........

Nya krafter i morgon kanske, orkeslös dag, höll på att flyga bort ett antal gånger..
Ni får en låt ist, jag tycker den är så förbannat bra.
God natt!


Rensa ur/in med nytt

Jag kan säga att natten var FÖRJÄVLIG, somnade halv sju i morse. Hade t.o.m med blivit ljust ute. Jag hatar alla dessa nätter, speciellt nu när det ska va så förbannat tungt dagvis också. Varför kunde inte allt bara ha haft en annan utväg, eller vad som helst bara inte så här. Det är tungt jävlar att sändigt gå och plågas av detta, det tär på hela mej för guds skull. Jag kan inte direkt säga att jag mår dåligt av det, är som sagt mer plågsamt, för det finns så fruktansvärt många frågor utan svar.

Har även haft bedrövligt ont i magen i natt, och det har inte riktigt släppt än känner jag. Men hoppas innerligt att det är över i morgon för jag vill ut och springa, rensa huvudet och samla ny kraft. Om inte annan ska jag äta en fet pizza, det va länge sen nu. Hur har min dag vart annars idag då, ganska trög efter helgens bestyr om jag ska va ärlig. Trött som en padda och rastlös i bott, men jag har egentligen ett helt bo att ta tag i, orkar bara inte för tillfället. Nej detta blev allt ett tungt och tråkigt inlägg, men det skiter jag fullständigt i för det är så jag känner mej.

Nej ska ta nya tag i morgon, nu väntar soffan på mej. Godnatt

Bröllop/fest

Okej vi börjar med fredag. Var i väg till kusinen i Ekshärad under dagen, skulle ge en hjälpande hand eftersom han håller på att flytta och grejer, sen ska han ju iväg till Barcelona och döma fotboll snart så han hinner inte riktigt med allt. Va hemma runt åtta på kvällen tror ja, skynda mej hem och in i duschen, hade lite brådis en sväng. Ida körde mej dit jag skulle för att påbörja kvällens partaj. Menade mej inte att dricka så mycket som blev, hemma i säng runt tre tror jag. Vakna klockan åtta på morgonen orkade verkligen inte somna om, så jag och Ida drog på folkrace en sväng.
Men hann inte se speciellt mycket eftersom det vankades bröllop.
Vi åkte lite tidigare så vi skulle hinna i tid, men det va knappt må jag säga. Jag skulle infinna mej på Toria halv två för att få min fläta fixad av Josefine, efter det skulle det fixas till lite annat som kläder som jag glömt att plocka fram. Letade som en stolle efter tröjan jag skulle låna av mamma, klockan va då halv tre skulle jag tro. Skynda mej som tusan, hem, på med kläder smink och allt annat som skulle med. Ida kom och Lina körde iväg oss. Kom ner till toria, där kom jag på att min mobil va borta. Upp igen, hittade den inte och såklart hade jag glömt den hemma hos mamma och pappa. Vi va på väg dit men ansåg att vi inte skulle hinna för klockan va halv fyra och vigseln började fyra.
Vände vid fryksdalens, fort gick det mot Gräsmark. Efter ungefär halva vägen frågar mej Ida om jag inte hade rakat benen, JO sa jag, och tror ni inte på fan att jag missat en massa då. Ida rota runt i en väska därbak och hitta en rakhyvel, just precis jag raka benen på väg till kyrkan. Blev torr som fnöske och fick använda handkräm på benen. Fy fan vilken resa. Vi hann iaf i tid!

Bröllopet va jätte fint och alla va super fina, men jag måste erkänna att jag inte tycker om att va i kyrkan. När allt var färdigt i kyrkan va det bara att dra sej vidare till stället dom skulle äta på. Vi skulle hjälpa till med maten och resterande som skulle göras. Va lite stressigt ett tag men jag tycker det rullade på fint. Jag förstörde inte ett enda glas. Lugnade ner sej lite senare på kvällen, då kände jag att tröttheten började komma smygandes, men jag höll mej vaken. Gick runt och pratade med en massa folk, smygrökte med Elin & Ida bakom huset, höll på att frysa ihjäl, drack lite och plockade ännu lite mera disk. Tror jag ska ta bröllopet i ett eget blogginlägg med lite bilder ist. Är så svårt att beskriva hur alla såg ut, va iaf lite 50-tals stuk på det hela.
När klockan va runt halv ett tror jag vi drog mot Torsby för bartömning efter många om och men. Där va det inte alls lika roligt om jag får säga mitt. Kunde lika gärna ha stannat kvar i Gräsmark ett par timmar till.
Dagen idag har bestått av trötthet och Barnkalas, eller det kanske inte heter det när man fyller 12år, Kalas iaf, utan alkohol. En massa folk och söta ungar som sprang runt överallt. Åt lite tårta och drack SAFT!
Tror jag va hemma igen runt sex eller nåt, trött va jag iaf. Skulle kolla på Top modell, men lyckades bara se tre minuter kanske, sen sova jag gott iaf.

Där har ni helgen i en salig blandning, och den har vart rolig jävlar! Men nu tackar jag för ikväll och skriver i morgon. Godnatt






Brudparet
Oskar,Albin,Herman,Joel & Elin


Oh my!

Är det nu jag ska ta fram handskarna ur garderoben och nocka er alla eller?  Okej, nu börjar jag bli riktigt trött på detta. Men jag SKA INTE säga ett ord för då är väl det fel också. Fan att det ska va så svårt. Aldrig är det bra hur i hela helvete man än försöker. Jag ska iaf göra det som ska göras och sen skiter jag i hur resten kommer att se ut i framtiden. Jag anser att det inte är mitt problem längre och har inte varit det heller förresten. GAAAAHH!

Min dag idag har passerat väldigt fort får jag säga. Flängde runt med Lina på förmiddagen, arbetsförmedling m.m. Lagade lite mat, eller för två kanske man ska säga, t.o.m i separata grytor för Ida vill inte ha stuvade makaroner, och jag ville inte ha torra äckliga som inte smakar nåt. Å så köttbullar såklart, men dom va äckliga. Sen åkte jag hem en sväng och bytte dammsugarpåsar och filter i helvetes apparaten och efter det tappa jag lusten för all städning. Rensa ur kylskåpet, svor lite å papperskorgen och svor ännu lite mer för jag har så fruktansvärt ont i benen efter sprinturen igår. Åkte till Ida igen för jag orkade verkligen inte sitta här ensam och tråka, kolla på Idol och sjöng lite singstar.
O ja nu sitter jag här och kommer nog att göra det ett par timmar.
Hoppas ni haft en trevlig dag!

God natt





  • Som person har jag rätt:


Att vara som jag är, att tycka om mig själv och att förlåta mig själv.
Att säga nej, utan att känna mig självisk. Att både känna och uttrycka ilska.
Att be om hjälp och om vänskap. 
Att bli behandlad som en människa.
Att ibland vara ologisk. 
Att göra misstag, och att ta ansvar för vad jag gör.
Att ändra mig. 
Att säga, jag vet inte.
Att säga, jag håller inte med. 
Att säga, jag förstår inte.
Att få respekt för vad jag tycker och tänker. 
Att få mina behov betraktade som lika viktiga som andras.
Att berätta om mina behov för någon. 
Att bedöma mitt eget beteende och ta ansvar för vad mitt uppträdande, mina känslor och tankar får för konsekvenser. 
Att utvecklas, lära nytt och förändras.
Att ibland ställa krav på andra. 
Att må bra fast andra mår dåligt



Skit..

okej, jag kan lika gärna ladda inför en ny natt med noll sömn. Jag blir så trött, jag fattar inte hur i hela helvete jag orkar va vaken dygnet runt å aldrig va trött när jag väl ska sova. Jag har verkligen försökt med allt, ingen mat godis eller cola före sängen, tränat under kvällen för att bli slö i kroppen, varvat ner med både böcker och tv, stängt av allt och bara lagt mej för att kolla i taket, härjat som fan en hel dag.. O ja ni ser ju resultatet, inget funkar! Kanske ni har något tips?
Men om jag satsar på att va vaken hela natten och hela dagen i morgon borde jag ju iaf va trött till slut.

nä, blir att kolla sjukhuset på webben, kanske kan se resterande av alla avsnitt som är kvar..
God natt!

Designer

Ja jag väntar fortfarande på MIN helt egen och personliga design. Men det tycks ta ytteligare två veckor innan den dyker upp. Morrrr! Så den jag lagt upp får duga för tillfället.

Har vart ute och sprungit idag, klappar mej själv på huvudet. Bena känns som två järnspett som sitter där av ingen nytta, så jag välkomnar den andra helgen med en enorm värk.
Annars finns det faktiskt inte så mycket att berätta idag.. Om jag inte kommer på något sen vill säga.
Brukar komma smygandes när man ska försöka sova..


Vackra toner..

Ja jag älskar verkligen musik, lyssnar på det mesta, kanske inte riktigt tung hårdrock men nästan allt. Eller allt som berör mej kanske är ett bättre ord.  Jag ser musiken som ett bra vis för mej att uttrycka mina känslor kring nåt, kanske är fler som känner igen sej? När man är förbannad brukar det bli hårdare musik och vise versa om man är ledsen, undrar varför det funkar så.
Jag förknippar ofta vissa låtar med vissa människor, kanske något som hänt vid just det tillfället eller nåt man verkligen lagt märke till. Konstigt men sant. Och jag älskar det verkligen! För oftast är det nåt bra som man minns från just den stunden. Kanske ska hoppa över detta innan det blir allt för djupt, haha.

Idag har jag flängt över skogarna, vart till Ekshärad och hälsat på en sväng. Kom hem därifrån ganska sent. Fick även min film idag, å såklart har jag redan kollat på den. Super bra! Har nog annars inte gjort så mycket, lagat lite mat eller jag avslutade det hela kanske man ska säga. Hämtat mamma och gullat med dom små håriga. Okej det där kanske inte lät bra men det är just vad jag kallar kattungarna för.
Satt även och kolla i kalendern, det är snart jul. Jag HATAR julen! Man kan hoppa över den och direkt till våren.

nej här blir inga barn gjorda, dags för lite disk och sen sängen! God natt!






Yes box!

Jag är lika kluven som veden hemma hos Mamma och Pappa. Jag vet inte vad jag vill eller hur jag ska göra. Ska man satsa full ut eller bara skita i det? Det är ju frågan de. Om man ändå vore tankeläsare i vissa situationer.

Har tvättat en massa maskiner och putsat fönster idag, ganska rogivande. Har jag bara golvet kvar i morgon, kanske lite disk också men det är ju inget som stör speciellt mycket.
Måste även ut och springa en runda, får se om jag får med mej Andreas ut. Vågen tickar fortfarande upp,upp och åter upp. Jag va lycklig att jag gick upp ett par kilo, men det måste ju ändå finnas ett stopp. Och finns det inte det får man väl träna bort skiten då. Men jag skulle verkligen behöva lite sällskap, är så fruktansvärt tråkigt att va ute och ränna helt ensam, man får ingen motivation, eller iaf inte på samma vis som om man skulle va två som peppar varandra.

Ja just det ja, jag skulle ju uppdatera lite om den helt fantastiska helgen. Fredan va chaufförsjobbet mitt såklart, för jag jobbade lördag förmiddag. Totalt dött i torsby som vanligt, så vi drog till Clas. Där va det riktigt roligt, härja rätt skapligt. Va hemma runt halv fyra på morgonen.
Lördag, jobbet mellan elva och fyra, hem och sov en timme. Vakna och va lika trött, hade ingen som helst lust att gå ut. Duscha och gjorde mej klar för en kväll som senare skulle visa sej bli helt kanon. Johan kom med öl, seg drucket jävlar. Då höll jag på att tappa gnistan alltså.
Drog till de andra och sen vidare till selma. Skit roligt, har inte vart så roligt på länge. Gick ut när det stängde, drog ett par varv i sunne för att senare köra efterfest. Jag tror jag va hemma runt halv fem eller nåt.
Söndag trög dag, jobbet mellan tre och åtta. Trodde ärligt jag skulle göra över med mej själv denna helg. Men den va KANON! Och det kan jag nog tacka J & M för. Tummen upp för er!

Kanske skulle försöka sova, meeen som vanligt somnar jag väl runt två, tre kanske ännu senare. God natt, å ha en trevlig kväll!


Sometimes I miss..

Trött trött och åter trött efter en helt jävla otroligt bra helg!
Inte mycket till uppdatering idag, tar det i morgon.. Ni får en låt att lyssna på ist, jag låter den tala för sig själv. Godnatt!






Onödigt vetande!

Go kväll! Har precis landat i soffan inför Lyxfällan, och nej jag tycker inte ens att det är bra. Har vart ute och sprungit intervaller med Andreas, sug på den ni. Jobbigt så inni helvete och bena ville knappt bära mej sista biten hem, men jag lyckades och trappan hade jag önskat inte fanns när ja kom innanför dörren.
Vilade en kort sekund, hoppa i bilen på jakt efter en tidning åt mamma och snus till Ida. Hittade det jag sökte till slut efter letande i varenda affär som va öppen.
Drog till getberget med grejerna och Pappa skjutsa sen hem mej. Det var på så vis jag hamna här i min äckligt obekväma soffa som snart borde bytas ut mot en fluffig och underbart bekväm soffa.

Annars har det inte hänt mycket idag, höll på att få spunk i början av dagen i brist på saker att göra. Men egentligen finns de hur mycket som helst att sysselsätta sig med. Har iaf städat balkongen, fått bort de fula blommorna och alla fimpar (inte jag) Har inte lärt mej att röka än. Har försökt med det funkar inte. haha!
Hmm, har jag någon annan onödig skit ni skulle behöva veta? Jo tatueringen är färdig läkt och alla skorpor har försvunnit, kliar så jag skulle kunna gå åt, men det är sånt man får räkna med.
Och vill ni veta en onödig sak till? Ja det förstår ja att ni vill, jag har fan inte ens kammat håret idag kom ja på! Usch va slorig jag är, nu sjunker jag i era ögon igen.. Hoppsan!
Nej badet nästa, kanske slänger in ett inlägg i morgon om jag hinner,orkar och har lust!


Liten hemlighet..

Har precis kollat igenom alla bilder som blev tagna under sommarn för att sen lägga in dom på skivor, lite onödigt att ha flera tusen bilder på datorn om den skulle ge upp! Det finns ett kort som blev taget i sommar som jag verkligen älskar, så jävla fint, om inte så är iaf killen på bilden otroligt snygg.
Men som sagt det snygga avgör inte hur man är på insidan och hur pålitlig personen i fråga är. Det är lite synd att det blev som det blev, men det kanske aldrig va menat nåt annat än att det skulle bli kaos av det hela. Hade iaf kul så länge det varade, och det är något som får mej att le när jag tänker på det.
Jag har mina böter och Per Bergström som alla andra hatar att tacka för att jag fick se och lära känna denna underbart snygga människa under sommarn. Och därför kan jag leva med att det kostade mej 1500kr för att få se dej, och ja jag föll pladask.  Haha..
Men oturen förföljer mej stadigt, så det är bara att räta på sej sätta blicken högt och gå vidare.

Idag har det var en helt otroligt tråkig dag, ont i huvudet så jag trodde ärligt jag höll på att få hjärnblödning eller nåt. Tog mej en alvedon och hoppades på att det skulle gå över, tror ni det gjorte det? NEJ! Har även fått lite tips på hur jag ska göra för att orka somna i tid, ta 2 alvedon lägga mej och slappna av och sen kan man ju alltid hoppas på att jag somnar.
Förövrig under dagen har det inte hänt speciell mycket, fått en smaskig tonfisksallad och hjälpt pappa att handla lite. Nej detta får va allt för idag om jag inte kommer på något senare....

Go natt? / Elin

Motgräs och ballhugg!

Ännu en dag har passerat, och den har inte vart med händelserik än någon annan dag. Började iaf dagen med en gångtur till stjerne, vilket resulterade i skavsår på båda fötterna. Jävla skit skor! Köpte en cola på vägen, jag som skulle va så nyttig! ni ser hur det går. Åkte till getberget en liten stund, pappa kom hem och vi åkte och hämta Linas bil på volvo, å såklart lyckades väl JAG få glas i fingrarna! Men det är väl så när man inte kan låta bli att röra på allt som finns.  Drog runt en sväng och sen tillbaka till getberget.
Ungefär så har min dag sett ut, handlat och lite annat skit men det va inte så noga.

Tog även en promenad nu i kvällningen, kändes skönt i skavsåren om inte annat för mitt huvud. Det är så otroligt tungt just nu, det finns liksom inte något stopp i tänket. Funderar och funderar men kommer inte fram till något vettigt, som vanligt med andra ord! Men jag stör mej fortfarande grymt mycket på att det ska va mitt fel, jag fattar inte hur det funkar och går ihop, men men.. Det är inte jag som biter i det sura äpplet iaf. Jag har rent mjöl i påsen.
Diskuterade lite i går fram och tillbaka med Mamma och Pappa för att få lite rådgivning, och jag har nästan bara nästan bestämt mej för att det bästa vore att flytta lite på sej. Ska iaf söka lite jobb, och nappar det så flyttar jag och mitt lass med skrot. Det finns inget som binder mej kvar här, jag kan lika gärna börja om på nytt och hoppas att det blir bättre. För jag har ju redan lyckats bli bränd på samma sätt två gånger nu, och jag vill inte mer. Tänkt om man kunde köpa ett nytt liv på loppis, det önskade jag ibland.
Men ändå inte kanke, livet jag lever och det jag har fått upplevt är ju ändå en stor del av det som gjort mej till den jag är idag. Och jag trivs bra med mej själv för tillfället iaf.

Nej fotbad nästa och en mysig film, god natt på er!
/ Elin



Stoppa tåget och låt mej kliva av!
Dåtid, nutid eller framtid, det är frågan?



Jahaja

Jag har brist på idèer, vet inte vad jag ska skriva om. Det lättaste vore nog att skriva om det man tänker på för stunden. Hur får ni er insperation till bloggandet?



Jag tycker det är riktigt bra, tror i vanliga fall inte på gratis sidor!


Brådis..

Hemma åter igen, tänkte slänga in ett inlägg när jag för engåns skull har tid över innan det blir natten.  Dagen idag har vart otroligt seg. Helgen börjar göra sej påmind kanske? Lovade att skriva mer om den, men jag har ångrat mej. Det finns inget att berätta, bara att jag är så jävla besviken.
Hur kan man få det till att det ska va mitt fel? Jag förstår bara inte hur det ska gå ihop, men skit samma.

Nej kikar in sen med ett nytt inlägg, kanske även ett nytt kort på tatueringen nu när allt det röda och svullnaden är borta.
Ha det bra så länge!


Suck.

Då va den helgen avklarad, Fredagen va riktigt rolig inte alls lika mycket folk som igår. Höll på att bli mosad ett par gånger av den enorma folkmassan som bildades i det lilla tältet.
Innan vi kom till faktoriet överhuvudtaget så drog vi ett varv på tivolit och fastna såklart i break dance. Aldrig mer säger jag bara, tarmarna höll för fan på att åka ur magen på mej innan det stanna till slut. Tog ett bra tag innan hjärnan repade sig efter den turen...

Nej ni får höra mer om helgen i morgon, ska sova ett par timmar!
Go natt!


Tillbaka på jorden

Nu är jag helt återställd efter den händelserika gårdagen. Sov knappt något under natten till igår, och sen gick och va super nervös halva dagen sen då. Inte konstigt att jag somna runt tio. Va ute och red igår kväll, väldigt skönt och lungnande för kropp och själ, ända till vi höll på att krocka med älg. Idioten stod i hagen när vi kom tillbaka så det va bara att hoppa av för att kolla en annan väg i fall älgen skulle fastna i stängslet, men jag lovar er det djuret är en duktig hoppare, från stillstående hoppade han över hagen och sprang sedan iväg.
Usch jag är livrädd för älgar.

Jag skulle berätta varför jag gjort den tatuering jag gjort, men jag känner att det är ett oändligt kapitel att rabbla upp. Vet inte hur jag ska börja eller vad utav det jag kan berätta, för det finns så mycket som ingen ska veta. Eller jag kan börja med att berätta att min ungdom har absolut inte varit någon dans på rosor. Jag har fått gått igenom sånt som ni kanske aldrig får uppleva, och ärligt talat så önskar jag er inte så ont. För det har vart ett rent helvete! Jag kommer inte ur någon direkt fin familj, vill har aldrig levt något lyxliv med nya bilar, kläder osv osv. Ni förstår säkert. När jag blev så gammal att jag fick börja jobba så gjorde jag det, varje helg tillbringade jag uppe i Branäs och städade stugor. Fick ca 4000 i månaden ibland mer, och det va mycket pengar för mej. Av dessa pengar blev det kläder och massa annat.
Vi hoppar över detta kapitlet tror jag, och hoppar upp i lite högre ålder.
När jag va 16år och skulle börja gymnasiet flyttade jag hemifrån första gången, blev en liten trång etta. Men den passade mej utmärkt! Skolan och allt annat gick fint första året, men jag flyttade hem under julen. Blev så tråkigt att tillbringa dagarna själv, och jag saknade familjen. Sagt och gjort, bodde hemma ett tag och flyttade sen till ett annat ställe med mina två syrror.
Där tror jag allt började som fick mej att ända min livssyn. Jag blev sjuk i Gilbert syndrom, en gall och leversjukdom. Jag trodde ärligt talat jag skulle dö. Jag vägde 37kg när mamma körde mej till akuten den 1 januari 06, och läkarna sa att det inte fanns något fel, jag va bara uttorkad. Åkte hem och blev ännu sämre, fick åka tillbaka igen. Då hade jag hemskt dåliga lever värden, eller rättare sagt alla värden var dåliga. Dom trodde jag hade körtelfeber, och i tron på att det va så åkte vi hem. Åkte in och ut hela tide, började ta lever prover minst 1-2 gånger i veckan och blev absolut inte bättre. Efter ca ett år hade det inte skett någon större förändring så pappa beställde tid i Karlstad hos en läkare. Jag fick komma dit snarast, tog prover som vanligt och jag lovar er att vid den här tidpunkten önskade jag att jag vore död. Men så fick jag tillbaka min livslust, för han hittade felet! Dom gjorde ett gammaldags prov, plockade vita och rödablodkroppar på något konstigt vis och såg att jag hade fått gilbert. Det tackar jag verkligen för, idag mår jag bra och har gått upp ett x-antal kilo,men kommer alltid att få leva med det, kan va bra ena dagen och skitdålig nästa dag.

Där har ni iaf en del av det som hänt, resten är sånt som verkligen är privat. Men jag har fått kämpat en hel del och det är just det jag vill komma ihåg. Jag är en kämpe och just därför denna tatuering.
Nej jag tackar för mej i skrivande stund, jag ska gå ut och få frisk i näsan!

Tack Carolina för textmallen! Utan den hade inte allt vart lika bra som det är, jag är super nöjd!
Ha en trevlig dag!



Klart!

Här får ni en bild på det jag fixat idag, jag är för trött för att skriva mer. Ni får historien bakom valet i morgon..

God natt!


Nerver alltså...

Jag håller på att nerva ihop, det flyger tusentals fjärilar i magen. Jag lovar er att jag aldrig vart med om något liknande. Det är så illa att hon t.o.m fick låta mitt hår va lockigt efter klippningen. För er som inte vet har jag själv fall och ser ut som ett får i håret i vanliga fall om jag inte plattar det vill säga.
Har tillbringat en massa tid ute idag, proppat magen full med pizza, godis och andra onyttigheter. Och inte mår jag dåligt av det, nej jag måste få unna mej lite smaskigheter.

Nej har inte ro i skallen att skriva här, det blir bara konstigt.. Ni får lyssna till lite musik ist.
He en trevlig kväll.




God natt






Tiden läker alla sår?

En tanke som slog mej när jag vandrade bland skithusrullarna idag.

Ja vem vet, jag tror inte på detta om att tiden läker alla sår. Ett köttsår, skarpsår osv, visst det läker med tiden. Det blir en skorpa och ny hud bildas. Men sår i själen, dom bildar inga skorpor. Jag tror att man får leva med det helt enkelt, man kan inte fylla dom med andras lycka eller olycka. Det är något man måste gå igenom tusentals gånger. Det finns dom som söker hjälp med med att få sin sårade själ hel igen. Men jag tror inte att det håller i längden. Det finns ju nått som heter hjärna, och där samlas minnen, både bra och dåliga. Hur ska man kunna kassera dom? Dunka huvudet i väggen och hoppas på att man mister minnet?  Hur många gånger har man inte gråtit sej till sömns, bläddrat bland alla minnen, vaknat på morgonen och knappt orkat gå upp. Visst, det blir lite bättre med tiden, vissa kanske är så känslolösa att dom kan glömma bara så där. 
Lämnar nu detta ämne.

Min helg har vart VIT, duktiga jag. Rattade hela natten, va hemma runt kvart över fyra. Då kan jag säga er att jag va riktigt trött. Ögonen började svida och då är det illa. Har med andra ord tillbringat min helg med älskvärt folk runt omkring mej. Under veckan händer det en heldel, både bra och mindre bra saker. Går in på det när tillfälle ges och orken finns.
Dags att dra sej till sängen kanske, så god natt på er!




Molly Sanden


Lördag

Har precis ätit lite mat, städat och duschat! Inte så illa pinkat för att va mej. Brukar va otroligt seg långt in på dagen innan jag kommer igång med något. Men nu är det gjort, bara disken kvar.
Resterande av alla folk jag känner är iväg på folkrace idag, men helg i mitt fall betyder jobb. Kommer nog inte hinna uppdatera något i kväll, slutar kvart över nio och drar sen hem för att göra mej klar för annat. Och egentligen spelar det ingen roll heller för jag har bloggtorka som jag skrev igår. Vet inte vad jag ska skriva, blir bara en massa meningar som inte ens hänger ihop.
Nej ha en fortsatt trevlig dag, för det ska jag ha!





Mitt hjärta i din hand - Jan Johansen


Så kan det gå..

blogg torka! Men det kan väl alla få.
Efter min utsökta morgon bloggning kan jag understryka att det blev kaos ett litet tag. Pratade med E som va i karlstad på visit och fick reda på att syrran kört på älg i morse. Snacka om att inte veta ett dugg om sin egen familj. Fick ringa upp henne för att höra så att det stämde eftersom jag inte hade hört något. Å jo, visst var det så! Hon klarade sej utan skråmor och det är väl ändå det som är det viktigaste. Bilen är ett annat kapitel! Skrot blev det iaf.
Blev lite ringande hit och dit på eftermiddan, skulle försöka fixa fram en bil eftersom hon skulle jobba under helgen. Lite saftigt att åka cykel 4,5 mil eller va fan det är. Senare fick jag ett mycket trevligt samtal, drog till kina och åt lite mat, för att sedan dra vidare till toria och inhandla ännu mer mat. Okej, jag gör inget annat än äter, men är man stor i maten så är man. Blev även en tripp till dalen, skulle hämta folk. Men det blev ändrade planer så jag fick köra Idas bil hem ist och hämta upp Lina. Sagt och gjort, vi drog helt enkelt hem sen.
Har även hunnit med att åka ett par varv med Marcus, dammtorkat lite och ska nu hoppa i badet för att sen sova. För i morgon är det en ny dag med en massa nya möjligheter.

God natt


Go morgon

Jag vaknade för en stund sen, och blev genast trött igen när jag fick se vad det va för väder. Nog för att det är höst men, måste det regna varje dag. Nej nu ska jag rycka mej i kragen och ta tag i detta. Här går det inte att ligga hela dagen. Har några ramar som ska målas, en del ska upp på väggen och resten ska till syrran. Har även ett helt bo som är i behov av dammtorkning, och finslipning. Nej usch, listan kan göras lång, börjar med en dusch!

Uppdaterar i kväll om jag hinner..

?

Ja nu är jag inne i dessa eviga plågonätter igen, trodde jag skulle lyckas att vända på dygnet. Men som ni ser går det inte vidare bra! Min dag för övrigt har vart riktigt tråkig, inte hänt ett dugg och jag har i princip inte lämnat mitt bo på hela dagen. Va ute och gick en sväng i Oleby förut, eller rättare sagt jag stack i från skiten. Jag orkade helt enkelt inte, va inte alls klädd för att gå överhuvudtaget. Flippflopps, jeans,tunn tröja och skinnjacka. Och spöregn på det, men det va behövligt!
Gick direkt till syrran för att prata lite, blev en sväng till toria och lite kvälls fika.  Jag plågas lika mycket med henne som jag plågas med mej själv för tillfället. Men det går snart över hoppas jag!
Nu blickar vi mot helgen och hoppas på att den bjuder på något bra...

God natt/ morgon för endel kanske..

Verkligheten skrämmer mig..

Go kväll! Jag måste tyvärr börja hela inlägget med att klaga, faaaan vilken jävla idiot till granne jag har! Och därför ska jag i morgon låna mej ett singstar och sjunga heeeela natten bara för att han sitter sär och gapar med sin jävla gitarr jävel. Gud va det där kändes skönt! Jag hatar honom.. Någon som vet något ledigt boende?
Min dag idag började i tvätt stugan efter tolv timmars sömn, underbart! Fixade och donade lite inne eftersom det är en enorm väntan på att tvätt och torkning ska bli klar. Lagade lite smarrig mat, plockade in den sista maskinen och vandrade över till syrran. Där har vi rensat ett helt rum fullt av skrot, okej allt va inte det men nästan allt. Och fy fan innan vi hitta golvet. Men nu är det synligt och sängen har fått sin plats, så som mycket annat även har fått!  Som tack bjöd hon på kladdkaka, den va riktigt god!

Jag tror inte att jag bloggade nåt igår, och kommer dessvärre inte skriva något om just den dagen heller. För den var ett rent helvete! jag är sårad,sårad, SÅRAD! Hur fan kunde du? Kvällskvisten bjöd på en helt underbar ridtur som var det bästa som kunde ha hänt mej vid just det tillfället. Och som det brukar va så kan man inte riktigt avgöra vart det gör som mest ont dagen efter, rumpan, fötter, ben, mage, ja listan kan göras lång. Kande mej iaf väldigt mörbultad i morse när jag vakna.
Nej det får nog va allt för idag, ska upp halv 6 till morgonen så jag behöver nog all sömn jag kan få..
God natt på er!




Sonja Alden- Jag vet att du kan höra mej