Kärlekens tunga.


Onsdag - Ordning och reda!

Denna dag har spenderats i hemmet, storstädat vilket betyder - Dammsuga/skura golv, dammtorka, skaka mattor, diskat, tvättat, krattat gräsmattorna, tagit bort allt ute som blivit förstört av vinter osv...
Inget att hurra över, men fan va skönt att det är gjort. Då blir det heller inte så hårdstädat när jag ska flytta snart. Har även bjudit päronen och syrran på mat.




Kick us out.



God morgon!

Super förkyld, känns nästan som att lungorna ska säga upp sig. Men vad gör man. Ska snart springa ner till jobbet för ett kortare pass.  Så jag hinner nog se lite av solen idag. Hoppas även att den gör sitt bästa och lyser hela dagen i morgon också, då jag är ledig och skulle uppskatta lite färg i min bleka vinterhy. Hoppas ni alla får en trevlig dag.






Summerbreeze.


Måste säga att hon är otrolig duktig för att va endast 11år...





...

En av alla favoriter..



Hälsar våren välkommen!


Med en ny design. Får se när jag orkar koda in den, tar sådan tid, och jag har inte ro i kroppen att spendera mer tid än nödvändigt framför datorn idag.
Funderar på att unna mig en utekväll idag, umgås med folk och bara må allmänt gött. Det förtjänar jag verkligen, enligt eget tycke såklart.

ha en bra dag!

Utkast..


Bra skit!




Bakom kulisserna.


Härliga dag!

Soooolen lyser och jag är ledig.. måste va nåt som är galet fel för det händer inte allt för ofta. Ska snart slänga mig in i bullbak och fortsatt rensning av förråd. Har kommit en bra bit på väg och lyckats fyllt två sopsäckar med skräp, redan. Hoppas ni har en fortsatt trevlig dag, det ska iaf jag ha!

Kärlek vid sista ögonkastet.


Måndag!

Dagen såg inte alls lovande ut i morse. Jag va trött som en gnu, ställde om klockan minst fem gånger innan jag kom upp. Tre minuter på mig att göra mig klar. Smart där! Men denna gång lyckades jag iaf att lägga tandkräm och tandborste på sin plats. Sist lång tandkrämen på mattan utan kork och jag lyckades såklart trampa på den. Ännu smartare. Kaos människa som jag är just nu så va jag på jobbet i tid, och jag såg nog ut därefter.
Hyffade till mig lite efter frukost är väl bäst att tillägga. Jag är inte alltid så här vimsig om det är de ni tror, ibland blir det bara lite fel.

Bara för att allt blivit så galet fel idag, så tänker jag inte skriva så mycket mer. I morgon kanske, eller aldrig mer, vem vet? Ska iaf sova nu, en dag på jobbet i morgon också.
Ta hand om er!