Perfect Gentleman.



There are things that we don't want to happen. but have to accept.
Things we don't want to know, but have to learn.
And people we can't live without, but have to let go...




Grå dag.


Regnväder, inget ovanligt va? Typiskt svensk sommar.  Men jag ska inte klaga, det är mysigt med regn och man får en andledning att stanna inne en hel dag. Idag är det ingen "stannainneheladagen"  dag, för jag har massor att göra. Luncha med A och träffa bäste J en sväng under eftermiddan.

Resten av ditt liv.


Sakta men säkert sänker ni min självkänsla. Borde inte ta åt mig, vet hur det funkar efter alla år. Men när ska jag någonsin låta mig själv få ta lite plats? Jag behöver också utrymme och uppmärksamhet ibland, trots att jag är den starkaste utav oss. Hjälp mig istället för att hugga mig i ryggen när jag inte är där.

Hugger i sten.




Du har tappat ditt ord
och din papperslapp.
Du barfotabarn i livet


Botten av min sko.


Dålig uppdatering, men det har jag förberett er på redan. Ett par helt galna dagar har gått, och sömn vad är det? Endast ett fåtal timmars vila som resulterat i en super trött kropp, och hjärnan hänger med mindre än i vanliga fall.  Granevik i lördas och personalfest i söndas, galet roligt på bägge platserna. Mellanstrumpans kvist i brallan var helt klockren på lördasnatten.

Tisdag idag gott folk, vanlig arbetsdag och huuuuhaligen va sleten i öga jag var i morse. Åskan höll mig vaken nästan hela natten. Lyckdes somna tillslut och vaknar av världens knall klockan sju i morse. Där rök min lilla sovmorgon. Långpass, varmt och dålig sömn är inget att hurra över. Huvudet värker sönder. Bena skakar och yrar som en fylltratt, men vad vore en bal på slottet...
Ser fram emot morgondagens ledighet, tvätt till en förbannelse och städning är ett måste tyvärr, men det är nästan kul när allt är så nytt å fint här.