...

Nu har poletten trillat ner och går inte att använda mer. Jag trodde inte att du va en sån, men tydligen! Hoppas du får ut nåt av detta, vad det nu kan va? Usch!


Do you remember?

Har haft en kanon dag trots dåligt väder. Fruktansvärt mycket att göra! Har även hunnit med barnkalas, Vendela blev 3år idag, om jag inte minns fel. Hjärnan funkar inte riktigt, trodde att det va söndag så ja, kan inte ligga på topp hela tin heller. Ha ha!
Pratade en lång stund med E igår, kändes som att det behövdes. Hon vet allt, därför kan jag ventilera så mycket under våra samtal. Det finns vissa dar som är mer jobbiga än andra, på vilket vis kan jag inte förklara. Det måste man uppleva för att förstå. Men hon vet precis hur jag känner, tänker och tycker vilket är super. Kan faktikst sakna våra idiotiska idéer och andra påhitt. Vi har gjort allt knasigt man kan tänka sig. Minns du toan och datorn? skratt.
Har man sånna minnen kommer man långt här i livet. Tunga dagar tänker jag på allt det roliga som hänt genom åren, vissa saker kanske man inte skrattade åt då, men nu. Som när jag bröt bröstbenet, revben och fick cp axel, pratar vi om det nu blir det apskratt! Måste ha sett fruktansvärt kul ut.

Senast idag träffades vi hos kussarna och pratade gamla minnen, kollade skräckfilm sent en kväll. Haha. Jag är totalt livrädd, skvätter till och slår luften ur den som ligger bredvid..
Kan berätta hur mycket som helst för er, men som jag skrivit i ett gammalt inlägg. En del behåller man med sina närmaste vänner.






Muntergök!!

Jag har kommit fram till att jag gått från social till osocial människa. Jag orkar bara inte med folk efter en dag på jobbet, sån är det!

Idag? Jobbat och slutat. Ska iväg och handla, tvätta och soooova! Har dragit på mig en snorig snäsa, eller torr, jag vet inte och en rivande hals. Lyckans ost jag är, när det snart är time för ledigt ska man va sjuk. Bara jag slipper febern så blir det kanon ändå. Vill inte direkt skippa helgens planer tsm med E. Men gud tänker ni nu, det är en hel vecka kvar. Men blir jag sjuk så är jag sjuk, iaf om jag skulle bli sämre. Dåligt imunförsvar!
Har även börjat insett att jag har anmält mig till en tävling, nervan säger jag bara! Tror inte att det kommer att gå detta, men det lär märkas när den dagen infinner sig.
Har inte kört på minst två år och fegare än någonsin, men som sagt en rolig sak.

Nej kanske bjuder på en uppdatering i kväll.




That´s when i love you

Tv:n är på och sex and the city brudarna är lika roliga, fast alla program är urtjatade. I love it! Måste snart se den andra filmen av dom, har totalt glömt bort den. Första ligger i min dammiga filmlåda och skräpar. Har kollat mig trött av gamla minnen så den lär inte komma i mer.

Har tillbringat förmiddagen på jobbet, slutade fyra för att sen dra iväg till Östmark på folkrace. Usch för folk! Trött, rygg/huvudvärk och hungrig men jag lyckades knata mig igenom resterande av det som va kvar när vi kom dit. Inte speciellt många åkare.  Och hör å häpna inte en droppe regn, vad har hänt?
När jag kom hem drog jag ett par varv med M och A, tvärdött. Alla är i Malung, hoppas ni har kul era jävlar som kan roa er mitt i veckan!
Usch, jag har saknat förra sommaren mer än någonsin idag, fan va rolig den var! Inget kommer någonsin att slå den, eller vad säger du uttern? :) Kalas! Hände nåt kul varje dag, inte en tråkig stund. Ute hela nätterna och upp på jobbet dagen efter. En av alla dessa nätter lagade vi mat klockan fyra på morgonen efter en kanon fest. Vi va ganska på pickalurven och jag skulle upp åtta. Fy fan va jag va trött, men ack va roligt! Ge mig tillbaka..


Jag kommer inte hem ikväll,
om jag känner mig själv.
Låt oss ta farväl,
av både hjärta och själ.
Jag kan ta ett långt hårt straff
för alla stunder vi haft.

Jag vill byta land,
och vara hon som försvann.
Börja om på nytt,
och få såret mitt sytt.
När jag vänder och springer långt härifrån,
se mig som saknad, en förlorad.


Ryggläge..

Har intagit min plats i soffan, och vill ni veta så är jag hemma igen. Hem ljuva hem, eller heter det hem spökiga hem. Alltså ni får tro att jag är pantad i huvudet det driter jag i, men det spökar här! Har ni aldrig upplevt något sådant kom hem till mig vettja.
Här knallar det och går fast man varken släppt in eller ut någon, vaknar av att det finns någon alldeles för nära in på mig, men när jag väl öpnnar ögonen finns ingen där. Läskigt!

Borde egentligen ha vant mig efter alla år i spökhuset, men nej är det nåt som skrämmer mig så är det sånt.

Ge mig!

Jag känner mig som ett sjölejon!     Tung, otrimmad och fruktansvärt öltunne rund. Skinner räcker inte till om jag fyller ett par kilo till. USCH! Förövrig känner jag mig en aning föråldrad, när smakade jag ens på nåt med alkohol i? Skit grejer! Men till veckan är det min vecka, då ska jag roa mig och ha skoj. Inte sitta hemma och tugga gammalt brö och dricka cola. när alla andra har roligt.



Too late

Klockan är sent, jag borde lägga mig för att sova, magen gör ont och jag mår illa av allt godis. Typiskt. Men va gör man inte för att stilla sitt sug efter sötsaker. Tänkte att jag skulle trappa ner lite med godis ätandet för ett tag, sväller så förbannat. Alltså magen blir som en ballong full av luft, som håller på att sprängas vilken sekund som helst. Ilandsproblem, jag ska va glad att jag har fett och inte bara skinn å ben.

Dagen har gått fruktansvärt trögt, trött som busen när jag knata ner på jobbet idag. Höll aldrig på att va vakna till liv. Slutade klockan sex, drog hem och hämta kläder och iväg igen. Fiskade faktiskt, men fyttirackarn innan vi kom fram till sjön, bena ville knappt bära mig den sista biten. M fastnade lite här och var, och jag lika så. Fiskade bort kroken sen va det kört, orkade inte sätt på en ny.  Fick iaf tre fiskar.

Ja gott folk, där har ni min dag. Dags för sängen, natta på er!

Ljuvligt!

Äntligen hemma!     Har inte satt min fot innanför dörren hemma sen i måndags tror ja, snacka om att jag längta hem idag. Min underbara säng, som jag ändå inte kan sova i men ändå, MITT MITT MITT och ingen annans. Gud va jag trivs bra just nu. Okej, jag ska inte klaga för jag har haft det mysigt i högsta grad, men man säger ju det, borta bra men hemma bäst.
Förr med åren stämde det inte på mig, jag va aldrig hemma, knappt så jag visste var jag bodde. Men nu är det skillnad vill ja lova.

Annars? Händer inte mycket, dagarna går iaf. Lediga dagar tillbringas i solen om den tittar fram, annars finns det en massa annat att göra. Både roligt och tråkigt. För tillfället planeras en resa till någon okänd stad under augusti månad, men vi får se var näsan pekar vid detta tillfälle. Kommer mer när jag vet vad som händer och fötter.
Skoj ska det bli iaf, vill komma bort här i från ett litet tag iaf, rensa kroppen och fylla hjärnan med ny luft. Har även två andra "mini semestrar" inbokade. En bär iaf inte längre än till K-stad, vilket jag är glad för, hatar att åka bil långt och framför allt trångt. BLÄ! Minus i kanten för det.
Nej jag borde ta mig en sängfösare och säga godnatt för idag, men som sagt lättare sagt än gjort. Ha d!



Bara några enkla ord
kan lösa din själ.
Bara ett litet frö kan växa,
till ett stort starkt träd.

 


.....


Man måste kyssa många grodor innan man hittar sitt svin!







The first cut is the deepest!

VARMT!   Håller på att smälla av, det är 25 grader i lägenheten! Vädrar både på fram och baksidan, men luften står still och är kvav. Annars tvättar och städar jag för fullt, med en massa pauser förstås. Usch va tråkigt det är sånt här, men ett måste om man inte vill bo skräpigt vill säga.
Har nu ett par dagars ledighet framför mig, ska gör själen gott tror jag. Så därför hoppas vi nu på sol i massor, men ni ska får se att det står som spö i marken i morgon. Har lyckats fått EN endaste fin sommardag hittils.




En kanonlåt, enligt mig!


Tonight my baby...

Mitt i natten!    Ja jag vär faktiskt hemma, så jag tänkte offra ett blogginlägg innan jag lägger mig. Denna helg ska bli lugn, ska absolut inte va någon chaufför! För jag vill inte känna den pressen att jag inte kan lägga mig när jag vill. Visst det kan man väl gapa om när man kör också, men hur mycket hjälper det? Fyllhundar som inte lyssnar ett skvatt på vad en annan har att säga! Nej tack INTE denna helg iaf.

Har varit och fiskat en snabbis nu i kväll, men knotten la bo i ansiktet på mig efter tio minuter. Då gav jag upp! Därför ser det nu ut som att jag fått rödahund, vilket kanske inte är så fint. Men det driter jag faktiskt i. Tycker det är rogivnde att fiska, man får en tystnad så underbar ute i skogen! Skulle kunna bosätta mig där om jag inte vore så mörkrädd, och framför allt rädd för vilda djur. Uuuu!

Han på andra sidan..

Äntligen har jag landat i soffan.  Min dag har gått otroligt fort idag, eller veckorna bara rusar i ilfart kanske det heter. Tycker inte att jag hinner med mer än att jobba, äta och duscha nu mer. De dagar jag har ledigt finns knappt längre. Då ska man vara tillhands på andra ställen.
Har faktiskt inget speciellt inplanerat på hela sommaren, inte alls likt mig. Brukar ha tusen järn i elden och lite där till. Kanske jag börjar bli gammal? Inte fan vet jag.
Men om man säger, man blir inte äldre än man gör sig! Endel stämmer det in väldigt på.

Nej jag ser att klockan fortsätter i sitt rusande tempo, borde kanske lägga mig, vända på dygnet och bli människa igen. Vilket jag inte varit på flera veckor.
Hoppas ni haft en bra dag!  Natta..


Ingen rubrik

Jag suger på att blogga! Har absolut ingen fantasi och kan knappt knåpa ihop en läslig mening. Men som jag sagt många gånger förr, jag ska ge det ett försök till.
Jo, nu kom jag på vart jag ska börja, ni vet sådana vänner som man ställer upp på till 110%, dom är ju ganska sällsynta och växer inte på träd direkt. Men ibland kan faktiskt skenet bedra, när man inser att man gjort allt för någon som egentligen bara går på sniken för att en annan är snäll och ställer upp, då blir man less. Kanske man lär sig av sina misstag, inte vet jag. Det lärdom jag drog av detta är iaf att nu är det upp till dig att bevisa att jag har fel!

Höljes har även gått av stapeln sen jag skrev sist. Ganska sugit om jag får säga mitt, har nog vuxit i från den skiten där uppe. Trevligt så länge vi satt i förtältet, men bland allt knasigt/normalt folk trivdes jag inte alls. Kollade på något uppträdande och gick hem och la mig, tråkig som jag är. Lördagen sov jag redan halv ett, haha!
Kollade rallycrossen på söndag, packade ihop och drog hem. Tror att jag va hemma runt halv nio. Lagade mat och gick till sängs.
Gick upp och drog på jobbet i morse, slutade 21.30 så jag har haft en skapligt jobbig dag, men jag ska inte klaga. ska va glad att man har ett jobb i dagens läge.


Nej detta får duga för stunden, ska lägga mig! Go natt