Trött, trött & åter trött...

Fy fan, jag har precis spillt en jävla massa apelsin saft över datorn, det va ju tämligen smart. Å sen säger jag död å grannens katt, DET ÄR INTE MARS ÄN! Ska inte kunna få sova i fred ens utan att kattfan ska skrika.

Idag tror jag dagen bestått av beslutsångest och irritation, hur ska jag kunna lösa allt och alla förbannade bekymmer som kommer efter.
Men skit samma det tar jag efter helgen.
Nu börjar allt och närma sig med stormsteg, det ska tapetseras, städas, klämmas in en fest och fira födelsedagen/dagar och sen ska jag å hela pattrasket flytta igen. Trodde jag flyttat färdigt, men tydligen inte.

Förövrigt så jobbar sambon ikväll och kommer inte hem förän i morgon eftermiddag. Men det spelar ingen roll jag måste ändå tvätta och fortsätta plocka, är så trött på det. Det jag verkligen skulle behöva nu är en resa så långt här i från som det bara går. Få vila både hjärnceller och kroppen ett tag!


Nej jag får gå och fortsätta med mitt planerande, tänkande och funderande.




I cant cry the pain away 
I cant find a need to stay
Theres no more rabbits in my hat to make things right





....

Christina Lindberg

Jag va 20, fast i en landsorts stad och beredd till att fly vart som helst.
Du såg ut som någon annan än den du va, och jag ville så gärna bli frälst.....


Vilken bra låt alltså, den går i högtalarna ett antal gånger under dagen, det stämmer så oroligt bra. Sitter och väntar på att badet ska bli klart, tar ju sin tid när vattnet har dåligt tryck.
Har suttit och kollat på olika förlossningsfilmer under veckan, uuh, va äckligt! Jag fattar inte ens hur man kan klämma ut nåt så stort.
Men det har inte skrämt mej än iaf, är helt besluten om att jag ska ha två barn.

För övrigt är det ovanligt lugnt nu, blir bättre om en vecka :) Nej mys som gäller nu...

Hej svejs!


Ännu en nattvaka..

Orkar fortfarande inte sova på nätterna, har inte kunnat det sen långt innan jul. Men som sagt jag skyller på alla fester som gjort att jag bytt dygns vanan :) eller så är det kanske så att verkligheten har kommit ikapp mej & att jag har insett att det finns så många tankar kring sjukdomen,livet, flytten, jobbet och familjen, kommer den att brista gå i spillror, vem finns då där? vem kan jag prata med?
Du som fanns där förut existerar inte i mina ögon längre, du förstår ändå inget längre, så förändrad och elak.

Det har hänt så mycket den senaste tiden, både bra och mindre bra. Men det bättre överväger det sämre tror ja eller? nja jag vet inte.
Inget är som det borde, inget kommer någonsin mer att bli som förut, men spelar det någon roll? nej just nu känns de bara som om jag fått semester från mitt liv, alla tankar och ångesten. Hoppas du en dag kommer på varför jag förtjänade allt det här, det va du som gjorde mig till den jag är, och jag hoppas innerligt att det inte va jag som gjorde dej till den du är idag.

Jag tar dagen som den kommer och är lika lycklig varje dag jag vaknar och orkar kliva ur sängen...Men jag känner inget längre, hat,kärlek,sorg,smärta? nej verkligen inget, jag är tom helt totalt tom, det är precis som om det vore stenåldern och allt gick i svartvitt
Men för varje dag finns ett litet hopp, allt kommer att ordna sej rent automatiskt, det håller på att luckras upp, jag har öppnat ögonen, stängt av hjärnan för att se verkligheten..

// Ejlert

Natt natt natt..

Ja det är det faktiskt, och min sambo har somnat i soffan så sött :) Ska äntligen flytta från den ruttna lägenheten!!

Som vanligt festas de och en massa massa jävelskap har de blitt, men som sagt man är bara ung en gång och jag vill inte gå miste om det... kom hem sju i morse lagom go ställde jag mej i köket och laga mat, så det  blev sängen runt
halv 9, sen bar det av till mamma på tårta för broder fyllde år. Haha, å han fick komma och hämta mej i morse den stackaren.

å nej nu är de till att försöka sova tror ja...

Go natt/morgon

Ja nu sitter man här vid datorn i vanlig ordning. Idag måste jag faktiskt skriva att dagen vart mer än skit!  Jag vet inte om jag blir ledsen eller arg längre. Går det inte bara att få slut på allt skrikande och gapande. Tänk på vem som får ut för det och hur folk runt omkrig mår.
Snälla! Ni är vuxna sedan länge tillbaka... Och vart fan finns du när jag verkligen behöver dej,Jag skulle vända mej till dej om det va jobbigt och om jag behövde prata. VARFÖR? VART FAN ÄR DU?

Nej till helgen ska jag ut, ha roligt. För nu jävlar är jag trött på det här! Jag har inget att förlora och du får blir hur sur du vill det skiter jag fullständigt i !!
Har redan tröttnat på dej, och allt som rör dej överhuvudtaget!





Du finns i mitt hjärta, du finns överallt .
du finns i mitt liv, inom mej
Vem är du och vart kommer du ifrån?


God natt/  Elin

Vilken upplevelse!

Otroligt rolig dag idag, Elin, ja och Ida körde isbil hemma hos Marcus hela förmiddagen. Har aldrig i hela mitt liv kört volvo på is förut. Kan säga att det va en upplevelse.. Haha!
Va till Rinn och spelade poker en sväng också,  gissa vem som spela skiten ur alla då? :D

Nej fan, uppdaterar senare om jag hinner ;)





Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag. Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång. Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.
Du kommer att gräla med din bästa vän. Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom. Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar. Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.
Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova. Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner. Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig. Vänta på honom som säger till alla sina vänner: " Det är hon...

Varför?

Klockan är snart 6 på morgonen och jag har inte sovit en blund än. Fattar inte vad det är när jag inte kan sova som vanligt folk.
Eller kanske innerst inne jag vet varför?

Jag har iaf haft en super bra jul, nya året inleddes också väldigt bra :) Men kanske borde ta det lite lugnare med festandet, haha, eller också INTE!  Man lever bara en gång och då ska då iaf jag ha haft roligt.
Måste tillägga att jag aldrig haft så roligt som jag har haft under den korta perioden på ca 3-4 veckor.
Kan möjligen fått tag på nytt boende också, det ser jag verkligen fram emot! Men tyvärr så blir ju flytten isf ganska sen bara för att det är 3 mån upps. tid på lägenheten.
Har snart bott här ett år så det är dax att vidga sina vyer igen, kanske blir bra till slut det också :)

nej det här går inte, får försöka städa lite kanske.. Hinner inte med det senare idag.

Godnatt/morgon ta det som ni vill....
Take care*