Meet me halfway.


Idag när jag slet bland all torkad frukt hittade ett gammalt minne vägen tillbaka. Hjärnkontoret var ett med kroppen för några sekunder. Så underbart, hur kunde jag glömma? Jag ska upp på hästryggen igen, få uppleva känslan när farten ligger på bristningsgränsen till att tappa kontrollen, lunkandet genom skogen när solen lyser en i ögonen, nervositeten innan man tar sista galoppsprånget över hindret för att se om man sitter kvar.  En tidig höstmorgon i stallet då lukten av spån sprider ett lugn.  En varm hästmule är den bästa tröst som finns.
Varför tog du allt i från mig? Det som betyder och får mig att må bra.





Mad world.


Det har varit en godkänd dag, slappt å slött men ändå rogivande. Hälsade på J & S förut idag, galna människor, passar mig som handen i handsken. Lättsamt folk är det bästa jag vet, man kan verkligen va sig själv och det finns ingen skillnad på folk. Tack för att det finns sådana människor i min omgivning.
Helgen då. Förfest hemma och E igår, sen drog vi till sunne. Vi enades om att det var värdelöst, dåligt med folk och absolut det sämsta draget man kunde leta efter. Vi drog helt enkelt hem.
Jag kommer aldrig mer åka dit på fest om det inte är något speciellt som händer.




Orkar inte.


Har inte bloggat på ett bra tag som ni säkert märkt. Men lusten har inte funnits, men i kväll slänger jag upp nåt. Sen ska jag börja beta av listan kanske. Den blev lite bortglömd när det fanns annat kul att roa sig med.


Kväll.


Härliga söndag. 

Måste säga att hela denna vecka har varit en utav dom bättre på länge. Happy happy happy! Allt har varit så smidigt, mycket har ordnats upp och humöret har överraskat mig. Nu hoppas jag på en lika bra vecka, eller rättare sagt jag ska göra den lika bra om inte bättre.

Jag kan inte riktigt sätta ord på vad som är så fruktansvärt bra. Men jag är lycklig och glad, det är det som är huvudsaken.




Maybe this time?


I was stupid
Always running
Never knowing, I was incomplete
It was hopeless
Always trying to keep hiding from reality
I was running from love
I was running from everything
I was stupid
Always hurting, never learning
Til I followed my heart


Breathing new air
All around me, all around me
Somethings is out there
Can you guide me, can you guide me
I needed time, to open my mind
And understand why




Innanför mitt skal.






Jag är en emotionellt
vandrande katastrof
med hjärtat förvridet
som en hög rostigt skrot.


Gubben i lådan.


Nu ha jag äntligen en väldoftande lägenhet igen, har städat lite pö om pö i två dagar nu. Orken har inte funnits men nu är det gjort. Ska bära ut sopor och diska, enbart en maskin tvätt kvar i tunnan av femtio? Puuh!
Har till och med sorterat mina kläder, handukar, sängkläder m.m Allt ligger på sin plats. Fan va duktig ja är.
Besökte sjukhuset på förmiddagen, dom tappade min stackars kropp på blod, och som jag sa jag höll på att svimma. Kommer att få provsvaren under nästa vecka. 


Time for miracles.


Alltså ni får ursäkta mig och min tråkiga blogg.  Jag är så uppgiven, trött och framför allt förbannad! Tänker inte ens diskutera saken här, det är så jävla illa. Men i morgon ska jag ha ALLT på papper, jag ska be om kopior på varenda papper i min äckligt feta journal. Och jag ska ha sömntabletter, helst nåt som gör mig fet också.
Allt runt mig gör att det är omöjligt att sova, och sover man inte blir man nästan dum i huvudet.
Skit dag, jävla du som förstör mer än hjälper!! Känns inte ett dugg bättre trots att jag enbart förbannat allt, gråtit och sällskapat.

Jag saknar min andra halva, som jag ibland hatar lika mycket. Nu får du faktiskt snart komma hem, använda din dumma mobil hur mycket du vill och lysa mig med i ögonen, bara jag slipper va ensam. Festa ska vi göra utav helvete, bara så som vi kan. Helst tappa bort oss på vägen och hitta varandra på morgonkvisten. Låsa oss ute och skratta åt det, för att sen ringa och väcka pappa som blir sur som fan. Varför skulle du flytta 60mil bort? det hade väl iaf räckt med 10 så jag har haft en chans att hälsa på dig. KOM HEM OCH GÖR MIG HEL!


Jag förbannar dig jävla skitdag och ber dig dra åt helvete, du är inte välkommen åter!!





Lördag.


Vilken bra början på det nya året. Världens influensa! Har haft hög feber och hemsk hosta i 3 dagar och jag hoppas att det är bättre i morgon. Kroppen värker så fort jag rör lite på mig, och vi ska inte ens prata om hur ont mina lungor gör. Har mer eller mindre sovit bort hela dagen igår, och förmiddagen idag.
Så fort jag blir frisk igen ska jag hälsa på den lilla nykomlingen och hans stolta stora syster.






Usch.


Jag avlider snart,  världens hemskaste hosta, feber och huvudvärk. Jag vill faktiskt jobba och inte ligga till sängs och få liggsår.. ha en bra kväll.

Musik.


Är absolut inget större uggla fan, men den här låten tycker jag är riktigt bra.



Ur arkivet.

Detta skrev jag den 13/3 - 10. Tyckte det va ett par kloka ord, av en så dum tjej som mig, eller hur var det nu? :) Skämt å sido, här har ni en repris av dessa rader.


Det är ett välkänt faktum att ett brustet hjärta gör mer ont än att få citron i ett litet skärsår, det går över efter ett par sekunder. Men sen finns det även en massa andra hemska känslor. Som "bubblor i badet" skammen och "jag kan inte fatta att jag gjorde det på första daten" ångesten. Ni fårstår säker vad jag menar med dessa uttryck. Det bästa sättet är att dra sig tillbaka och ta sig tid att fundera över de stora frågorna. Det spelar ingen roll vem som gömde nyckeln - Fråga dig själv varför du letade efter den från början. I värsta fall kan allt tänkande få hjärnan att svälla och bli farligt stor. Men tro mig, det är det värt! Sanningen är den att vi alla är födda med en enorm potential och oändliga möjligheter att komma dit vi vill och uppnå nya svindlande höjder. Det är så viktigt att du gör din egen grej. Vad det nu är som gör dig lycklig, och gör det så bra du kan. Det enda som räknas är att du mår bra. Men tänk på att vad du än gör så är misstag en del av livet, slösa inte bort tiden med att plåga dig själv för det som varit, och kom alltid ihåg avstånd och motstånd! När du bestämmer dig för att följa dina drömmar kommer många människor, även de som älskar dig mest att försöka hålla dig tillbaka. Det finns många som kommer säga att du kastar bort din tid, det är inte värt det och det passar hur som helst inte dig. Precis som för alla andra kommer vissa dagar att vara bättre än andra. Och emellanåt kan allt kännas som en katastrof. De kommer se konstigt på dig, när du berättar vad du ska åstadkomma, och du börjar lyssna på de som ser ner på dig och du börjar även tvivla på dig själv. Men vad som än händer, släpp inte taget! Kom ihåg att alla måste kämpa ibland, det finns ingen så får allt serverat. Det är jobbigt att varje dag göra någonting som man inte gillar eller absolut inte tycker om. Men om du följer din inre röst har du åtmistone tröttat ut dig på det du gillar mest. När du gillar det du håller på med kan du kasta av dig täcket på morgonen, och se fram emot en ny tag med nya möjligheter och du fylls av sann glädje som är mycket smittsam.
Precis som när du börjar skratta högt och får någon annan att börja skratta, och sen en till. Tills ni alla skrattar så att ögonen tåras, får kramp i magen, det blir svårt att andas och man kan inte resa sig upp. Även om du gör stora misstag, om du har fel i det mesta, så kommer livet ändå att bli ett fantastiskt äventyr. Du kan lägga dig på kvällen med glädje och veta att du givit allt och att din insats betydde nåt, och varje dag vakna och se fram emot ett liv som är precis så vackert och spännande som du någonsin kunnat drömma om, och så min vän kan du förändra världen! Om inte annat sig själv.


Just a dream.


Satt och bläddrade bland gamla kort igår, en massa roliga minnen. Hittade även ett på mig som liten, ser ut som ett troll. Helt otroligt hur man kan förändras.