Dålig dag helt enkelt...

Vakna i morse, drog bena ur sängen fortfarande lika trött. Tänkte jag skulle ha gått en sväng, men det blev det inget av. Hade sån jävla magont. Ann-Sofie ringde precis efter att jag ätit frukost och ville jag skulle följa med och äta pizza. Vilket jag gjorde, men det blev en sallad ist. 
Va även ute och drog ett par varv med Elin och Lina, gjorde väl bort mej som vanligt. Så jävla typiskt!


Men nu ska jag faktiskt gå och duscha, sen blir det sängen...

God natt!




Som en bok fylld av ord
Som jag aldrig förstod
Som en gåva i vackert förband
Åh, som en bro till min själ
Som betrodde dig väl
Så förtrollad jag var när du vann
Så underbar du var

Men allt du ville va
Var en gåta utan svar
Som jag grubblat alla dar
Men allt du blev till slut
Var en hjälte utan mod
Som du inte ens förstod
Var det värt att se mitt hjärtas blod

Kväller..

Idag har det vart fullt upp, är ganska trött nu. Huvudvärken har äntligen släppt också. Vart till arbetsförmedlingen idag och nu behöver jag inte gå dit mer för jag har fått jobb. Det går bara man vill, och vid rätt tidpunkt.
Strosade runt lite mitt på dagen, köpte lite glass och prata lite med Elin och Lina med respektive. Annars händer det inte speciellt mycket nu, ganska stilla!

Äsch, har inget vettigt att skriva så..
God natt!



Mitt i allt kaos fann jag dig, den finaste man kunde tänka sig!

Sjuk?

Nej, jag har bara lite ont i halsen. Trött som attan idag, skulle kunna sova sittandes. Va meningen att jag skulle ut igår, men tröttna redan efter 1:a ölen så det blev inget av. Drog runt några varv med Marcus tidigare på kvällen, sen hoppa jag över till Lina och höll henne sällskap resten av natten. Vi hade det faktiskt riktigt trevligt när vi åkte runt. Jag måste bara säga att han är nog fan det snyggaste jag sett på länge, vilket leende.

förövrigt händer det inte ett dugg mer idag, tvättar lite sen ska det sovas, ska upp till frissan imorgon...

God Kväll...

sommar väder!

Idag har det vart riktigt varmt och skönt, det tycker jag om. Jag ska även berätta en sak till jag har äntligen gått upp 9kg kärlek, fattar ni hela 9kg :)  bara ett kg kvar nu. Hoppas dom stannar ett tag till.

Har solat lite och vart med lina och ida in till torsby och käkat glass idag. Jävlar va vi skratta, jag gjorde väl bort mej ganska kraftigt, men den bjuder jag på hörrni!  Jag tror förresten jag håller på att kära ner mej totalt nu, men det är väl så det ska va kanske. Känns riktigt bra...
Nej vi går över till morgondagen, då ska jag banne mej äta min första mjukglass har jag bestämt mej för. Sen blir det promenad senare mot kvällen om det blir lika varmt som idag. Kanske även ska försöka fixa till lite i lägenheten, om orken finns.

finns inget mer att berätta, lycklig är precis vad jag är just nu!
Goo natt!!

Tankar och funderingar!

Ligger och funderar på hur jag förknippar musik med olika händelser i mitt liv, nu funderar ni säkert på hur jag kom på det. Jag sitter och lyssnar på gammal musik som jag lyssna på när jag bodde uppe i dalen. Och det väcker minnen som jag trodde att jag glömt rent utav. Men det är så tydliga minnen att det skulle kunna ha hänt igår.
Alla fester, bråk, utbrott och framför allt gamla vänner som man inte umgås med längre. Saknar allt det där faktiskt.
Den enda som jag verkligen har kontakt med sen barnsben är Emma, vi har även hittat på en del jävelskap på senare tid. haha!

Har även en ovana till, jag kommer ihåg vad folk har för kläder på sej om jag lagt märke till dom vid speciella tillfällen. Hur korkat som helt, men sant. Och det är inte för att jag bryr mej om hur folk ser ut, utan för att det bara lägger sig på minnet helt enkelt. kan nog inte dra några exempel här direkt, skulle väl inte va så bra kanske. kommer även ihåg vad jag haft själv för kläder under vissa tillfällen. som när jag bröt näsbenet juldagen -03 hade jag jeans från laboom, grå med ränder i, ljusblå puma tröja och en vit five jacka som blev röd. sånna idiotsaker kommer jag ihåg.

skulle kunna skriva hur mycket som helst om just kläderna, men det är nog minnen jag helst delar med mina nära och kära.

Jag trodde faktiskt inte att det skulle kunna bli så tråkigt som jag haft i kväll för den delen, tråkigt utan sambon, vi som brukar diskutera och skratta oss till sömns, det kommer bli hårt idag. Så det kanske är lika bra att försöka sova nu, då kanske jag sover till 3-4:a till morgonen.

God natt



Ibland sitter jag lugnt och sansat på min plats. Ser saker hända utanför mitt fönster utan att bry mig.
Ibland rusar allting förbi utan det går att hindra.
Min ångest, min panik hjälper inte när jag kastar mig mot dörren med all kraft.
 Jag är fast på ett tåg som bara har en riktning och en slutstation.

Jag vet att man bara ska vara glad över att man sitter i en sån bra kupé, men ibland önskar man att tåget kunde stanna upp och backa tillbaka.
Mitt skrik borde få glas att rämna men människorna runt omkring hör ändå inte.

De kanske inte vill höra, kanske de lyssnar på sitt eget skrik i sin kupé, i ett annat tåg.
 I slutändan lurar vi oss själva. Vi tror att skuggorna i kupén är våra vänner.
Vi delar livet med dem, berättar de djupaste hemligheterna men de är inte mer än luft och skuggor i ett tomt rum.

Till sist möter vi livet på samma sätt som vi började det


Underbart väder!

Varmt och skönt, äntligen! Sitter ut i solen och försöker få lite färg på ansiktet.
Gick upp ganska tidigt idag, har hunnit med en hel del. Ringt skatteverket, arbetsförmedlingen, telia och tjatat lite på mamma som vanligt. Har t.o.m hunnit äta lunch idag, kalopps var det som stod på min meny.
Har även planterat några slinger krasse som ska få slingra sig på balkongen till sommaren. Om jag inte har flyttat igen vill säga.
Jag har väldigt stora planer för hösten, men ska inte säga för mycket eftersom det inte riktigt är spikat än. Men jag ser fram emot att se vart det bär av.



Go eftermiddag!  Har vart hos syster nästan hela dagen idag, hon bjöd på lite mat men kräsen som jag är så tacka jag nej. ska slänga i mej lite spagetti och köttfärsås snart. Har fixat det där med maten fint i dag.

Förövrigt har det väl inte hänt så mycket, spillde coca-cola på vardagsrums bordet så jag blev tvungen till att städa och plocka ur glasskivan ur bordet och torka av skiten. Varför ska man ha sånna möbler för?  I morgon ska det putsas fönster om det inte är för många spindlar i fönsterkarmen, då fixar jag det inte. Spindelfobi.

nej detta får bli allt för tillfället....




Du bär en mask, vad har du för skäl?
Jag älskar dig för den du är, inte för masken du bär.

Första grillningen!

Ja det blev det igår hemma hos marcus. Va riktigt gott.  Minimajsen va iaf inte så dum som jag trodde den skulle va. Lite torr kanske, någon som vet hur den ska lagas till för att bli riktigt god?  jag har kommit på att jag blivit lite av en matälskare, eller älskare kanske är dumt att säga. Jag äter allt som jag inte vågat prova förut iaf.
Förövrigt har det faktiskt inte hänt något, Emil har vart här i ett par dagar. Han åkte ham igår den lilla charmören. Satt vid köksbordet och målade lite med honom, han blev tyst ett tag och sen säger han - Fina brudar på pekås. oj oj vad jag skratta. han är helt enkelt för go. Igår när dom kom och hämta honom va lille syrran med, vilket humör damen har. Hon blir 2 i juli. Skulle hjälpa henne ner för trappan, men hon kan ju själv tror hon, skrek som en gris! Livrädd för packo som spang ute i löplinan blev hon också, stackarn!
Nej nu ska jag nog gå och lägga mej, och hoppas på att jag inte blir sjuk!

Go natt

Emil hjälper till att kratta lite..



Vendela

Vendela


Utvilad

Ja det är precis vad jag känner mej idag, sov till klockan va sent. Åt ingen frukost eller nåt idag, matlusten har inte riktigt kommit tillbaka än. Sen åkte jag till mamma för att få hjälp med deklaration, skit grejer. Satt ute i det fina vädret och kolla på pappa när han krattade hundskit, intressant va!

I morgon kommer älsklingen min!

Go natt...


Regn..

Ja det verkar inte ge sej, tråkigt! I dag har jag syndat, sovit i omgångar hela dagen, känns som om jag skulle bli sjuk. Har haft jätte ont i huvudet och haft ett riktigt illamående. Känns inte som att jag har nåt att berätta överhuvudtaget just nu, finns så många andra som kan göra det ist för mej, eller ska jag säga om mej kanske?
I vilket fall som helst är jag både förbannad och riktigt ledsen på allt just nu. När jag äntligen orkat gå upp i vikt och fått känna att nu är jag frisk, så ska det tölas och pratas igen. Så hej då vikten, välkommen benpipor! Nu tänker ni säkert att det är väl inget att bry sig om, men jag gör det. Det är viktigt för mej. Har skit svårt att gå upp i vikt och gör jag inte det ser det ut som att jag har anorexi, vilket jag vill tillägga att jag inte har för er som säger/påpekar det.  Jag har helt enkelt svårt att gå upp. Är lycklig för varje kilo jag lägger på mej, det pratas oftast bara om folk som är tjocka och mår dåligt, men vi som är magra och inte kan gå upp mår lika dåligt. Det finns sällan ett klädesplagg som sitter fint, och hittar man nåt är det svindyrt. Byxor ska vi inte ens prata om, jag får fylla ut mina med långkallingarna under vintern. Sommaren är det leggings eller kjol som gäller, kan även använda piratbyxor, men då hänger dom i röven också.

Jag kom förresten på att jag glömde säga att jag vart hos mamma hela dagen, eller sovit kanske man ska säga. Har försökt läsa en bok i mellan varven, men det funka inte.
Ska i väg och lämna tillbaka ett par och låna nya. Är inne i en bokmals period. Älskar att läsa böcker, noveller eller rättare sagt allt jag kommer över som verkar läsbart.

nej sätter nog punkt här för i kväll, min sambo kom hem nu efter påskmaten.
 


Vi möts när jag är ledsen, du finns alltid där.

Du vet om min innersta längtan och alla sorger jag bär.

Men aldrig du skulle skvallra, inte säga ett knyst.

För du min älskade vän, är alltid tyst.



Äventyr?

Min dag idag har bestått av ångest tror ja. Jag måste faktiskt erkänna att jag mår riktigt kasst, magvärken lyser med sin närvarao. Men det blir bättre när jag går, fattar inte varför det brukar va tvärt om.
Gick och la mej strax efter 5 i morse och gick upp halv 7. Åkte iväg på lite äventyr, hemma i Torsby igen runt halv 11. Elin och jag åkte ett enda jävla varv i gatan och lyckades få en böteslapp var. Inte illa pinkat. Sen gick vi runt och letade present och åt en pizza (som jag skulle sluta med) men det går inte så bra. Åkte sen hem bytte kläder och gick ut oh gick en vidrigt jobbig runda för att kompensera den feta pizzan. Vilket resulterade i att jag är dödstrött just nu, men inte kan jag sova för det.

I morgon är det en ny dag med nya möjligheter och torsby bostäder kommer och byter lås :)

Go natt på er...



 Du finns närmare hjärtat än du tror..