Lyckopiller?

En längtan så stor..
Brinner i min själ..
Var finns du?





Sommar, ja det närmar sig med stormsteg! Ser fram emot att få gå barfota i det långa gräset, sola dagarna i ända, grilla och umgås med underbart folk och framförallt slippa alla kläder. Men än så länge får vi nöja oss med det dåliga rusket som finns utanför våra fönster och det får mig på dåligt humör. Jag ska inte lägga allt det onda på vädrets gudar, men då slipper jag att se hela sanningen. Det finns så mycket annat jag skulle vilja reda upp, krossa och skicka till helvetet, men orken finns inte längre. Jag har tappat det som en gång va min styrka, konsten att bita i från och inte låta folk äta upp mig utifrån och in. Men tugga på, styr, och se ner på mig bara, jag vet att jag är så mycket bättre än er! Jag står fortfarande på mina egna två ben med huvudet högt, för längre ner än så här får ni mig inte utan att slå ner mig i marken. Innan ni ens tänker tanken nästa gång, fråga er själv hur ni skulle ha gjort? Tycker du att DU själv förtjänar den skit du ger andra? Om inte lägg av och väx upp! Det är dags att gå vidare i livet, se medmänniskorna i ett annat perspektiv. Knarkare, alkis, hemlös, överklass, fattig, slor, casanova, spelar ingen roll. Ge alla en chans att visa att dom kan, lyssna inte på vad andra tycker och tänker, tillverka din egen uppfattning i ditt eget hjärnkontor. 


Prinsen i mitt liv!


Tjopp tjopp! Har precis kommit innanför dörren, har besökt käftdoktorn. Inte det mysigaste jag vet direkt kanske. Men tänderna va hela och rena, vilket betyder mindre utgifter!
Annars? Gick upp tidigt som fan, trött som en alika. Uträttat en massa ärenden och käkat frukost med J. Den bestod av kaffe och bullar, vilket var fruktansvärt gott. Sen va vi även till Bjälverud med M en sväng, säger bara JAG VILL HA! Drömma kan man ju iaf få göra.
Sen har jag faktiskt inte hunnit med så mycket mer, ska hämta min cykel och käka pizza med den bästa i kväll.





Kasta inte pärlor åt svin!

Kan börja med att berätta om gårdagen för omväxlings skull och jag vaknade nåt så fruktansvärt tidigt! Sov som en kratta hela natten och skulle iväg på dop på förmiddagen. Det var som gjort för att se förjävligt ut, men ska jag va riktigt ärlig så orkade jag inte bry mig. Dopet var jätte fint, men jag tycker verkligen inte om att sitta i en kyrka. Man får ju för guds skull träsmak i röven av att sitta där och nöta bänken med en tunn liten oduglig dyna. Ronja sjöng så jag höll på att bryta ihop på riktigt mellan alla skrattanfall vi i samma bänkrad hade. Hon kommer att bli riktigt duktig! När självaste dopet var över blev det smörgåstårta och jag skämtar inte, det va ta mig tusan det som gjorde min dag igår. Himelskt gott!
Kom väl därifrån runt fem kanske, och då va jag så trött att jag kunde ha somnat när jag körde hem. Lämnade bilen hos M och åkte direkt hem och la mig, orkade verkligen inte hålla mig vaken längre. Det va så illa att jag inte ens kunde fästa blicken på en punkt, utan att näst intill nicka huvudet av mig.
Vaknade runt halv åtta på kvällen när P kom in kutandes för att hjälpa mig med en del saker som jag inte hunnit med än. Och nu är det klart! Sen kom J och det blev mys resten av kvällen.

Idag då? Hmm, har inte gjort ett dugg mer än gått, gått och åter gått. Vi lämnade lägenheten vid halv tolv och gick till L. Där blev vi sittandes i solen ett bra tag, och jag höll väl som vanligt på att somna. Lite snack och en kaffekopp senare drog vi vidare och hamnade efter allt springande fram och tillbaka på wiener. Jag lämande brudarna där för att lita med P, orkade verkligen inte gå mer.
Ja, å nu sitter jag här. Ska stänga ner detta för att få i mig en smula mat, och hoppas på bättre tider.
Ha en bra dag!


Somliga tror på tomten..

Lördag! Har haft en rätt skaplig sådan hittils faktiskt. Vaknade halv åtta och fundera på vad jag skulle göra uppe så tidigt, INGET så jag gick och la mig igen. Blev väckt av att mobilen surrade argare än någonsin, kollade vad det va för väder och drog på mig kläder. Åkte en sväng till M & P, sen i ilfart till de gamla rotboet för att städa ur allt damm. Tog väl sisådär 3,5-4:a timmar att få allt skinande rent. Men gud så skönt att det är klart.
Kanske skulle nämna några rader om kvällen igår, som visade sig bli fruktansvärt rolig. Slutade jobbet halv tio, skyndade som aldrig förr att göra mig klar och sprang nästan bort till syrran för att förfesta. Fatta att det kändes konstigt att sitta en fredag kväll och dricka cider. Hör inte längre till min vardag!
Hon bjöd på några äckliga groggar (mättad drink) som satte sig där dom skulle ganska direkt. Vet inte vad klockan var när vi kom iväg till hörnet. Väl där inne va det ganska lagomt med folk, man kunde röra sig utan att bli trampad på iaf. Resten av kvällen låter jag va osagt, roligt var det, och det är väl ändå det som spelar roll. Så jag tackar er brudar och boys som gjorde kvällen!




Vår!?

Fåglarna kvittrar och solen lyser, kan det bli bättre? Jo det är klart att det kan, men för mig så räcker det att solen lyser och ett bra humör. Allt går så mycket lättare då.
Jag längtar nåt fruktansvärt tills sommaren kommer igång på riktigt, så man kan va ute både dag som natt. Idag då? Ska pyssla ute en del har jag tänkt mig, och möjligtvis utgång till kvällen. Har lite beslutsångest. men som sagt det löser sig nog och jag vet att det kommer bli bra.

Måste bara får ur mig en gnutta ja jag vet inte vad jag ska kalla det. Vårkänslor kanske? Va ute och vandra en sväng igår. Helt plötsligt står det en människa framför mina fötter som jag inte sett på ett bra tag. Trodde nästan att mina ben skulle ge vika. Han får mig verkligen att tappa fattningen, fick knappt ur mig ett ord och jag skämdes nåt fruktansvärt för det. Att det kan bli så konstigt egentligen bara för att en människa ser bra ut och beter sig efter det också. Lätt att jag skulle göra allt för din skull, bara jag fick behålla dig som den underbara person du är!
Nej dags att ta tag i dagens sysslor, hoppas ni alla får en bra dag!




...

Har haft en underbar dag idag!  Myst en massa med J ute i solen, packat upp resten i nya lyan och jag måste säga att jag är relativt nöjd med det hela. Måste bara köpa ännu mer möbler, suck!
Hoppas verkligen att pappa kommer hit och bankar upp mina skåp i morgon, så att allt blir klart.
Annars? Det är som vanligt, fast lite bättre tror ja. Magkänslan säger mig att det kan va nåt bra på ingång.

Nej dags för sängen, måste upp i rimlig tid i morgon.. Go natt! 


Oh mama!

Tillbaka! Fan vilket fint väder vi har alltså, det blir ju inte ett dugg gjort idag. Har inte så mycket som rört en kartong än idag, fast jag kanske borde. Tror även att jag har bränt mig lite i ansiktet, känns som att inte skinnet räcker till riktigt ordentligt runt kinder och mun. Och fräknarna blir bara fler och fler.
Händer i veckan? En massa faktiskt, ska försöka peta in ett besök i K-stad för bio har jag tänkt, få klart gamla + nya lägenheten, kratta och dona ute, ringa en massa samtal, sitta ute i solen och framförallt så ska jag sova ut riktigt ordentligt. Har precis börjat att repa mig efter påskhelgen och huvudvärken som jag haft i fem dar har också släppt, äntligen!

Kommer förresten att bli ganska dåligt med inlägg en vecka framöver skulle jag tro. Tar ett tag innan bredbandet blir inkopplat, så ni får nöja er med det som dyker upp, om det nu gör det vill säga..
Ha en trevlig dag!

....

Ooops! Har visst glömt bort att jag äger en blogg. En massa saker har hänt sedan jag skrev sist, både bra och mindre bra.  Flytten är klar, tror jag kommer stormtrivas faktiskt. 
Nej detta funkar inte, har en hel lista att ta tag.. Uppdaterar i kväll kanske!

Ingen rubrik..

Men guuud!  skrivkramp, hjärndöd, brist på fantasi, missnöjd, hyperaktiv, överlycklig, ångest, sömnbrist, uttråkad, galen. Kan inte sätta ord på hur ja känner mig just nu...
Därför skiter jag i allt och går ut ett tag och kanske inte kommer hem förän i natt ;)

En på miljonen.

Lysande! Ändrat mina egna rutiner som ett litet barn, somnar långt in på morgonen och går upp lika fort som jag lagt mig. Inte så illa pinkat. Vet inte när jag sov underbart skönt sist! Förvisso har jag fruktansvärt ont i ena örat, och i magen så det är inte konstigt. Och kroppen kliar värre än isolering. Kanske skulle gå iväg och göra ett allergitest efter att ha halvt kliat ihjäl mig i vinter. Jag är torr som fnöske!
Påsk? Ja det är äntligen över, jag blir vilsen i huvudet av alla röda dagar förstår ni. Har inte direkt firat påsk på fyllevis som alla andra men ändå minns jag inte allt. Tappat någon hjärncell med åren kanske, haha. Fruktansvärt kul var det iaf.
Har kommit på mig själv idag flera gånger med att tänka tankar som inte ska tänkas. Krångligt va? Jo men så är det, ni vet sådana tankar som man inte ens skulle ha för det är nästan skamligt. Men jag ler av tanken, jag mår bra och det ger mig viljan att lyckats med något som är omöjligt. Det är som jag säger, hjärnan är i obalans, hoppas den landar snart och sammarbetar med resten av mig och min kropp. Ha d bra! Go natt.





En kall morgon. Tidig vår. Vatten som forsar. Vågor som slår.
Så förbjudet, men så svårt att motstå. Obegripligt och osannolikt.
Upprymdhet. Det är här det börjar. Spänning som aldrig upphör.


Detta blir bra.

Jag har redan förvarnat för dålig feedback. Känner mig rätt trött och hängig både dag som natt för tillfället, men förhoppningsvis går det snart över. Har jobbat som tusan hela veckan, kan vara en bidragande faktor, men nu äntligen är det helg och vila. Eller det kanske man inte kan kalla det för heller, en massa middagsbjudningar hit å dit, sitta i bil i hundra år är inte min grej direkt kanske. Men jag är lika lycklig för det. Jag älskar ju mat!
Mitt hem ser förtillfället ut som en skrotbo, kartonger, kläder och krafs överallt. Spelar ingen roll åt vilket håll man kollar så ligger det nåt som inta ska va där. Men det blir bättre till veckan när en del kan börja flyttas här i från med hjälp av händiga män.
Annars? Ett liv utan dess like här i Ria, småfolket har fest och dom är tamejfan överallt. Höll på att få sällskap av ett gäng i tvättstugan förut, då fick jag faktiskt nog och låset dörren. Vem vill festa i en tvättstuga egentligen? Skulle inte jag vilja göra iaf.
Helgens planer? LUGNT, inte så mycket som en droppe ska jag ta. Möjligtvis skulle jag köra, men det är väl ändå inte samma sak, eller? Nej ser att det är dags att inta ryggläge, ska upp i morgon..
Önskar er alla en Glad Påsk!

Go´ natt!