej. Känner mig nästan alltid trött och sliten, om inte annat rastlös. Är även inne i en dålig sömnperiod igen, drömmer så äckligt konstigt ibland att man kunde fundera på om man vore riktigt knäpp. Så tröttheten beror nog på den dåliga sömnen, kanske allt det andra också.


klockan är nu 23.00 och vi sitter och försöker kolla på tv. Men där finns det ju inget att se som vanligt. Har fortfarande ont i huvudet och panodil hjälper inte.
I morgon blir det en fulldag med en massa saker att ordna med, ska även ut och gå bort alla pizzor jag ätit den här veckan. Mitt nya liv ska få en bättre start än bakfylla :)

Go natt...


Ingen mening på det,
men mening på detta.
Varken ut eller in, bara veta.
Det säger mig inget, idag, imorgon,
i framtiden du säger mig inget.
Önskan av det annorlunda,
fortsätta jaga och försöka
trots mils avstånd att vinna.
Allt sjönk, är det bra idag?

God morgon!

Har haft en sån hemsk smärta i magen när jag vaknat i två dar nu, usch! Känner säkert av gilbert, eftersom jag åt ägg igår.  Sitter och kollar ut genom fönstret, fy fan vilket väder alltså, vart tog våren vägen? Jag är så trött på snö. nej jag får helt enkelt gå och äta frukost för att se om det blir bättre... uppd. innan jag går ut i kväll!


.................

Usch, när jag vakna idag och kolla ut genom fönstret så hade jag ingen lust alls att gå upp! Förbannade snö.. Men sen så låg jag där och fundera ett tag och kom på en sak, hoppas det blir snöstorm. Skulle ha fixat med en sak idag, men jag vet inte direkt om jag har någon lust med det. Har redan dragit ut flera veckor på det så de kan lika gärna va ett tag till. uppd. senare.. ska till frissan...

vet ni?

Jag är lycklig,lycklig, lycklig.. Hör ni de! 

Har äntligen fått ro att sätta mej ner i soffan och vila lite. Kollade lite snabbt på fråga Olle, men jag vet inte om jag tycker det är så bra.  Idag har jag syndat med pizza igen, måste ge mej med sån mat! Men usch va gott det är.  Annars har det inte hänt så mycket, städat och handlat lite. Morgondagen består av stress, ska besikta en bil fan i sunne halv 12, skjutsa syrran till skolan och lämna in en massa papper.

nej får gå och sova med tanke på att jag ska upp tidigt!

Natti..

Hemma igen

Äntligen! Har vart ute på långpromenad idag, skönt att rensa hjärnan med jämna mellanrum.  Spatserade runt i ett ganska bra tempo faktiskt, blev riktigt trött i benen. Lyckades med att få ett skavsår på foten som vanligt, kanske är dags för nya promenad pjux.  Blev väckt lite tidigre än klockan skulle ringa idag, en gubbe kom in och skulle fixa lite. Hann inte ens gå upp innan han var borta. Skulle tydligen lägga i en ny skiva under diskbänken.
Har funderat en hel del under en tid nu, och jag kan säga med nästan 100% säkerhet att jag vet vart och vad jag vill. Tror det kommer bli riktigt bra.  Jag känner att det inte finns något som kan hindra mej, jag mår bra och klarar av att ta en smäll till. Det finns en dikt som beskriver min resa under en tid i mitt liv väldigt bra.

Att vara stark är att se livet som det är.
Att acceptera dess kraft, att ta del av den.
Att falla till botten,slå sig hårt och komma
upp igen.
Att vara stark är att våga hoppas när ens
tro är som svagast!

Jag har lärt mig av mina misstag, blivit starkare som person genom åren. Förr var jag en blyg och tystlåten människa, nu tror jag på mig själv och om jag vet vad jag vill så försöker jag ta mig dit. Kan säga ifrån och gå min egen väg, för det ska inte va någon annan som styr mitt liv. Det är mitt och ingen annans helt enkelt! Och jag kan inte annat än säga att jag har det bra. En ganska bra uppväxt kommer man långt med, och den har absolut inte varit fläckfri. Den som känner mej innan och utan till vet vad jag och mina systrar vart med om. Det är ett under att vi har kommit igenom allt.
Nej jag sätter punkt här för idag, ska koka mej ont i magen soppa och lägga mej.

God natt min skatt..




Jag såg ett ljus i dina ögon, ett ljus som ännu lever kvar.
Jag minns så väl den första gången, min vän.
Vi möttes, det var sommar, och jag fann kärleken

Sol!

Ja den lyser faktiskt på mej idag. Ska precis äta frukost och sen ut och gå en sväng. ska även lämna in lite ansökningar i dag. får se hur det funkar.
Nej uppdaterar senare...

rubrik löst!

Jag kommer ärligt talat inte på någon rubrik idag, vet bara att dagen gått lite halv segt!
Började dagen med Lina hos polisen tråkigt nog, ska tillbaka på onsdag, för han som det går att prata med var tyvärr inte där. Sen strosade vi runt lite inne på möbelhuset, kollade på lampor med inget föll i smaken.  Elin va också med och kikade lite. Mitt uppe i allt så fick jag världens idé om att jag skulle tvätta Linas bil, så vi drog upp en sväng till marcus. Det va inte alls kul för det syntes inte ens ju, vit bil med en massa asfaltstjära. FY FAN!  Satt som sten i lacken.  Åkte hem och strosade runt lite till, eller hem och hem. Vi satt hos Lina ett par timmar.
När vi satt där ringde mamma och fråga om vi ville ha mat så det bar av dit. Risotto och massa svamp, gott!

Sen har det inte hänt så mycket mer idag faktiskt. Kokat nyponsoppa så nu har jag ont i magen igen. Typiskt! att jag aldrig lär mej vad jag kan äta/dricka utan att bli sjuk.

Ska upp tidigt i morgon så, God natt på er!

Helg

Nu har den äntligen passerat. Trött och dålig efter gårdagens partaj, men roligt var de. Förfest hemma hos mej med alldeles för mycket citrion vodka. Bilder kommer.
Förövrigt händer det inte ett dugg mer idag, ska ligga i soffan resten av kvällen tror ja. 
Vakna skit sent idag, har ångest som fan när jag sover bort en hel dag, brukar i vanliga fall gå upp runt 8 för att få något gjort. Men jag får väl säga som Elin sa, det är söndag då får man sova lite längre. Men kanske inte ända till 4 på eftermiddagen. 
Har sökt en hel drös med jobb under veckan, hoppas det nappar på något. Orkar inte vänta på att dom ska höra av sej från norge, men jag drivdes väldigt bra där så det är lite synd. Är så jävla trött på att gå hemma och inte göra ett skit. Man känner sej ju helt värdelös när man inte får ett jobb, fattar inte varför det ska va så svårt. Men som sagt man ska väl ha kontakter för att få komma in någonstans och den turen har ju inte jag.

Men men..  Väntar fortfarande på min supébiljett, har inte en aning om när jag får den. Har en massa roliga fester på G under april. Skulle egentligen behöva skära ner lite på fester, man blir ju helt slut i flera dagar efter en fest.  Nej ska nog gå och äta något och se om man kanske blir lite bättre.

Ha en trevlig kväll / Elin

Morgonpigg :)

Va uppe i ottan idag igen, besökte sjukhuset. Sprutor i 5 dar sen är det över..fint! ¨
Har hänt en del sen sist jag skrev tror ja. Men jag vet inte vart jag ska börja. Allt hemma är klart nu iaf, ska bara bäras ut ett par kartonger i förrådet. Sen ska ju luckorna i köket målas men det drar jag på ett tag till :)
Ska iväg till K-stad i morgon och fixa till hur den nya tatueringen ska se ut, lite krims krams som ska ordnas på den så den blir som jag vill...

Har faktiskt vart så ordentlig att jag lagat mej riktig mat idag, blev gratäng. I vanliga fall blir det bara makaroner eller nåt annat lätt lagat. hinner oftast inte med att laga nån mat, och sen är det ingen idé att ställa sig vid spisen när man kommer hem runt 9-10 på kvällen.
I kväll får det bli en riktig myskväll tror ja, ligga framför tv:n. Häder allt för sällan nu mer.
fick en förfrågan om jag ville börja spela fotboll igår,men jag vet inte ja. Har ingen kondis alls och hur ska man hinna sånt, förresten är jag bollrädd :) alla andra springer mot bollen och jag springer från den. Haha!

På tal om fotboll, gud va jag längtar till sommaren och framför allt solen. Vet inte riktigt om jag tycker om att bada, är totalt livrädd för fiskar och mörkt vatten.
Å småkryp ska vi inte ens prata om.. Pappa skulle ge mej ett par skruvar i måndas kom ja på. han höll bara upp handen utan att visa vad som fanns i den,  dum som jag är trodde såklart att det var en spindel. Börja skrika för full hals, kan inte förklara hur rädd jag blev. Men alla hemma fick sig ett gott skratt iaf.

Nej, ha en trevlig kväll, för det ska jag ha :)
Hej svejs / Elin

sliten..

Är jätte trött och sliten i kroppen. Ryggen och fötterna värker. Var ute och gick över 1 mil igår, skönt att rensa hjärnan lite. Men som sagt jag blev riktigt irriterad i morse redan när det ska tölas hela tiden. Men men, nu är det avklarat och jag kan fortsätta i min väg för lysande idéer :) Kanske inte blir kvar här så länge till..
Har för övrigt hunnit flyttat sen jag skrev sist, trivs väldigt bra förutom att mina köksluckor är MINTGRÖNA! hemskt fult, men ska måla dom lite längre fram.

nej har annat att göra, uppdaterar senare idag...


-----------

hemma efter en halvdryg och gråtrist dag. Har fixat med lite idag, inte alls dumt. Har betsat lite, är helt förstörd på händerna av allt slipande. För tillfället tvättar jag en massa kläder och funderar på om det ska bli fest i helgen. Har inte riktigt bestämt mej än. Beror på hur mycket jag får att göra.
Har inte hänt något speciellt så det finns inget att skriva.

Go´natt/ Elin

God morgon

Snö, snö & snö. Vill inte ha mer nu! När jag vakna i morse och kolla ut var det grått och trist som vanligt. Vart tog vårsolen vägen? Allt står mer eller mindre still nu igen, har fortfarande inte fått min nyckel! skulle ha fått det i måndas. Va och köpte en drös med tapeter igår, så nu ska det tapetseras också.
Nej har inte tid med det här, uppdaterar sen. Ska upp till Marcus och äta frukost..

hej.

Natt..

Klockan börjar bli allmänt sent och jag orkar inte sova. Har vart så himla mycket på senare tid. Operationen pappa gjorde gick bra, han går på båda benen men väntar svar av analysen än. Hoppas det inte är cancer iaf. Men läkaren trodde inte de skulle va så, för cystan såg fin ut eller va fan man ska kalla de.
Ska in till Torsby bostäder i morgon och söka lägenhet till Lina pga. av hyresvärd som är sjuk i huvudet!  Förresten har jag inte flyttat än, blev förskjutet ett par dar. Så jag sover sista natten i lyan. Blandade meningar om det just nu. Har kännt mej väldigt trygg här, inga jobbiga grannar eller så, kunnat festa hela nätterna utan någon som klagat. Men men.. som sagt det är bra med miljöombyte snarast!

Det känns som att jag har hittat nåt som jag sökt efter väldigt länge nu. Det pirrar i magen precis som det ska, kan jämnföra pirret med vårkänslor. Och det finns inget bättre än det. Ska inte avslöja för mycket, kanske visar sig längre fram, vem vet. Men orkar jag ta tag i det just nu? Jag kanske bara ska leva själv ett tag till för att komma på vad jag verkligen vill. Jag motarbetetar mej själv på något vis, tror jag är rädd för att bli riktigt lycklig och sedan sårad igen. Men man lever ju bara en gång så det är väl egentligen bara att köra på. Jag har hela livet på mej.

Nej får uppdatera lite mer ingående i morgon. Måste sova innan Elin börjar snarka..

Natti/ Elin



Just idag är jag stark, just idag mår jag bra