Söndag.

Jag är fortfarande helt uppe i taket!

Denna helg har varit en utav dom roligaste på väääldigt länge. Äntligen händer det något i mitt liv! Var på lasse Stefanz igår med ett helt gäng sköna snubbar och gummor. Allt från åldern 19-Farbror Reidar. Usäkta, men jag vet inte hur gammal han är 50+ kanske? Ja det måste han va. Vi åt mat och dansade som riktiga pensionärer ska göra. Men varken jag eller E kunde bugga så det blev elin special helt enkelt. Efter alla kiss pauser, bulor och toner lämnade vi hallen med ett stort leende på läpparna båda två. Hoppas nästa fest blir lika skoj.

Men i morgon börjar verkligheten igen.


Boring!

Jobb, jobb och åter jobb! Jag vet att man inte ska klaga, utan va glad över sitt JOBB. Men när det tar över ens liv och allt annat blir prio två är det inte roligt längre. Mitt hem ser ut som en svinstia, jag ser ut som ett vrak varje morgon klockan ringer, min krets av vänner ser jag knappt skymten av och jag är mestadels förbannad och trött. Är det verkligen så det ska va? Hur hinner alla andra med egentligen.

Men jag ser ljuset i det hela! Jag har nu bokat i en massa måste göras saker i två veckor framöver, varje lediga stund. Det ska bli allt från shopping, middag, 40års kalas, å självklart ska klackarna va i taket. Jag längtar verkligen. Inte till just festandet för det suger, men att kunna umgås med folk, sova ut och framför allt ha skoj.
Ja som ni märker finns inte mycket att tillägga, jag har ett dött liv just nu!


Old life goodbye!

Wohoo! I´m back!  Hade totalt glömt bort att jag har en såkallad blogg. Men nu ska jag ta mig i kragen och ordna upp detta. I promise! Har jobbat nåt så fruktansvärt mycket att inte tiden räckt till, plus att jag va sjuk ett antal veckor också. Men efter besök på scanväst hoppas jag nu att detta ger med sig.
Under denna bloggtorke period har jag hunnit med en massa. Både fest, vänner och spendera pengar. Köpte en ny tv för inte så länge sen, blev en LG LCD, riktigt bra faktiskt. Återstår det bara att skaffa fram en ny dvd som är spelbar. Men det tar vi när det kommer, ingen direkt bråska. Sen har det landat lite nya kläder i garderoben, 2 klänningar i spets, underkläder linnen m.m nu fattas bara det tråkigaste, en vinterjacka! Jag tycker det är skitsvårt att hitta en som är både fin och sitter bra. Kanske ni har några tips?

HAHA, påtal om vinterjackan, ny täckbyxor måste jag ha också. Har ju gått upp ett par kilo! Va med P på älgjakt i torsdags och jag fick fan inte igen dom. Ca 2 cm av blixtlåset orkade jag dra upp!! Hur underbart som helst att få sitta ute i skogen en hel dag. Ren och skär terapi för kroppen. Fast lite jobbigt va det ju när P hela tiden skulle ramla och jag fick dra upp honom, sista gången satt han riktigt fast, den minsta plätten av myrmark slukade upp gubben. Drog som en tok i ryggsäcken för att få honom på benen igen. Glömde pallen, välte ut maten i grusen m.m en ganska kaotisk dag!
Sen då? Ja jag skulle kunna skriva en hel bok av allt som hänt. En del låter jag faktiskt va lite hemligt.

Ja det var en del av allt som hänt, skriver ett nytt inlägg om resten, har inte riktigt tid nu!
Ha en bra dag
!

-

Uff! Jag borde sova, men mår inte så bra som jag borde. Hoppas att de ger med sig snart. Har låst mig ute från allmänheten ett par timmar och måste säga att dagen känns lite bättre. Men enbart lite, lite bättre!!
Den kunde ju ha varit sämre, suck & stön! Konstaterade iaf att 10-10-10 är mer otursdag än fredagen den 13e.

Jag lovade en uppdate på allt som hänt, men tyvärr så minns jag inte allt. Så ni får klara er utan den, och som jag förstår går det lika bra ändå.

......

Jag började min dag med att trampa i en stor jävla hundruka! Jag skojar inte, fan va äckligt, hela korven under min sko!! Så jag kan ju säga att den ligger kvar ute på parkeringen! Idiotiska hundägare som inte kan plocka upp efter sin hund, för så jävla jobbigt är det inte!
Va ute och gick en rund med mamma på förmiddan, och kolla några avsnitt av jagkommerinteihåg. Sen skulle jag in till konsum och handla. Tror ni inte på fan att jag kör över en katt då!!!! Så den fick jag gå och leta efter ett bra tag innan jag hitta stackarn. Hittade inte ägaren till denna katt, men "grannen" trodde sig veta vart den hörde. Hoppas den klarar sig.

Ja. med andra ord har denna dag varit skit!!


Nightmare!


Hopp & längtan

Oj oj, här blir har det inte blivit många rader skrivna den senaste veckan. Har vart sjuk i all evighet men är på bättringsvägen, äntligen! Mycke har hänt och inte hänt, förstå mig rätt!
Jag kan försöka klämma in allt i ett inlägg i morgon kanske, en sabla röra just nu!