09029

Har faktiskt vart hemma i tid idag, kom väl hem runt 10. Men fan va varmt det är här inne alltså, ca 29grader i köket och 32 i sovrummet. Har även idag badat och mått skönt i solen.
Det börjar även dra ihop sej till Höljes, ganska blandade tankar och meningar om den visiten.  Och ärligt talat vet jag inte ens om jag har lust att åka dit.

Jag får lite halvpanik när jag tänker på det, men det brukar va skoj så varför inte?
Nej kanske skulle sova lite, blir sjukhusbesök i morgon. Har fått vrldens äckligaste blåsor som gör så inni helvete ont!
Go natt!


blåsor



Yrvaken, det går inte att sova hur jag än fösöker med allt, jag orkar inte ens koncentrera mej på dej jag läser. och ont i käfften gör det också :( Hoppas att jag slipper undan mer pencelin iaf, tar sista i morgon och då vill jag inte ha mer. För jag har vart in och köpt en låda bacardi idag.  Allt känns hopplöst just för stunden,, jag får inget att funka.  Får väl hitta på med något annat ist för att sitta här.. ut och gå kanske?

? ? ?

Sommar sommar sommar, kan man säga annat. Vilket underbart väder! Har solat hela dagen, va bara och åt lite mat!
Är så trött på allt just nu, så det är skönt att bara kunna gå hem ifrån på morgonen för att lämna all skit innan för dörren. Jag orkar helt enkelt inte mer. Och idag har jag lärt mej att aldrig jag menar verkligen ALDRIG mer lita på någon. Det är ju så tydligt att man inte kan göra det. Ännu ett snäpp tillbaka i det förflutna.






En skepnad av en kropp
Med ett hjärta och med ett hopp
Hoppa du rakt in i mitt hjärta och rörde om
Som i en ny skriven sommar sång

090628

Har precis kommit hem för dagen/natten, va bara hem en snabbsväng och duscha förut. Har vart chaffis i kväll, så nu har det blivit en nykter helg. Äntligen!
Har nackspärr så det står härliga till, och kommer nog med stor sannolikhet dra på mej världens halsont är jag rädd för, börjar bli smått hes.

Idag har jag vart uppe med tuppen, tvätta 3 maskiner i morse. Drog iväg på folkrace, satt ju i solen hela tiden så mina hotpants sitter kvar fast jag tagit av dom för lääänge sen. snyggt! Gjort smarriga grillspett, som katterna hemma hos mamma försökte äta upp för mej. Har t.o.m hunnit med att ta ett dopp med Ida idag... inte illa pinkat.
Nej nu är det dags att sova...

Go natt / E

Hoppsan, nu har jag ingen rubrik igen...

Sitter nu här igen, tänkte jag skulle lägga ner mej lite och göra ett större blogginlägg. Men det är tyvärr dåligt med händelser för tillfället.
Började dagen med att mer eller mindre dra mej själv ur sängen, hade ingen lust alls att gå upp. Tar så länge innan jag somnar bara för att det är så jävla varmt. När jag väl kom upp drog jag direkt iväg och handla. Blev en massa gott, och lika dyrt som vanligt. Åt sen frukost, gjorde en cheescake och drog sen bort till mamma. Där plocka jag ihop badkläder m.m för att ha det klart, in till torsby igen, löste ut pencelin dreten och drog på jobb.
Jobbet gick fortare än jag hade anat med tanke på att jag visste att det va fint väder ute, halv 9 stod dom redo utanför och vänta på mej. Åt en pizza och va iväg och bada. Skoja om det va kallt så sent på kvällen... brrr!
Sen har jag faktiskt inte hunnit med något mer idag, och ska inte göra det heller.

Ska upp tidigt i morgon, ser inte alls fram emot det.. men men..

Natti /elin

Sommar

Ja nu må jag säga att det är sommar, har legat i vattnet nästan hela dagen. GÖTT! Men någon jävla färg får jag inte på kroppen för de inte.
Börjar blir väldigt trött så jag antar att sängen snart väntar på mej.
Har inget att berätta, bara att jag ger upp, jag orkar inte.

Godnatt

Ont i röven!

Ja det kanske låter idiotiskt men det är precis vad jag har. Va ute och cyklade i 2 timmar, trodde väl iaf att benen skulle gör ont idag och inte röven. Har haft lite små problem att sitta som folk, gick över lite mot eftermiddan. Har vart och bada, det va riktigt skönt i vattnet. Tänkte jag skulle våga mej på att hoppa men neeeej, för högt! I morgon kanske...

Haha, just ja... fick för mej att måla min cykel idag, för den hade blivit så rostig och ful tyckte jag. Nu blir den vit ist för snorgrön.
Nej min bok om flickan med hjärntumör väntar, om inte annat så ska det sovas iaf...

Go natt! / Elin

Helgen är över!

Ja det är den faktiskt och jär helgen,jag ska snart krypa ner med en bok i sängen. Trött i huvudet är nog precis det rätt ordet just nu. En bedrövlig helg, har tröttnat på allt som gäller både fest och gubbar! Usch. Nu lägger jag inte ner någon mer energi på detta tror ja.
Va ut en sväng igår, kom hem lite senare än tänkt eftersom jag skulle börja jobba kl 10. Va hemma och la mej runt 4a i morse, skoja om jag va trött när jag skulle gå upp! Men jag fixade av en arbetsdag på bara ett fåtal sovtimmar, inte så dåligt gjort ändå med tanke på att man verkligen måste va glad och trevlig hela tiden.

annars ser det väl ut som vanligt, har vart ute och gått i en & halv timme, svurit över allt och alla så nu känns det ganska bra igen.

God natt! / Elin

Midsommar

Har vart uppe med tuppen idag, va meningen att jag skulle springa minijoggen med Emil, men jag vakna med ont i halsen så pappa fick ta mitt pass. Han va så duktig så, sprang t.o.m ifrån pappa.
Kollade även på borejogen, mycket kännt folk som va med och sprang. Skulle också ha gjorde de, men som sagt jag fick ingen med mig, inte lika roligt att springa själv. Men nästa år, då ska Elin också med säger hon! HAHA!

Ska snart dra mej hem till mamma för att käka mat, skulle få färskpotatis, det är riktigt gott de. Kolla över min cykel lite också kanske, eftersom vi ska cykla till Torsby i kväll. Kom ihåg att jag gissa på att Elin skulle i diket först.
Det är väl ungefär så min dag har sett ut fram till nu...

Hej hej

.........

Önska mej lycka till, i morgon ska jag stå på rullskidor är tänkt. Men jag vette fan om jag vågar det alltså, tänkt om det fastnar någon sten eller nåt i hjulet.Massa knäskydd kanske?
Har var hemma ca en halvtimme efter en riktigt sen promenad med johanna. Annars har det inte hänt speciellt mycket idag, vart på möte, diskat och handlat lite mat.

Hej svejs


Elin

Har precis kollat färdigt på filmen- I taket lyser stjärnorna, absolut en sevärd film, men usch va sorglig! Höll på att gråta ihjäl mej nästan.

Dagen idag har bestått av alldagliga sysslor, så som tvättning och mat lagning vilket inte brukar hända allt för ofta här, alltså det sistnämnda. Tvättar gör jag ofta men inte så mycket som idag, blev 5 maskiner. Har även hunnit med att klippt mej på morgonen, snacka om trött när jag skulle gå upp. Inte bra att va ute till sent varenda helg, men vänder så lätt på dygnet har jag märkt. Det är ljust när jag går upp och ljust när jag lägger mej, eller det kanske inte ens blir svart ute nu?!

Har även börjat planera lite smått inför Höljes, får se hur jag ska få ihop alltsammans. Jobbar ju fredag och söndag, inte allt för roligt, men det blir pengar pengar.
Hur det löser sig märks väl.

Nej dags att försöka sova, men det är nog stört omöjligt än skulle jag tro...
GONATT!




Det finns en plats i våra hjärtan, en alldeles särskild bit.
Den rymmer bara värme, inget mörker kommer dit.
Det är en plats som förvarar, något soligt, rent och rikt.
Det är minnet utav dig,  och det är helt unikt.
♥♥♥♥

Eviga söndag

Den är alltid lika trög och dålig! Har inte gjort ett dugg idag, va meningen att jag skulle till Ekshärad men jag orka fan inte, gick upp runt 14.50, totalt stendö! 
Nu blir det ganska lugnt till helgen iaf, ska jobba lördag & söndag så det bli inte så livat. Har fått för oss att vi ska cykla till Torsby på fredag, ska bli kul å se hur det går, haha undrar vem som gör första vurpan i diket! Jag gissar på Elin. 

Sitter just nu och spelar bingolotto med Elin och Ida, inte speciellt rogivande. När det är klart runt 22 ska jag ta hand om toan som inte är allt för roligt . Ska även upp ganska tidigt i morgon för att frissa håret, gött! har jag verkligen ett stort behov av just nu, är som en trasselsudd i håret! Sol och plattång är ingen bra kombination tydligen.
För övrigt står allt still och jag trampar på samma ställe!

Nej nu drar det igång igen... hej hej!

Go natt!

Har kommit hem från en halvbra fest på faktoriet, fattar inte hur jag ska orka sova när fåglarna kvittrar så hemskt... men men... nej usch, uppdat. i morgon när jag vaknar! Och den är inte allt för tidigt...

Natti!


Tungt!

Torsdag idag, och jag ser inte ens fram emot fest i morgon! Inte likt mej, men det är tungt, och då menar jag väldigt tungt. Är trött dag som natt och orkar liksom inte fokusera på nåt. Tankarna hoppar som ett virrvarr i huvudet och vill inte lägga sej. Ibland kan det kännas bra för stunden och senare under samma minut övergå i ren skär panik.

Jag tror att jag behöver tid att få sitta ensam, och bara va jag, utan att någon påpekar något eller talar om för mej vad jag ska och inte ska göra.


Äsch, det är hopplöst det här... ska städa lite ist, och sen sova för att gå upp och jobba lite i morgon..

Go natt/ Elin




Shopping!

Har vart på en tur till Charlottenberg. Blev inte speciellt mycket handlat, fanns inget som föll mej i smaken. Kläderna hade rena chock färgerna ju, och mycket rosa, usch!

ojoj, plikten kallar.. skriver sen!

Tisdag..

Morgonen började med en trög start och hjärtekross. Orkade inte äta frukost så jag hoppade i duschen och gjorde mej klar för vistelse utomhus bland folk. vilket jag inte alls hade lust med idag. Va in på bolaget och tog en pizza med Elin, va tänkt att vi skulle äta glass men det hanns inte med eftersom hon skulle på möte. Hon skjutsa hem mej och jag drog på mej sköna kläder och vandra ut i raskt tempo för att rensa hjärnan. Sprang ett par kilometer, och en massa mjölksyra i benen i sista uppförsbacken. Trodde ärligt inte att jag skulle klara de, men med lite ilska gick det så fint så. När jag kom till mamma fråga hon vem tusan jag åkte med, för hon hade inte sett någon bil, och duktiga jag kunde med ett leende säga att jag tog mej dit på mina egna 2 ben.
Stoppa i mej en pannkaka, gick ut för att vila mej lite.. då ringer telefonen och det är bara att åka hem, byta kläder och dra på jobbet!
Har med andra ord vart duktig idag!

I morgon bir det charlottenberg på morgonen/förmiddan, sen hem sätta på sej skojävlarna som jag får skavsår av och vandra samma runda igen.
Nej nu blir det nog sängen kanske, börjar bli lite trött...

God natt// Elin



Tomt...

Natt, natt och åter natt

Att ligga vaken på nätterna har blivit en vana igen. Tankar och funderingar som snurrar runt runt i huvudet. Jag är livrädd för att älska, livrädd för att bli sårad, låta människor komma mej in på livet och för att lita på folk.
I vanliga fall är jag den som är stark, bryr mej mer om andra än mej själv men jag kan inte täcka alla svek och tomhål med andras lycka längre. Det funkar inte, verkligheten har kommit ikapp.


Go natt! /Elin



Vi möts när jag är ledsen, du finns alltid där.

Du vet om min innersta längtan och alla sorger jag bär.

Men aldrig du skulle skvallra, inte säga ett knyst.

För du min älskade vän, är alltid tyst.


panik

God morgon! Har sovit bedrövligt dåligt i natt. Vaknat ett antal gånger och haft lite halvpanik. Vet inte vad det blivit, eller jo kanske men det är ju inget som skulle påverka så mycket.
Faktiskt så är det ganska halv bra väder idag, ska iväg till mamma & pappa nu en sväng på förmiddagen, sen hem och göra mej lite halvt i ordning, åka till sunne och kolla på balen, sen hem igen och fixa resten och spela ölbrännboll hemma hos mammsen i kväll.
Så jag vet inte riktigt hur jag ska lägga upp dagen för att hinna med allt.

Hoppar över bilutställningen i Granevik, känns inte som att det är så viktigt för min del. Har förresten vart väldigt dålig på att blogga under en längre tid, orsaken är den att allt som hänt/händer gör det till ett kaos i huvudet. Jag vet inte hur jag ska börja skriva, eller vad som ska skrivas och sen vill man ju inte direkt berätta allt och då finner jag inget sammanhang i det hela. Så med andra ord det är kaos i huvudet!

Fick mej en tankeställare igår, jag trodde jag kanske lärt mej lita lite mer på folk runt omkring mej, vilket jag har/haft stora problem med en längre tid. Men iaf, igår såg jag nåt som  jag egentligen inte bryr mej ett dugg om, det är bara så att allt det som har vart kom upp igen. Paniken till att inte kunna lita på folk kväver mej nästan, hur fan ska jag kunna komma någon in på livet när jag knappt orkar med  mej själv?
I vilket fall som helst blev allt plötsligt jätte jobbigt, och jag funderar på att lägga det på is ett tag, och börja om från runta ett igen som tusen gånger förut.

Nej, nu ska jag borsta tänderna och åka till getberget och ladda betterierna för fest i kväll, men det känns inte bra för tillfället!


// Elin



Sagan utan lyckligt slut,
men kanske jag en gång hittar ut...
<3

HELG!

O yes! Har precis kommit hem från jobbet, hade lite panik i morse när jag skulle försöka hinna med allt som skulle göras innan öppning. Men det fixade sej.
Somnade som en stock igår när jag väl la mej i sängen, och sov hela natten utan att vakna 50gånger som jag brukar göra. Helt otroligt! 

Ska försöka få upp Ida och Elin nu som ligger och sover, vilket dom inte skulle göra när jag kom hem.. Haha! Men det är väl som det brukar va.
Uppdat. senare...


Trötter

Ja jag är riktigt trött och det med all rätt med tanke på att jag börjar jobbet 8:a till morgonen. Har fortfarande inte hänt så speciellt mycket. Jobbar och står i, och när jag inte gör det fördrivs tiden såklart med annat smått och gott.
Är totalt mörbultad efter stolligheterna igår, jag gjorde väldens spark, missa bollen och fällde krokben på mej själv och innan jag landade studsa jag på bollen med en smäll rakt i backen. Men det va riktigt roligt. Nej sover snart sittande..
Godnatt med er!

// elin