If a song could get me you!


Öj öj!  Skärpning på mig va, här har det verkligen inte varit högtryck på ett tag.  Men jag har ju som sagt varit i Åre och sen hoppade jag direkt in i en hård arbetsvecka. Men fatta va livet leker och allt känns fjäderlätt.
Nu är det bara pricken över i:et som fattas.  Borde även sammanfatta veckan i Åre, så det får helt enkelt bli kort och gott - GRYMT! Så himla kul trots det pissiga vädret. Vilka sköna människor jag träffa, och dom har helt klart en annan inställning till livet där uppe.







Somewhere in Åre.


Snarare tegefjäll. Jag borde egentligen sova och vila upp mig inför morgondagen då jag ska försöka mig på åre´s nattliv. Spännande, undrar om jag hittar hem sen.
Kom som sagt hit i söndas kväll, sittsår i baken efter en halv dag i bilen och några ynga små bensträckare på hela resan. Men jag klagar absolut inte, det är skönt att va här uppe. Det har inte varit speciellt fint väder, regn, storm, snö och pytte med sol.  När jag skrev just ordet storm menar jag verkligen storm. Vi va nere i själva åre och handla igår kväll. Det kommer en man gående längs vägen, jag skratta så jag kunde ha pissat på mig. Han gick framöver men gled bakåt och kunde knappt stå på benen. Jag trodde såklart att det va halkigt bara och att han tagit ett glas för mycket. Öppnade dörren och höll på att flyga iväg, då var det absolut inte roligt längre.
Tanken på att gå ut till bilen igen gjorde mig nästan rädd, för man hade verkligen ingen kontroll på sin egen kropp. Sagt å gjort, påväg ut och BORT, som tur va lyckades jag hålla fast mig i bilen på något vis. Ida blev fastklämd mot en gråsugga. Man fick knappt luft, sånt jävla tryck, helt otroligt!


This year´s love.


Sitter och diggar till musiken som strömmar ur högtalaren. Vädret är verkligen inte det bästa, regn!
Resan hit upp gick hur lättsamt som helst, kanon väder och fint väglag. Lite smått tråkigt att spendera halva dagen i bilen, men för mig som är bottenförkyld gjorde det ingen större skillnad.
Ska snart käka lunch och leta reda på något ställe som säljer nässpray.

Ha en bra dag!


God morgon.


Ligger i en konstig ställning och försöker att röra mig mellan dynorna. Ryggen är värdelös idag, känns som att det brinner i från nacken och ner mot skulderbladet på högersida. Hoppas det blir bättre under dagen.
Har även betat av ett sjukhusbesök idag, inte mänsligt att va där så tidigt på morgonen. Allt gick kanon och jag är lyckligare än ni kan föreställa er!


Never alone.


Det var någon som sa - Du är aldrig ensam.  Men varför känner man så ibland då? Ett intressant samtal med E fick mig att fundera så att hjärnkontoret gick varmt förut. Tror inte jag blev ett dugg klokare egentligen. Men jag kom fram till att jag inte har samma värderingar som vissa andra.
Det finns många som inte kan umgås med X för att X är illa omtyckt av Z som i sin tur har lite bättre status och anses va en bättre person. Fast egentligen är det X som är den ädle utav dom. Ni fattar va? Sånt här gör mig riktigt irriterad.  Lär känna personen i fråga innan du uttrycker dina åsikter.
Jag umgås med allt skrot och korn man kan tänka sig, alla är vi unika. Det ska inte spela någon roll vad man bär för typ av "status". Även den hårdaste människa har en insida av bomull och ett hav av känslor.  Skärp er och ge mänskligheten en chans.


Vad du än är, var en god sådan.


Denna helg har varit ganska okej. Inte gjort något speciellt eftersom planerna gick i stöpet.
Skulle ha varit ut på fredag, men det krånglade så bedrövligt att jag stanna hemma, satte på en film och somnade i soffan. Det bästa jag kunde ha gjort denna kväll.
Igår började min morgon tidigare än förväntat, jag orkade inte somna om när solen sken mig i ögonen. Hoppade ur sängen, satte på tv och slöade lite. Mellan 12 - 20 infann jag mig på jobbet. Därefter intog jag ratten resten av kvällen. Ett besök på fjället med M,M och A, och där va det proppat med folk. Gick inte att röra sig värst mycket.
Klockan ett styrde jag ner mot Torsby igen, några kisspauser, matköp och telefonstamtal senare blev klockan tre innan jag va hemma i säng. Tror att jag ska inta ratten lite mer ofta, man mår så gudomligt mycket bättre dagen efter.


Spring för livet.


Onsdag - Ledigt! Slapparns dag kan man ju säga. Rastlös som bara den, jag vill ut och resa. Se något annat än torsby och alla kända ansikten. Men det står inte på, vecka 12 blir det en hel veckas semester, och vad jag längtar. I morgon ska faktiskt förrådet få sig en omgång, gud hur det ser ut. Stoppade in julgranen där vilket resulterar i att allt annat bara kastats in allt eftersom det varit ivägen.
Denna gång ska allt jag inte använder mer kastas på tippen. Fattar inte varför man spar all gammal skit när man ändå köper nytt hela tiden.

För övrigt borde jag ta mig i kraen och sätta fart på bena om jag ska komma i form. Vårruset och borejoggen är iaf inplanerat.. borde även ta med loppet runt siljan på cykel. Jag kommer nog avlida.
Ha en trevlig kväll gott folk!

Story of your life.


Har varit en underbar dag. Såg ut som att det skulle bli grått och trist, men solen tittade fram. Jag och syster drog på oss kläder, kopplade hunden och traskade iväg på en välbehövlig promenad.
Gick inte speciellt långt men det duger gott å väl för att rensa huvudet lite. Vilket kan behövas ibland.
Firat mamma, bakat muffins, hackat is, börjat städa förrådet och hälsat på J. Ja jag har hunnit med massor idag.
I morgon ska jag ta tag i tvätten och städning av hushållet, ser förjävligt ut faktiskt.




Sommar 2010


Someone new.


Soffan är underbar i kväll, ska inte kliva en meter till tror jag.  Som ni säkert märkt har jag varit lite upptagen och inte orkat blogga på ett bra tag. Har jobbat hela veckan + helgen, festat och umgåtts med underbara vänner.  Fattar inte hur jag hunnit med allt.


Detta ångrar jag.


Egentligen borde man inte ångra något. Livet är till för att levas fullt ut.
Tycker personligen att det är ett svårt ämne att skriva om. Det finns ju så många olika varianter av ånger. Men som vilken människa som helst så ångrar jag självklart vissa val här i livet. Men man lär av sina misstag och blir förhoppningsvis lite klokare på vägen.

Jag hade önskat att jag stod på mig lite mer när valet av gymnasieskola kom upp på tapeten. Jag ville väldigt gärna läsa floristutbilningen i säffle, men trodde inte att jag skulle klara av att flytta dit. Självklart var jag inte samma person då som idag, mycket mer försiktig av mig och otroligt blyg.
Sen finns det ju mer som jag ångrar, men inte lika mycket som detta. Undrar hur mitt liv sett ut idag, om jag vågat chansa lite mer.




Rörigt.


Har tyvärr inte fått ihop alla bilder än, tänkte sätta mig med det någon kväll under veckan. Så jag hoppas kunna lägga ut resten på fredag. Därför tänkte jag ist fortsätta lite på den där satans listan jag börja med i november.



Dag 18
- Detta ångrar jag.
Dag 19 - Den här månaden.
Dag 20 - Ett annat ögonblick.
Dag 21 - Den här upprör mig.
Dag 22 - Det här får mig att må bättre.
Dag 23 - Det här får mig att gråta.
Dag 24 - En första.
Dag 25 - Mina rädslor.
Dag 26 - Min favoritplats.
Dag 27 - Den här saknar jag.
Dag 28 - Mina ambitioner.
Dag 29 - Ett sista ögonblick.