Innan jag släcker lampan.


Ljuvlig morgon som gick över i smått panik. Kom på att jag skulle va hos tandläkaren 13.40 idag, då blev min dag helt plötsligt väldigt förstörd. Gick men släppande fötter dit med ett hjärtslag på 180 i minuten, totalt livrädd för tandläkare. Som "tur" är så har min föredetta tandläkare slutat vilket jag är lycklig över, han borra fast borren under tungan på mig sist så den fick skäras ut. Å nej min skräck blev absolut inte bättre av det!
Ett besök som va planerat på 20 minuter blev ca 1,5 timme, jag va ganska rövsvett när jag gick ur stolen. USCH!
I maj är det dags igen för ett besök, om jag överlever återstår att se.

I morgon ska det jobbas långpass, hoppas att huvudvärken släpper lite iaf. Håller på att sluta med snuset vilket resulterar i schizofreni, humöret är inte på topp om man säger så. Men jag lovar att hålla modet uppe i morgon och gå med ett leende på läpparna. Barna är ju bedårande goa, oftast iaf.



 


Innan jag kände dig.


Just nu i skrivande stund saknar jag den vackraste som finns. Men norge har lånat honom för ett par dagar. Usch va jag ogillar måndagarna, de är lite bättre än söndagar men långt ifrån bra!
Det är snart ett år sen jag träffade Tony hemma hos mig på en efterfest, som förövrigt höll på till halv nio dagen efter om jag inte minns fel. Det va jobbigt att hålla ögonen öppna, och ännu jobbigare att gå upp dagen efter.
Sen rullade det på som vanligt, jobba på veckorna och fest/efterfest på helgerna. En dag bestämde jag mig helt enkelt för att bjuda hit honom mitt i veckan för han verka ju intressant. Efter den dagen va det solklart!
Han flytta in, vi förlovade oss i julas och nu står jag här lika dökär som för ett år sen.  Han är det bästa som kunde ha hänt mig!


Med ena foten utanför.



Tack för att du är DU.
Du är inte som någon annan.
Ett stort hjärta av guld är precis
vad du bär.


Jag älskar dig!

Let me be myself.


God morgon!
Har precis tryckt i mig frukost och pratat med pappi i telefon. Intressant samtal minsann, hoppas veta lite bättre i eftermiddag. Har faktiskt fullt upp en dag som denna, ska fixa med papper hit å dit, klippa mig och gå in på ams med ännu lite mer papper.
Funderar även på att åka upp till dalen en sväng och hälsa på mormor & morfar innan hjärtat kommer hem ikväll.


Somebody that i used to know.


Vilken tråkig dag, dräcker mig snart i allt regn. Besökte näsa, öron och hals kliniken i sunne på morgonen. Gjorde ett allergitest som visade på hund, katt och häst. Lyckat men inte speciellt överraskande faktiskt. Fick nya mediciner och sen va det inget mer med det. Sånt som händer och jag kan ändå inget göra åt saken.
Gick runt en sväng inne på lindex när vi ändå va i sunne, hittade inget speciellt för jag va nog mest hungrig.
Käka frukost på OK och styrde hem.

För tillfället ligger jag i soffan, och har gjort det i snart två timmar. Den enda som gråter för det är näsan, för jag måste iväg och köpa nässpray. Ett måste ikväll om jag nu orkar sova, har varit lite dåligt med sömn. Mardrömmar, ilska och frustration har tyvärr hållit mig vaken. Man skulle kunna banka in saker i huvudet på folk, eller låta dom ser ur en annans perspektiv och se om samma stolthet fortfarande finns kvar efter ett tag.
Man klarar oftast mer än man tror, men även den bäste kan få nog och sätta stopp innan det går över styr. Vilket det egentligen redan hade gjort! Men som sagt, ditt val inte mitt, så nu är det upp till dig.





It's easy to tell me exactly what I should be
Your perfect picture of me
I'm sorry, excuse me, won't live the life that you led
Your words doing nothing but just messing up inside my head
It would be better
If you just hold me and showed me that you care
It would be easier
If you just loved me, showed me that you're there