I hate this part.


Jag har skrivit fyra inlägg, men sedan raderat rubbet. Om man ändå kunde göra detsamma med vardagen, jag önskar att det fanns en liten knapp att trycka på. Varför utsätta sig själv för något man inte vågar tro på? Man kan fundera på var i hjärnkontoret det blev felkopplat. Jag är en jävligt seriös människa, skulle aldrig såra någon med vilje och så är det bara. Livet är ingen dans på rosor, det fick jag lära mig i tidig ålder.


Ni suger ganska bra på att kommentera, jag ser att jag har många läsare, funkar inte tangentbordet? Skulle va trevligt att veta vad ni tycker.




young and foolish.


Söndakväll, jag avlider av trötthet!

Klockers kväll igår, den tackar jag för damer och herrar.  Update i morgon, måste städa och sova.
God natt!

Lättnad.

 Nu är jag trött, mina pytte pytte små pjamasbyxor täcker bara halva rumpan, linnet hänger och mina luddiga tofflor sitter där dom ska. Det har varit en hård och energislukande vecka, att så mycket kan hända på en och samma gång. Men natt mellan måndag och tisdag var ändå värst, att inte veta om han skulle klara natten. Sen kom tisdag och han kördes till K-stad. En outhärdlig väntan. Men idag gott folk, min älskade morfar fick åka hem, han lever, det var det jag visste. Han har en vilja av stål, och jag hoppas han får fylla sina 81år nästa tisdag.
Min morfar och mormor är det bästa jag vet, lika bra som mamma och pappa.

Nej nu ska jag faktiskt lägga mig och sova, i tid och inte halv tre. Har en lång arbetsdag framför mig i morgon.


Min bästa vän.


Min bästa vän, nomineringen är inte svår, Elin Utter. (F.d sambon)

Vi har inte känt varandra hela livet, träffades genom respektive pojkvän första gången. En sommarfest (rosenström) innan jag blev sjuk. Denna första gång berättade vi allt för varandra, mycket som kanske egentligen borde har kommit senare. Men det kändes bra att lätta sitt hjärta. Till råga på allt missa vi rosenström.
Sen gick det många månader innan vi pratade med varandra, men så hände det något och jag ringde henne. Jag visste att där kunde jag få stöd och råd.
Efter detta samtal har vi mer eller mindre suttit ihop. Sjuka grejer har vi gjort, och haft roligt framför allt. Vänskapen har vuxit med oss och alla tragedier, vi vet mycket om varandra och efter en fest alldeles för mycket. Ha ha! Jag vet att du läser och jag vet med stor säkerhet att du fattar vad jag menar.

Ett utav alla minnen vi delar är min super 360plattfallimarken på brädan vintern 2007. Vi skrattar än idag så håller på att pissa i brallan åt min stört dykning. Just då va det inte kul, mitt bröstben knäcktes, revbenen spräcktes, vänster arm tappade motoriken och jag kunde inte röra mig på veckor. Och det bästa av allt, Elin kunde knappt åka skidor, fan va vi hade roligt den dagen.
Sen har vi ju sommaren 2009, bättre än så lär det aldrig bli, inte en tråkig dag. Full rulle, och fulla som kastruller för ofta.
Men hur är Elin som person då?

En alldeles ypperlig sådan. Lite skvatt galen, omtänksam och en god lyssnare. Jag vet att hon ställer upp till 110% om det behövs. Det finns även ett jävla humör, det är ett fåtal som fått henne att tända. Men när det väl är gjort, finns ingen återvändo.
Det finns hur mycket som helst att skriva, men detta är det ni får nöja er med, annars skulle jag få sitta här resten av natten.  Tänker även klämma in vår låt som avslutning.





When I look at you.


Idag är ingen bra dag, igår va ingen bra dag. Men i morgon, då är det min tur att få lysa. Så som bara jag kan, med min idiotiska humor och lätthet till skratt. Be för min skull, även om du så hatar mig. Jag vill le och känna mig utvilad, i allt det som känns så långt bort..


 o n ö d i g t v e t a n d e, T I D S F Ö R D R I V!


✿ Jag har fruktansvärt självlockigt hår.
✿ Spidelfobi i högsta grad.
✿ Köper schampo/tvål fast jag redan har.
✿ Kan inte ligga mer än 10 min i badet, rastlös.
✿ Blir aldrig bakfull, dricker jag för dåligt?
✿ Avskyr att spy, då dör jag nog ist.
✿ Kladdar på alla papper, om en penna ligger framme.
✿ Kommer aldrig ihåg vart jag lägger saker.
✿ Flygrädd.
✿ Drömmer mardrömmar, ofta och samma.
✿ Älskar godis.
✿ Livrädd för hundar.
✿ Fjantigt mörkrädd.
✿ Musik är terapi.
✿ Blyg ibland, ibland inte.
✿ Panikångest.
✿ Sjuk humor.
✿ Älskar höst/vintern.
✿ Föredetta längdskidåkare.
✿ Hästar, underbara djur.
✿ Tror på spöken.
✿ Svimmar om jag går in på ett sjukhus.
✿ Tycker om blommor.
✿ Köper för dyra parfymer och kläder.
✿ Hatar högklackat.
✿ Funderar på floristutbildning.
✿ Vill se mer av världen.
✿ Tycker om barn.
✿ Skulle aldrig åka hiss.
✿ Äger sex fullsmetade dagböcker.
✿ One tree hill, en favorit.
✿ Vill inte va ensam.
✿ Tandläkarn har borrat hål i min tunga.
✿ Stora mål i livet.

 


Vad är kärlek.


Ja ibland kan man verkligen fundera, vad är kärlek egentligen? Vad kärlek betyder kan variera från person till person, man/kvinna verkar också spela roll i dagsläget.

Men för mig betyder det massor. Man kan dela upp ordet kärlek i massa kategorier, för man har ju olika relationer med olik typ av grej. Det kan va kläder, skor, djur, människor, böcker.. Ja precis vad som helst. Men det viktigaste av allt är att man har kärlek till sig själv. Finns inte den, kan heller ingen annan ta del av den.
Detta är ett så enormt stort ämne, men jag tror att ni förstår vad jag menar med detta.
Det kan va underbart, men också rena motsattsen. Vårda den väl den dag du finner din lycka. Den som aldrig upplevt kärlek, kan heller inte hata!


In my head.

Måndag

En bra början, ett dåligt slut. Men jag vet och hoppas att du håller i ett tag till, för ingen är som dig, du är en stark människa. ‎ ♥


Mina föräldrar.


Mina föräldrar består då av mamma Eva-Lena och pappa Jörgen. Det var dom som satte mig till världen. Undrar vad dom tänkte med? Nej då, skämt å sido, klart jag vet varför. Det kunde ju inte ha blivit bättre. Jag blev ju jag, och det finns ingen annan som är exakt lik mig. Och det är ju tur.
Helt klart bra föräldrar, men vi alla har ju våra baksidor. Ställer upp i alla lägen (för det mesta iaf) skulle jag ringa mitt i natten från stockholm, så vet ja att dom kommer.
Vi har helt enkelt en öppen relation, man kan säga och prata om vad som helst, utan att det känns fruktansvärt fel.





                                                               Helgen´s sysselsättning!
                                              Dessa har mina föräldrar skapat, plus två till :)



Cold case love.


Bjussar på en låt!
Har inte bestämt mig för om jag orkar uppdatera. Helgen har varit knasig.




Min första kärlek.


Ett svårt ämne enligt mig och alla omständigheter. Men ja, klart jag har varit kär, riktigt kär.
Jag träffade denna kille i slutet på 2003 första gången. Vi hade gemensamma vänner och brukade va på samma fester. Ni vet hur det funkar, kan inte du fixa så att "han" kommer, vi va ju ändå bara 15år.
Han hade något som fick mig väldigt nyfiken och intresserad. Träffades många gånger innan vi slutligen va ett par i januari 2004.

För ca 2-3 år sedan gick vi skilda vägar och har idag ingen kontakt alls med varandra. Det är ett passerat kapitel som förde med sig både bra och dåliga tider.


Det blir ingen större fördjupning i just detta ämne, jag tycer inte att det passar sig riktigt.  Hoppas ni nöjer er med den läsning jag bjuder på. Ha en bra kväll!


Presentera mig själv



Mitt fullständiga namn är Kerstin ELIN Maria, föddes den 22 februari 1988 på Torsby BB. Jag växte upp i Gravol, ca 7km söder om Stöllet. Med andra ord en "rekti ôppadaling" i grund och botten. Som liten "yngre" var jag fruktansvärt blyg och förskräckt, sa knappt något. Älskade att bygga koja och leka med mina dockor, tyckte även om grann tanten där jag var ofta, nästan alltid.

När jag sedan gått klart mina nio år i grundskola/högstadium vilket finns på landet, så flyttade jag till Torsby. Här började jag min utbildning på handels- och administrationsprogr, på stjerne. Sagt å gjort, där satt jag ensam i en liten etta i ria. Tog studenten 2007 med halvdåliga betyg, och kass inställning till det nya "vuxenlivet".
Flyttade "hem" för att komma på vad jag ville med livet, och allt vad det innebär. Hade en massa ströjobb, trivdes inte med något.

Sommaren 2009 kom vändningen för mig. Sökte sommarjobb på Toria, där jag idag har fast anställning. Började jobba, träffade underbara vänner, vidgade mina vyer och fick helt plötsligt en ny syn på livet och framtiden. Flyttade vidare och hamnade till slut i kilåsen.

Nu idag är jag en harmonisk människa, med skinn på näsan och älskar allt som livet ger mig. Kanske är jag lite av en pajas, det skulle nog mamma och pappa säga. Ha ha! Jag tillåter mig själv att ha roligt, umgås med vänner och tar dagen som den kommer. Brister då? Ja det har väl alla. Har frunktansvärt svårt att lita på nya människor i min omgivning, därför tar jag sällan det "första steget" till att lära känna nytt folk. Det är inte min grej, det skrämmer skiten ur mig.



Där har ni fått en liten presentation av mig, tog givetvis inte med de sämre bitarna, blir så tråkigt att läsa då. Och riktigt allt är inte värt att skriva här. Det närmaste av alla underbara människor vet hela min liv´s historia, och det duger bra för mig. Ha en bra kväll!
Frågor? ställ dom isf :)

 

 


Yeah!

För ett par dagar sen pratade jag på, frågor och svar. Jag lägger upp hela utmaningen, så att flera kanske hänger på. Det går alltså ut på att berätta så mycket kan on sig själv under 29 dagar, ämnet ser ni ju på resp. dag. Lycka till!

Jag börjar idag.


Dag 1 - Prestentera mig själv.
Dag 2 - Min första kärlek.
Dag 3 - Mina föräldrar.
Dag 4 - Det här åt jag idag.
Dag 5 - Vad är kärlek.
Dag 6 - Min dag.
Dag 7 - Min bästa vän.
Dag 8 - Ett ögonblick.
Dag 9 - Min tro.
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 - Mina syskon.
Dag 12 - I min handväska.
Dag 13 - Den här veckan.
Dag 14 - Mina drömmar.
Dag 15 - Min första kyss.
Dag 16 - Mitt favoritminne.
Dag 17 - Min favoritfödelsedag.
Dag 18 - Detta ångrar jag.
Dag 19 - Den här månaden.
Dag 20 - Ett annat ögonblick.
Dag 21 - Den här upprör mig.
Dag 22 - Det här får mig att må bättre.
Dag 23 - Det här får mig att gråta.
Dag 24 - En första.
Dag 25 - Mina rädslor.
Dag 26 - Min favoritplats.
Dag 27 - Den här saknar jag.
Dag 28 - Mina ambitioner.
Dag 29 - Ett sista ögonblick.



Bilder.

Ni får nöja er med dessa bilder. Jag glömde kameran, och mobilen äger ingen blixt.



Den fina önskebrunnen.




Min mat, hur go som helst!



Elin´s. Hmm, jag tror hon tyckte om den :)



Har även en bild till där dom säljer julegris för 16.90 lägger upp den i morgon. Tycker den passar bra, för det finns ett x-antal exemplar som skulle passa in under just den kategorin.

Good girl gone bad.

Ja! Ny dag, sittsår i rôven!

Har spenderat min dag tsm med bästa E. Vi har varit till löiten och hämtat en massa ljus. Helt otroligt, tre våningar med bara sterarinljus. Det va som att komma till himlen, fast lite bättre.
När vi kom till andra våningen hittade jag en massagestol i ett hörn, tror ni jag orka låta bli den? Nej, rätt gissat. Underbart :P  Kan lägga in någon suddig bild sen kanske.


Slänger in en låt.
Usäkta mitt ordval, men det är nästan så att det knu**ar sig i öronen. Vilken röst människan har..


God natt

Bästa låten på länge.. Njut!  Det ser lite cp ut, men spela roll. Låten finns där :)




Ingen rubrik.


Ny duschad, sitter och myser med en kopp äckligt kaffe och bulle. Men kaffet behövs, länge sedan jag såg såhär ofräsch och sunkig ut. Panik i morse när jag försov mig, endast fem minuter men det gör mycket. Håret har aldrig varit så jävla lockigt, stort och trassligt. Fram med plattverktyg, kamma, spraya, kamma, mascara i hela facet, mata kattor, bort med smink, kolla klockan, hitta kläder & nycklar.. bråttom bråttom. Men jag hann i tid och det är väl huvudsaken.
Försover man sig är hela dagen förstörd, man är stressad till max och orkar inte varva ner det minsta. Sprungit runt som en yr höna och fattat noll. Tappat det mesta jag tagit i, skurit mig i armen och klämt fingrarna. Duktiga Elin.
Men.. ja det finns ju alltid ett sådant. Dagen har varit fin, J är för rolig. Man har aldrig tråkigt på jobbet om hon är i närheten. En personlighet i min egen stil, samma sjuka humor och har lätt till skratt. Jag älskar sånna människor.



Musik är terapi!




Någon som vet hur jag får tillbaka alla mina inlägg? Alla försvann när jag gjorde om min design :( Fan flera års skrivande åt helvete.


Ångest!

En resa till Grekland?

Ja jag tror det, i maj. Fattar inte hur i hela världen jag ska klara av detta. kommer säkert att ångra mig tusen gånger om. Men tänker man - jag kan flyga, borde det väl att gå. Har redan ont i magen och ångest. Men kan alla andra så kan jag. Någon som kan rekomendera nåt trevligt ställe?
Jag vill ligga och steka så skinnet trillar av!






Some kind of trouble!

Frågor och svar var det ja. 

Men tyvärr, det får vänta tills i morgon. Är så sjuk trött i huvudet. Ska fylla upp en skållande hett badvatten och sitta där resten av kvällen tror ja, mys! Inget festande i allafall, och guschelöv för det.


No tears


Som ni ser börjar bloggen ta form, lite småfix kvar att göra. Men det tar sådan tid!
Har egentligen inte tid att kladda in en massa ord här, måste fixa mig själv innan jag drar. Såg döden själv när jag kolla i spegeln förut.  Uppdaterar i kväll när tillfälle ges, har fått ett par frågor att svara på.

Ha en bra dag!


Förändring.

Jag håller på att förändra min bloggdesign under dagen. Det kanske kan se lite roligt ut, men hoppas att det är klart i kväll :)

Personligt!


Här öppnas alla dörrar, jag delar både glädje, sorg, hat och kärlek.
Du som vill ha tillgång till lösen och användarnamn, fråga!

If time is all i have.

Måndag - Ett skratt förlänger livet!

Bland köttdiskar,korvar och köttbullar kan man ha riktigt kul, om man har livlig fantasi. Om jag förklarar för er vad jag vill komma fram till, fattar ni inte iaf, man måste va två stycken och ett papper med en ko indelad i bitar där svansen föreställer en fransyska. Inte mycke mat på den inte.

Hörre ni trevliga typer som läser min populära blogg, kanske dags att lämna ett avtryck? Skulle uppskatta om ni ger er till känna med ett namn. Vissa utav er vet jag redan om, men det finns nya läsare också :) Kanske ni själva har en blogg som jag kan läsa?

Go natt!

Love the way you lie






Evighet som kändes som en evighet på riktigt
Du får aldrig låna mig igen,
Du får aldrig förbruka mig igen,
Dom himlarna har lämnat mig för länge sen,
nu vet jag hur lycka känns!


Bilder som utlovat!

Före: En skit ful och snuskig tapet!



efter




Från och med du.

Söndag - Döende!

Jag håller på att avlida på riktigt, är så fruktansvärt trött efter denna helg. Va till hörnet i fredas, inte det minsta planerat, tanken av att gå ut hade inte slagit mig på hela veckan. Ovanligt pigg under eftermiddan och fick den ultimata idén att hänga med I när hon skulle till några vänner. Bara förfesta och hem till sängen var det tänkt.
Men som sagt jag hade riktigt trevligt och hamna på hörnet. Ganska tråkigt i sig just där, men bättre kunde det inte ha blivit. Finns så mycke mer jag skulle vilja skriva, men det är inte rättvist mot de andra. Lördan blev jag väckt nio på morgonen, då va jag näst intill halvdöd. Men orkade somna om efter ett tag.
Städade upp lite här hemma och for mellan Torsby och Stöllet flera gånger denna kväll. 40års kalas på kvällen, va skoj till att börja med, men jag tröttna och vi åkte hem.

Skulle kunna skriva sida efter sida, men en förkortad version får helt klart duga! Hoppas ni andra haft en lika trevlig helg.


Too late

Tisdag - Fixarnas dag?

Duktig som jag är skulle jag försöka mig på detta med spackel idag. Just nu ser inte resultatet alls bra ut, överallt hänger och slänger det. Men i morgon när jag vaknar kanske jag orkar bry mig. Städat upp i köket, därför detta sena inlägg, fatta hur det såg ut. Jag har klivit in genom dörren och lagt allt jag har på bord + bänk. Disk i drivor och golvet fullt av skrot. (kattjävlar) Eftersom jag har småbarn, måste allt stå högt annars är det sönder eller halvt uppätet. Suck!
I morgon planeras det slipning av min otroligt fula spackling, hoppas att det blir lite bättre. Om ni skulle se en händig man efter vägen i morrn, skicka honom hit, tror det kan behövas kanske.



 

Takida - Too late


Bjuder på en skön låt så här mitt i natten.

Psss..

Måndag - Verklighet!

Klockan höll på att ta kål på mig i morse, skulle jag kunna så hade jag dödat den! Ingen vill väl gå upp kvart i sex en månda morgon. Bara jag kom upp va jag inte så trött som jag inbillade mig, timmarna gick faktiskt fort.
Annars har det inte hänt ett dugg, rivit lite tapet i köket som ska tapetseras om på torsdag. Äntligen, fatta va fult det är med rostrött och grönt!