Vilken röra, kan man tänka sig!

Jag orkade inte städa upp all skit idag, satt och läste lite, ut och hämtade posten, ringde ett par samtal och dolade lite med datorn ist. Bättre jag tar det en ledig dag så jag kan städa ordentligt.  I morgon kanske, då ska det tvättas iaf.
Har vart och jobbat ett par timmar, hur skönt som helst.  Efter jobbet tänkte jag åka inlines men det blev inget av idag, får ta det i morgon. Satt och pratade med Simon & Emil, lämnade tillbaka en skiva och Elin snodde en ny. Tänkte att vi skulle dra till Bredvika, men det trog ut på tiden så vi kom dit när det stängde och då var det ju ingen idè att gå in.

Ska försöka plocka ihop lite stolpar till hagen i morgon hemma hos Mamma & Pappa, bort med lite skit och arbete. Annars händer det inte mycket...

God natt..





Så ser röran ut

Myser!

Ligger i sängen och myser, fönstret står lite halv öppet, precis sådär lagom så det kommer in ny frisk luft i näsan. Helt underbart. Bara en liten detalj jag vill lägga till, det luktar inte så gott av den friska luften, grillad korv, men ändå.
Har haft en riktigt bra dag på jobbet, det har rullat på fint så jag ser fram emot morgondagen faktiskt. Sen är det en ledig dag på onsdag, inte alls dumt det heller. Då får vi hoppas på fint väder, inge mer regn nu.

Har inget vettigt att skriva idag, så jag lämnar över till tidningen och john blund.
Godnatt.

Ur funktion!

Är precis så jag känner mej nu! Dödstrött, och ser inte fram emot ett hårt arbetspass i morgon, det har gått i ett i snart 1,5vecka.  Men men, det är väl så det ska va.
Dagarna har jag tillbringat i kassan, ut en sväng och kollat, kanske slunkit ner en cider eller två vissa dar, men förövrigt har det vart väldigt lugnt och skönt.
Ser verkligen fram emot min lediga onsdag!

Godnatt..

Sällan sladdar höns i kurvor.

Fy fan, jag satt och fundera lite, det är snart höst, och då närmar sej ju vintern med storm steg. Blää, visst jag tycker om vintern och speciellt hösten, men vart har sommaren tagit vägen? Jag som hade tänkt att jag skulle göra så mycket, ut och se mej omkring. Pyttsan heller, jag sitter väl här och ruttnar i det fantastiskt dåliga vädret.
När jag vakna idag (10.30) så kunde jag inte avgöra om det åska eller regna utav bara fan, ville bara dra täcket över huvudet och inte gå upp, och vet ni va? det va precis det jag gjorde. Fortsatte sova en bra stund till, och då va jag trött för att jag sovit för länge ist. Så typiskt. Aldrig ska det va bra.
Drog bena ur sängen, hoppa i duschen och åkte ( Ida hämta mej) till mamma en sväng.
Orkar inte få ett dugg gjort när jag vet att jobbet väntar på eftermiddan, då har jag bara panik hela tiden för att klockan tickar mot jobb. Alltså det går ju fint när jag väl kommer dit, men det är allt tid innan. Vad ska man göra av den? städa, diska och tvätta kanske.
Men om man är som mej och inte kan göra en sak utan ska göra allt på samma gång, och sen va ute och ränna samtidigt då funkar det inte, tiden räcker inte till.

Annars händer det inte mycket nu, jobb & åter jobb. Men det är skönt att ha något att gå till, man träffar folk och isolerar sej inte från omvärlden. Fest under veckan? har inte bestämt mej än, Fredag är en möjlig dag för att gå ut, och det är ju ändå Rosenström.
Vi får se vad som bliver när det drar sej mot den dagen. Orkar inte planera det blir ändå aldrig som man tänkt sej.
Det brukar bli roligare :)
Kanske ska göra en repris.. HAHA!
Nej kanske borde, LÄS borde tänka på refrängen egentligen, men blev helt plötsligt jätte pigg och kommer inte att somna än på ett par timmar.
Jag vill att det ska bli morgon, jag ska börja mitt  nya sunda liv då hade jag tänkt, som jag gjort i flera veckor men ändå. Det låter bra iaf. Ska gå ner minst 6kg av dom 11 jag laggt på mej. Ingen cola, godis, limpa eller skräpmat, det är det första jag ska plocka bort, sen får vi se hur det går med den saken.

nej nu sätter jag punkt för i natt, återkommer väl när nattugglorna har vaken tid.

Godnatt / E



Som stenen formats
av strandens vågor.
Har mitt hjärta formats
av livets vågor, och kan aldrig
ta samma form igen

.


Panik!

Jag kan inte sova som vanligt, visst det gör inte så mycket, börjar inte förän 5 i morgon men ändå. Sömnproblem är inte det roligaste jag vet.
Tänkte jag skulle försöka slänga in ett djupare inlägg någon dag, som kanske beskriver lite mer av vad som hänt och allt som trasslar till sej och absolut inte vill funka. Började skriva ett förut, men det va alldeles för tidigt på dagen, jag skriver bäst i ensamhet och under natten då allt kommer smygandes.
Tankarna rullar på för fullt och resultatet blir ju sömnbrist, som ni kanske märker!

nattuggla

Klockan närmar sej sovtime och jag ska snart krypa ner i sängen med en tidning, eller också får datorn följa med i kväll. Har sovit så otroligt dåligt i två nätter. Har vaknat av att myggbetten kliat, somnat och och vaknat igen då örhänget ramlat ut och stuckit mej i fläsket. Drömt mardrömmar och skit, jag blir så uppgiven!

Dagen idag har bestått av springrunda på 7km, trodde jag skulle dö ett tag. Jävlar va ont i magen jag fick, men som tur va gick det över. Har man inget bättre för sig kan man lika gärna gå ut och springa, eller röra lite på sej iaf. Det mår kroppen bra av om inte annat kanske man kan sova ordentligt iaf. Det ser jag fram emot.
Helgen har förövrigt vart väldigt lugn, fredan va det grillfest hemma hos mamma. Då blev det ett par cider, go mat och det va faktiskt roligt. Igår blev det inget speciellt, åkte ett par varv med marcus och åkte hem och la mej sen.

Och det ska jag nog ta och göra nu med tror jag :)
Godnatt!






<3




Tisdag, natt till Onsdag!

Fin rubrik, kunde inte ha blivit bättre. Sitter och funderar på om jag ska ta mej ett fotbad mitt i natten. Fötterna värker efter en ganska fin springrunda. Blev inte så långt idag, men jag rörde iaf på mej. Måste nog skaffa mej nya gåskor, har dåligt med bekväma skor.
Har även beställt mej nya inlines, hoppas dom kommer till veckan. Förövrigt händer det inte så mycket, jobbar, äter, sover och bara är helt enkelt. Jag orkar inget mer för tillfället, kan va gilberten som spökar lite igen. Men det händer ju inte så ofta längre som tur är, och det är jag tacksam för. 

Sitter och smider planer för vart det ska bära av innan sommaren är slut. Som det ser ut nu är det Liseberg som drar mest, ett par år sen jag var där sist.  Blir nog tågluff dit, möjligen övernattning på campingen för att bara ta det lugnt. men men, får se längre fram hur det blir och vad jag ska prioritera för något. Har även tänkt mej en nykter helg igen, hör och häpna men jag har tröttnat på allt festande och bråk. Skiter fullständigt i om det är Ibizaparty, ska bara ut och åka en sväng på kvällen. Och jag har ju ledig helg så det finns så mycket annat att lägga tid på än bakfylla.
Det blir iaf fryksdalsdansen 2 dar tror ja, om jag orkar, vill, kan och har lust.

Resterande av allt i mitt liv går för tillfället trögt som bara fan, jag orkar med andra ord inte med ett dugg just nu, vill bara sova och absolut inte ha ljud runt om mej, jag vill ha lugn och ro. Men det pendlar också väldigt upp och ner. Nej om jag skulle gå och göra min fritidsyssla, med andra ord sova för jag ska jobba i morgon...
God natt / Elin


Han med stort H...
Finns han någonstans?

usch..

Blogg suget har försvunnit, funderar på att ta bort den. Har ändå inget vettigt att skriva längre.
Har vart och kollat på hus idag, men jag vet inte ja. Får se hur det blir med den saken, flytta i från den här lägenheten ska jag iaf göra. Dåliga grannar!

Nej, dags att sova.. Go  natt!

Höljes - 09

Nu är äntligen det helgen över, eller äntligen den tog slut alldeles för fort. Men det är skönt att få ligga i sin egen säng och kunna använda en vanlig dusch. Har vart en rolig helg, men tror ändå fredan va den bästa dagen, då var det kalas jävlar. Lördan börja bra vakna 20 i 9, full som en kastrull när jag vakna, ut och i älven. Jag Elin och Ida skratta så det stod härliga till. Var ju ut och spöka mej lite under natten/morgonen. Haha. Men ju mer mot afton det trog sej ju tröttare blev jag eftersom jag fortfarande hade lite feber, och ont i käften. Men nu är jag helt återställd, brist på mjölksyrebakterier tydligen. Tillbaka till lördan, jag somna så fort jag satt eller la mej någonstans, så det blev mest vila för min del på lördan, fick skjuts hem till husvagnen som låg hundra mil bort när jag skulle gå hem, så runt 2 sussa jag kudden ganska skönt vill ja lova.
Söndagen drog jag mej motvilligt upp är sängen, släpa mer eller mindre bena efter mej ner mot depån, för där skulle jag möta Jonas. Fick äntligen sitta på en vanlig toalett när vi väl kom dit. Vandra sen vidare för att kolla rallycrossen, men burr va kallt det va att sitta där och glo. Köpte mej en seg äcklig köttbit och fick en doft av bajamaja, usch det är så jag kan spy när jag tänker på det.

När allt väl va över vandra vi ganska snabbt hemmåt, la mej i bilen och sov i två timmar, för vi tog oss varken fram eller bak. Så runt halv 9 fick jag och Ida äntligen åka hem över. Och tvi fan va jag hatar bilköer, va så jävla ilsken innan vi kom hem så usch, ute och skjutsar runt på jävla bajamajor och ligger mitt i vägen så man inte kunde köra om.


Med andra ord, det va skoj men känns som jag sov bort större delen av helgen :)


Nej måste gå och bädda sängen, har försökt städa idag men det gick inge vidare....
Natti Natti / E



sjuk.

Det är bara att inse sanningen, jag är botten förkyld, jobbet och Höjles väntar utanfrör dörren. SURT! Men jag ska dra iväg iaf i morgon.. Märks väl om det blir roligt, kanske kan bli riktigt skoj när man är dålig på kuppen. Haha!
Har för övrigt tvättat bilen idag, tog mej en tur till mormor, men sov heela vägen dit för febern är ganska go. 39 grader i morse. och den har hållit i sej stadigt under dagen.
Men va in å köpte nässpray så det funkar att andas iaf. Antar att astma medicinen också vill med i packningen i morgon. Den skulle jag vilja klara mej utan men det funkar inte så tyvärr.

Nej jag får väl gå och lägga mej och försöka sova lite i värmen, glömde att hämta fläkten hos syrran :(

Natti natti / E

090701

Egentligen har jag inget att skriva idag, jag är sjuk och det känns förjävligt med tanke på att höljes väntar! Om inte annat så har jag ett jobb att sköta. Inte speciellt skönt att sitta där och snora, med en läpp som är stor som en bakpotatis till råga på allt också :(

Har vart till pusta och kollat en sväng, inget större drag. Bara en massa mygg och knott. Usch, är inne i en period som är rätt så jobbig, har så jävla mycket att fundera över. Endel ska kasseras ur minnet, endel ska va kvar,  och jag vet inte vad jag vill spara utav allt som hänt på senare tid.
Nej, nu får det bli sängen innan det börjar riva i halsen igen...

Go natt / Elin



Tomt