Bättre dåligt minne, än dåliga minnen!

Nytt samtalsämne på tapeten och min blogg blir populärare än någonsin. Jag tycker bara att allt är så jävla sjukt, någonstans på vägen är det nåt som skar sig för er, inse det för fan!


Varje utgång är en ingång till något annat.


I gotta feeling!

Mysigare människa får man leta efter, så otroligt omtänsam och rak. Inget jävla smussel hit å dit, Jag tycker om dig! Du är den bästa man kan önska sig, du är guld värd!


Julafton.

Som ni ser har bloggen vart ganska dyster ett par dagar, men man är tvungen att vila upp sej ordentligt mellan varven. Har tillbringat en massa tid med dom bästa, och bara haft det skönt. Men va passar bättre än att uppdatera på självaste julafton..

Dagen lider snart mot sitt slut (äntligen) Har varit världens längsta dag tror ja, och de sista klapparna blev köpta i morse. Sent ute kanske? Haha. Har tillbringat min dag hemma hos M&P, käkat en massa julmat och suttit rumpan lam i soffan. Går ju en massa roliga filmer på tv:n en dag som denna.
Fick även ett par klappar, nödvändiga! Matberedare, handukar, ljuslyktor m.m
Där har ni min dag i sin korthet, önskar er god jul och bra avslut av det lilla som året har kvar att erbjuda.

God natt!



Orkar inte..

Sleten! Ligger i soffan och myser med snosen, går någon halvkass film på tv:n. Har tappat suget på bloggandet, så jag återkommer när lusten finns, om den ens kommer att komma tillbaka.
God natt!


Brrrrr!

Det är kallt, svinkallt! -12 grader och som jag alltid säger när vintern kommer, man borde vara van. Men det blir man tydligen inte! Har haft en fantastiskt bra dag, det har gått som på räls, eller man kanske ska säga is?. Började dagen med en super lång dusch, därför hann jag inte med någon frukost. Försökte hinna med så mycket som möjligt innan jag började jobba idag, tror ni det funka bra eller? NEJ! Det blev typ inget gjort, hann bara med banken. Slutade halv åtta, hungrig som ett svin. Fort hem, på med spisen och slänga ihop en pizza. Gött!
Så nu sitter jag här proppmätt igen, ska snart lägga mej och ta kvällen..



Ärligt, jag blir galen!

Det va de jag sa, en natt utan sömn.
Har iaf lyckats leta reda på ljusen, satt dom i granen med en massa pynt, men inte fan blev jag lyckligare för det. Den ser hemsk ut. Inte många dar kvar till självaste julafton, årets hemskaste dag enligt mej. JAG HATAR JULAFTON! Tyckte om det när jag va liten och inte fattade ett dugg.
Den önskan jag har kan ändå ingen köpa, sånt kan man inte köpa för alla pengar i världen om det vore så.
Allt är bara så tungt och jobbigt, det suger! För ett par dar sen kände jag mej som världens lyckligaste, men som jag sagt förut så vänder det lika fort.

Om ändå allt vore som förut......



Den som lever får se.

Efter gårdagens inlägg gav jag upp allt och somnade ist, underbart! Och jag kan säga att julgranen står kvar inne och ser ful ut, för jag hittar inte ljusen som ska sitta i den. I morgon kanske!
Slapptask dag är precis det jag haft, känner mej inte på topp en dag som denna. Det är nåt som får mej full i ångest, vrede och gråtfärdighet. Sånt ger mej en huvudvärks framkallande kväll med zero sömn är jag rädd för.
Kan iaf nöja mej med att jag är proppmätt, magen ser ut som en julkula, med andra ord stenhård. På tal om magen, jag har trappat ner i vikt igen, inte alls kul.

Varför ska veckorna va så fruktansvärt sega? Man jobbar, umgås med folk osv. precis det samma som man gör på helgen, varför kan det då inte va lika roligt?
Nej ska ta tag i disken, får se om ni hör nåt mer i kväll..



När en stjärna faller

Nu kastar jag ut skiten!

Nu ger jag upp julen på riktigt, om inte annat julgranen. Tänkte jag skulle va lite duktig å sätta upp den nu i kvällningen, men som det ser ut nu åker den ut genom ballkongdörren ögonaböj.
Hittar inte ljusen heller som ska sitta i granen, så typiskt! Har ni börjat med julstöket? eller är det som det ALLTID brukar va här annars, man får upp julen dagen före julafton. Å nej jag tycker fortfarande inte om julen, bara granen och den vill ju inte samarbeta med mej.

Suck, vilka problem, men det är väl tur att dom handlar om en så värdslig sak som granen iaf. Dagen i övrigt har vart helt okej, lite vitt har det blivit men inte mer. Håll tummarna för att det är en massa snö när vi öppnar våra ögon i morgon!

Godnatt
!


helt otroligt..

God morgon! Klockan är halv tio och jag har redan vaknat, vad är det som hänt? Och hur glad blir man inte av att de snöar när man kollar ut, det kanske blir en vit jul trots allt. På tal om jul, jag har fixat min dyrgrip som ska pryda mej på nyår, såklart blev det ett svart fodral. Hoppas att den passar som den ska, då skulle jag bli en smula lyckligare. Vad ska ni göra under dessa festliga dar?
Eftersom mina planer gick i stöpet så är det dags att omplanera lite. Egentligen vet jag inte om nyår är så speciellt kul faktiskt, man har nog för höga förväntningar.

Nej dags att klä sig och göra frukost!

?

Helgen avklarad, inte en enda skråma i halkan för ovanlighetens skull. Kan iaf säga att denna helg verkligen inte blev som jag tänkt mej, men himelska pannkaka va skoj det har varit alltså.
Har inget mer att tillägga idag, ska krypa ner i sängen och sova fruktansvärt skönt!

Godnatt!



Du, är vi vänner än?
Du jag vill se dig igen
För du var min bästa vän


Rörigt, men stå ut!

Har haft en massa mys för mej i par dagar och inte kännt att jag behövt att blogga. Men nu ska göra ett försök innan jag ger mej ut idag.
Och för att göra det lätt för både mej och er som läser så löser vi allt på detta sätt.

Onsdag:
J ringde och väckt$e mej som förväntat. Somnade halv åtta natten mot onsdag. Bara att göra sej redo för att gå en runda. Gick bort till oleby, förbi motorgården, över hängbron osv. Jag trodde inte att det skulle kännas så som det gjorde i bena. Skulle gå ner till mamma från J och vänsterbenet hade låst sej eller nåt sånt. Jag lovar er att jag aldrig haft så ont i ett ben förut, såg nästan stjärnor! Va hemma i en timme eller nåt och gick vidare sen.

Torsdag:
Uppe med tuppen, enligt mej själv! Fixade lite mat och en massa andra tråkigheter. In och handlade på bolaget, drog sen på jobb. Under kvällen hade vi lite torsdagsmys och kom i säng runt två.

Idag:
Trött som fan när jag skulle upp, såg ut som ett monster! Fick på mej kläder och vi traska ner mot torsby. Banken och bolaget (igen). Ska i väg och kolla in en lägenhet, sen blir det mat, cider, idol och utgång. Så ni kommer inte att höra nåt från mej på hela helgen. Inte HÄR iaf.

Ha en trevlig helg!

Jag vet!



Kommer tillbaka ikväll, har lite mycket att stå i förstår ni! Har inte vart hemma på år och dag känns det som..


Vad är detta?

Alltså jag KAN INTE SOVA! Jag har ett såkallt känslorus som sprider sig i hela kroppen, varför? Är det verkligen meningen att jag ska få känna mej så här lycklig.
Har inga ord som kan beskriva det jag känner. Så ni får helt enkelt nöja er med en låt mitt i natten!
Sorry J, du kanske får ringa och väcka mej i morgon iaf, detta ser ju inte lovande ut :)




Snubbeltråd finns det gott om.

Nu ska jag ta tag i mitt liv, jag ska inte säga att det är dåligt för det är det absolut inte. Men det finns ju alltid något man kan ändra på. Jag ska iaf lära mej att gå upp i tid, det är nått jag suger på! Sen va det ju det här med träningen, det funkade hela våren/sommaren och fram till i början på november. Sen blev jag sjuk å orkade inte ta tag i det igen, som vanligt! Men vart ska man få orken i från?

Min dag i övrigt har vart skapligt bra, lite jobbigare än vanligt, suck. Men som sagt, det som inte dödar det härdar. Förresten, jag är taggad som fan inför helgen, partystämningen är på topp mina vänner. Jag driter i om det så blåser storm och regnar småspik, detta ska bli skoj.
Ser att klockan tickar i vanlig ordning, dags att stänga hjärnkontoret för idag. Godnatt!


Du som söker fel använd inte kikaren, kolla i spegeln!


Märker du hur du står mitt i verkligheten?

Har samlat mina tankar och är jublande glad än, varför är inte er ensak men det känns bra, fruktansvärt bra!
Har skämt bort mej själv med lyxbubblor i badet och ska ny krypa ner i säng. Ska upp klocka sju i morgon så där försvann allt det lyxiga. Suck!
Bjuder på en lugn favorit, God natt!





Höst/vinter mys utan snö!





Jag har inget att skriva idag! Tänker bara tillägga att jag är så jävla LYCKLIG så ni anar inte!
Hoppas ni haft en bra dag!


Långa nätter.

Kan inte slappna av och somna, finns alldeles för mycket att fundera över. Folk frågar mej ofta -vad gör du vaken hela nätterna? Ska jag va ärlig vet ja inte, inte ett dugg antar jag. Sitter bara och funderar, kollar på tv eller nåt annat tråkigt. Oftast brukar man bli trött om man kollar på nån bra film eller läser, men det funkar inte längre. Om jag läser en bok är det knappt så att jag kommer ihåg vad jag läst, för tankarna dras åt annat håll. Men det börjar bli en vana att va vaken så jag orkar inte bry mej för stunden.
Jag orkar inte bry mej om ett dugg just nu kanske jag ska säga. Skulle behöva att rycka upp mej lite ta tag i saker som ligger orörda bara för att det är lugnast så, men det är ju egentligen fel. Ska man göra nåt ska det ske direkt, annars flyttar man det bara framåt med tiden och då blir det en börda ist.

Kan ju inte direkt påstå att jag blir klokare av att kladda ner nåt här idag/natt heter det väl. Så ja, vi säger godnatt, stänger jag av allt kanske jag somnar!


Andra advent.

Jag blir rosenrasande! Vaknade idag, drog mej motvilligt upp, det kändes som tåget kört över mej ett par gånger. Helgen i sin helhet har vart kanon, inga bittra miner, fest och framför allt trevligt folk. Det tackar jag för!
Hur ser veckan ut? Bra fråga, har inga större planer än iaf, men det kanske blir :) Nej jag är supertrött så jag återkommer ist, jag orkar inte nu.

Godnatt

...............

Förbannad och besviken!



Hoppsan!

Dåligt uppdaterande nu igen, fanns ingen tid över igår. Inte för att jag vet vart tiden tog vägen och vad jag gjorde men,roligt va det. Simmade under kvällen igår, idag känns det som att det va miljader längder men det va det inte. Det kom en massa damer som skulle ha vattengympa så det va bara att flytta på fläsket. Simmade runt i den mindre och alldeles för varma bassängen ett tag, skratta åt M, hon va rädd att hon skulle dräcka sej. Haha! Kvällen tillbringade jag hemma i stöket med X, städade ihop en massa gammal skit som jag inte behöver längre.

Idag? Ja vad har jag gjort, va uppe tidigt men trivdes så bra i sängen att jag låg kvar och drog mej. Träffade syrran och vi drog en tur. Skulle kolla på antes nya bil, rätt fin faktiskt. Sen har jag flackat fram å tillbaka hela dagen på ett eller annat vis. Va på väg ner för att träna en sväng men E hämta upp mej så det blev inget av, attans! Men det kommer fler dagar!
Nä klockan går, ska hem å göra mej klar för en kväll tillsammans med underbart folk! Hoppas ni får en bra helg om det inte blir nån mer uppdatering under helgen.


Så länge jag andas, hoppas jag!

Har lite tankar och funderingar nu igen. Hade en sån där aha upplevelse förut idag, det va den jag försökte skriva om när det inte funkade som jag ville. Jag fick ett samtal som jag hade väntat mej, och jag kan redan nu säga att jag visste vad som skulle sägas. Jag hade mina små (stora) aningar.
Säger bara det att jag skiter fullständigt i dej och allt som rör ditt patetiska liv. Det va du som gjorde ditt val och jag tänker inte tycka synd om dej. Jag står kvar med stolthet utan att behöva skämmas, och tänker inte ens att vända huvudet mot ditt håll mer! Klarar mej bra utan dej, och det vet du lika väl som mej!
Det jag inte kan släppa är hur du kan tro att jag är så dum att jag inte skulle fatta vad du höll på med?! Men jag tackar och bockar,
i´m done!

Har man en gång blivit lurad så vet man oftast vad som händer när en person har ett visst beteende, man lär sej ju hur personen i fråga fungerar. Då är det mycke bättre att få slut på skiten innan det blir för seriös helt enkelt. Om inte annat gör det inte lika ont, när det sen faller i spillror. Det finns fler än bara en, nån gång hittar man nog den rätte. Och om man nu inte skulle göra det får man väl klara sej iaf, jag skulle kunna leva utan någon annan. Ensamheten kan va påfrestande vid vissa tillfällen, men man överlever, och man får göra precis det man vill utan att någon tjatar om vart man varit, med vem, varför man kommer sent bla bla. Ja ni förstår säkert alla har ju suttit i den sitsen. Gud jag blir nästan lite arg när jag sitter här och skriver, arg på mej själv för att jag engång (flera) låtit allt passerat och förlåtit, man ska inte göra det! Man blir bara knäckt själv i slutändan och funderar på en massa, och just det där ordet varför kommer smygande ganska ofta. Man funderar på vad man kunde ha fått ogjort om man hade gjort på ett annat vis, ja det där vet ni säkert också, oftast är man inte ensam om att ha mått som en kråka och inte sett någon utväg.
Men jag hittade min, och vart fan styrkan kom ifrån har jag inte den blekaste aning om. Den bara fanns där den dag den behövdes som mest. Jag vände upp & ner, ut & in på allt, tvingade mej själv att se saker som jag helst ville blunda för. Det hjälpte! Man kan inte säga att det är andra som hjälper, för man måste bestämma sej själv för att gå igenom skiten engång för alla och sen bara glömma bort det gamla skräpet.
Det finns fler, som är så mycket bättre, sånna som använder insidan av huvudet och inte bryr sej om vad andra tycker. Status är inte allt här i livet, man måste tillåta sej själv att leva ett liv utan en massa krav från andra, känna efter vad man själv vill och tycker, må dåligt och inte alltid va bäst. Även den bäste kan ha dåliga sidor, en dålig bakgrund m.m  Rätta mej om jag har fel!

Nej jag ser att klockan tickar mot morgon igen, dags att dra ner rullgardinerna och släcka lampan för att vakna upp till ett iskallt Torsby. Hoppas ni sover skönt, Godnatt!





Förbjuden väg är ofta hårt sliten.

Blogg.se funkade inte för min del förut, det skulle kunna göra mej galen! När jag hade matat i ett proppat inlägg kunde jag inte publicera skiten. I vanliga fall brukar det sparas i utkast, men tror ni att det hamna där då? Nej! Ska jag va ärlig så orkar jag inte skriva allt en gång till så... Vi skippar det!
Dagen idag börja jag hemma hos syrran med att måla kulor till julgranen. Hon tappade en av sina och så klart tyckte ja att det va skit kul, för allt hon hade gjort blev ju förstört. Vi fortsatte så ett tag, jag fick till väldens finaste kula med stjärnor å allt, skrev t.o.m god jul på den. Hade precis gjort klart den sista gröna lilla pricken, och tappar såklart allt på golvet! Då flög den en ramsa så stor ur min mun och det va syrrans tur att skratta, jag gav helt enkelt upp då! Allt jag gjort blev en enda röra.
Satte mej i köket och fräste ett tag för att senare klampa in hemma hos M & P och gapa halsen av mej. Katter är mysiga djur tycker ja i vanliga fall, men guuuud va jag kan hata dom så idioterna. Dom är överallt och i allt som finns. Jag skulle nåla ihop ett påslakan och skulle försöka flytta det, då låg det en fet katt under allt tyg bara för att va dryg. Jävla olle!
Han va även i byxorna och drog som jag strök åt M innan julbordet. Mysiga små hår överallt!
Medan jag fixade och donade med nål och tråd, bankade P ihop min byrå, om man nu ska kalla det så. Blev rätt så bra, nu kommer allt undan från golvet iaf! Målade den nu i kvällskvisten.

Där har ni i princip hela min dag, ska gå och bädda sängen! God natt..







skit blogg.se

skrev världens längsta inlägg och skiten funkar fan inte! Det är så jävla typiskt.. Återkommer i kväll!

Ingen rubrik IGEN!

Go kväll! Hemma efter en dag på luffen, ja man kan nästan kalla det så. Åkte till Ekshärad i morse för att måla var det tänkt, men det blev det inget av. Vi fikade och pratade en massa strunt ist. Men vi får hoppas att det blir bättre nästa gång, annars lär det ju aldrig bli klart. Jag och Ida satt å skratta åt Lorens, han sa att han inte skulle göra saker som han gjorde iaf, lika fort som han sagt att han inte skulle. Haha! Drack lite mer julmust och drog sen hem över. Det va skönt att komma härifrån ett tag, slippa allt som har med dej att göra!
Det finns så klart en massa som hänt mellan dessa rader, men vi gör allt i sin korthet tycker jag.
När vi väl kom hem blev det lite gröt, och vidare in till torsby innan affärerna stängde. Hann iaf med allt som skulle göras idag och lite därtill!

Som ni ser sitter jag nu här och kladdar ner en massa onödigt som jag egentligen inte behövt skriva. Men jag har ändå inget bättre för mej. Ska snart kolla på nåt halvkasst program och vänta på att X ska komma och krypa ner i sängen. Hopps ni haft en kanon dag, det har iaf jag!

God natt!