I remember..

Jag är trött. Totalt jävla slutkörd, orkar inte ett dugg mer idag. Film och godis är det som gäller resten av kvällen.

Vad har hänt sedan jag skrev sist? Karlstad har jag besökt, kom hem med nya underbara och fluffiga sängkläder, jeans, IKEA stuff och förvaringsburkar. Hjälpt L att motera alla satans möbler med miljoner plugg och skruv, kass beskrivning och B jysk kan hoppa upp och sätta sig med sin förborrning på möblemanget. Men klart blev det och ett antal svordommar har flygit ur min käft.

Nu ska det lagas mat, en sen sådan men mycket behövlig känner ja.


Never say never!

Allt började så bra! Vaknade pigg och allert, duscha och sjöng. Halva dagen va kanon, sen vände allt på en grisblink och kvällen är förstörd. Varför?
Ibland kan man verkligen fråga sig varför alla varför ska va så bra. Man ska veta och inte fråga om sitt egna liv, man borde ju ändå veta bäst. Men ibland slinker just ordet varför in och det hatar jag, för oftast finns inget svar att få. Man får helt enkelt nöja sig med situationen och trampa vidare.
Livet är bra orättvist, kanske det har sina fördelar, vad vet jag? Vad vet du?
Man föddes inte med någon bruksanvisning på livet, så alla gör misstag men vissa kanske inte lär sig av dom. Jag vet att jag har lärt av mina.




Absolut!

Höstrusket håller i sig! Plaskar kring föttrena av bara tanken att gå utanför dörren. Dyngsura strumpor, gåshud och fruktansvärt lockigt hår är en del av hösten för mig. Men det är ändå den bästa årstiden! Luften är frisk och lätt, kreativiteten flödar och alla dessa underbara färger går inte att missa. Allt blir mycket mysigare, kunna krypa tätt in på någon utan att klippa ihop är ett STORT plus i kanten hos mig. Det är det värsta jag vet, klibba fast i någon annan alltså, uuu!



Let me come home!

Underbara dag! Vaknade helt utvilad och på strålande humör.

Strosa runt lite hemma, öppnade dörren och drog in den underbara höstluften. Pratade med E en sväng, klädde på mig och gick ut. J kom och hämta mig och vi landade vid sjön, hur underbart som helst att bara sitta där och prata en massa skit helt enkelt. Vi har ju inte sett varandra på år och dag, våra jobb korsar varandra, tragiskt nog!
Vi satt nog där i säkert en timme iaf innan jag blev skjutsad hem för en gnutta mat i min illa kurrande mage. Hoppade frukosten!

Nu då? Ja jag sitter här, påväg ut i det fina vädret igen. Har en såndär dag då jag bara ska va, och inte göra ett dugg.



Personligt


Jag glider..

Har inget speciellt att skriva här idag. Min blogglust är lite hipp som happ just nu, ibland funkar det i flera dar och mina ord får en mening. Men jag har en sådan dag idag då det bara suger lusten ur mig.
Så mina vänner, ni får hålla ut ett tag till.

Bilden nedanför kommer va den klickbara länken till mina mer personliga inlägg lite längre fram, så håll koll, den kommer snart upp igen. Men då kan ni endast läsa om ni har användarnamn och lösenord.


Ledig

Härliga söndag! 

Har varit kanon fint väder hela dagen, nästan för varmt för min del. Uppe i ottan efter en lång natts körning hit och dit. Tror jag landa på kudden runt halv fyra om jag minns rätt. Måste säga att djurlivet på nätterna är fartfyllt, såg en och annan grävling och ett X antal rådjur.
Under dagen infann jag mig i rådom på bingo, vilket inte bringade någon större lycka denna gång. Men jag har iaf fått smakat på vinst i sommar, en tusing trillade det ner i väskan sist jag var där.
Höll lugnt på att dö av värmeslag innan vi var hemma i kvällningen. Åt en bit mat och drog hem till mitt icke så mysiga bo.
Men nu har jag rensat upp, tvättat samma maskin tre gånger bara för att jag glömt den, hängt upp tvätten och stoppat in en ny maskin. Skönt att det är gjort.


Har fixat och trixat lite för en liten stund sen, så nu kommer endel av mina inlägg ha lösenord. Detta har jag skaffat för att kunna skriva av mig och rensa allt som finns inombords. Dessa inlägg kommer jag att länka, när ni trycker på dom kommer det en ruta där det ska fyllas i både användarnamn och lösen för att kunna fortsätta.
De som vill ha tillgång till detta får helt enkelt kontakta mig för vidare information.


Hoppas ni haft en trevlig helg!

Over the rainbow

Idag är en dag att minnas, den har varit super bra!

Jag ska lägga ner min själ i dig, verkligen! Hur det än blir så är du världens underbaraste människa, trots nackdelar som alla andra har. Men chansar man inte,vinner man inget heller sägs det. Tack för pratstunden J, det gjorde viljan en aning större.
Låten som är upplagd är enbart för din gullhönan :)




Ingen rubrik

Uppdatering efter helgen var utlovad!

Började min helg men en totalt genom rutten torsdag. Hade verkligen vaknat på fel sida, vilket inte händer speciellt ofta. Men just denna dag va allt pest & pina. Plockade ihop skiten som skulle med upp till höljes på mindre en en bråkdels sekund, hälften kvar hemma. Tuffade iväg senare än det va planerat, och fyttirackarn va tråkigt det va att åka bil. Fick stanna i Sysslebäck då klarade jag inte av att sitta still längre, och det va bara skit på radion också om ni vill veta.
När vi väl kom upp ville jag bara hem till min säng, mitt hem och mitt allt. Tölig? Ja jag vet. Bädda och gick till sängs nästan direkt.

Fredagen vaknade jag icke utvilad men på ett strålande humör. Satt bänkad framför banan hela dagen med trevligt folk. Gullade med V hela dagen, vilken unge alltså. Energi till max.
Kvällen bjöd på ett klockrent kalas som satte sig där det skulle. En tidig kväll.
Lördagen va mindre trevlig att vakna upp till. I höll på att tjata öronen av mig innan jag kom igång. Inte speciellt bakis, men fruktansvärt trött. Drog bena efter mig hela dagen. Satt även då bänkad framför banan hela dagen. H körde men det gick inge vidare, går inte att köra med tre hjul.
Köpte oss grillbiljeter på eftermiddan för att käka en SENA enligt mig. Inte mycke kött där inte. uääh!
Kvällen bjöd på kubbspel á familjeparkering, mycket rogivande med släkt och vän? vet inte riktigt hur jag ska skriva där. Fick mig även en majskolv som va det godaste på hela helgen. Inte mer än en halv grogg gick ner den natten.
Söndag. Alltså den stora finaldagen. Jag blev vebränd, utbränd och uttorkad tror jag. Men det va spännade uppvisning dom bjöd på mellan varven. Drack litervis med festis och jagade bebis som absolut inte ville sitta still. Det gick upp och ner ett antal gånger innan hon slocknade hos sin far.
När det hela va klart var det bara att vänta in prisutdelning och anbud. Fick va en hjälpande hand och lägg ett bud åt J. Fråga mig inte hur det gick, har ingen aning.
Så, det va väl min helg det. Inte speciellt händelserik men det va helt ok för min del.









Förlåt.

återkommer efter helgen, tre dagars ledigt ska tillbringas på bästa sätt..

Ha en trevlig helg!

O yes!

Pencelin. Ont i magen. Packar. Kollar sex and the city. Sjätte sinnet. Äter. Garvar. Gäspar. Ångest. Funderar så det luktar kork. Skriver en lista. Suckar... Ja listan kan göras lång, men detta är en del utav alla järn i elden som finns denna natt.


..



No point in talking what you should have been
And regretting the things that went on
Life's full of mistakes, destinies and fate
Remove the clouds look at the bigger picture




Oh my!

I en sammanbiten min sitter jag i soffan dubbelvikt av magont. Hur ofta har man så ont att det känns som att man ska dö? Allt detta började i natt, såklart innan jag hade somnat. Låg och tvinnade runt ända till klockan halv fyra i morse. Hörde inte klockan efter min underbara sömn i cirka 2,5/h, vakna tjugo över sex och satan va det blev bråttom. Men jag var där i tid!
Som ni kanske förstår hade jag en underbar morgon, NOT! Väl på jobbet försökte jag med allt bara jag skulle få slippa ha tarmarna snurrade runt om varandra, tror ni jag lyckades? Nej! Trodde aldrig att klockan skulle bli fem så att jag fick gå. Måste faktiskt påstå att det varit en jobbig dag.

Hur har din dag varit?







No one


Kväller!     Jag kan säga att det kommer bli tufft att orka sova i natt. Jag vaknade klockan två idag, och kunde säkert sova mycket, mycket längre. Det tar på krafterna att ligga på topp, fixar inte detta med för långa nätter alltså. Hade iaf en skapligt rolig kväll igår. Vi började kvällen hemma hos mig för att senare rulla mot Sunne. Var där ganska sent? Kanske. Gick runt och prata med folk, bättrade på skavsåren och fortsatte mot bilen. Det börja regna och då tappade jag faktiskt suget.

Va i torsby runt halv tre i natt kanske, tidigaste kvällen på länge. Stannade till vid quickly och sen va det sängen. Usch va trött jag va, fötterna värkte och sminket satt på hakan typ.
Orkade inte ens gå ut och hämta min sko som tyvärr blev kvar i bilen, så I fick ta med den hem till sig ist. Därför har jag nu enbart en sko nästa gång det blir utgång. Haha!
Hoppas ni andra haft en rolig helg!


Bloggen är under ombyggnad, så det kanske kan se lite kul ut..