Letar fortfarande.


Letar fortfarande efter bilder, så uppdatering kommer under helgen ist. Ska lägga mig i badet och sova, för jag börjar bli sjuk igen.
Ni är fortfarande fruktansvärt dåliga på att kommentera, ca 35/40 läsare i snitt. Vilka är ni? och har ni en egen blogg jag kan följa? :)

World spins madly on.


23år. Fan va tiden rullar på. Snart sitter man på hemmet och rullar tummar. Men innan det ska jag hinna med massor av roliga äventyr, med början detta år. Åre en vecka och utomlands är väl iaf en bra start.
Tackar även för alla gratulationer jag fått idag.

Har varit lite dåligt uppdatert denna helg som ni märkt. Men jag har haft så sjuk roligt både fredag och lördag. Festat, relaxat, bowlat och umgåtts med underbara vänner. Firat syrran som i lördas blev 20år. Lillstrumpan är inget barn längre. Vilket betyder att jag går mot kärringålder. Ser fram emot ett nytt kapitel i mitt liv. Men lite nojja finns det inombords. 





Vi är faktiskt oslagbara tsm!


The time.


Musiken spelas på högsta volym. Smörgåstårtorna är snart klara och humöret är på topp. Det kommer bli en bra kväll detta. Och morgondagen ännu bättre.
Har egentligen inte tid att sitta här, så nu kör vi!

Kanske ses under helgen?




Talking to the moon.


Sömnlös natt? Ne då bara väldigt mycket att tänka på.  Orkar inte riktigt varva ner än, men ska snart hälsa på john blund. Seansen är gjord, fick inte någon "träff" men det är väldigt intressant att lyssna. Att det kan stämma in så bra.  Städandet gick det värre med, men det finns en morgondag.

Go natt på er!

Logiskt.


Borde ta mig i kragen och fixa till mig, ser ut som en drake. Hade planer på att hinna med massor idag, men har nu insett att tiden inte räcker till. Ska på kassamöte om ett tag och det brukar väl ta ett par timmar. Sen blir det mellanlandning i sunne, och vidare till Lysvik på seans.  Då är denna dag över sen. Typiskt!
Man skulle ha fler timmar att röra sig med under lediga dagar tycker ja. Måste verkligen städa när jag kommer hem ikväll, dammråttorna har blivit allt för många. Men det är ju ett tecken på att jag gör roligare saker.



I slutet av mars blir det ljust igen!




All by myself.


Alla hjärtans dag spenderade jag tillsammans med syster. Vi kollade på film och somnade i soffan, mysigt va? Jag tycker att det va super mysigt, har ju inte sett henne sen i slutet av november. Vaknade av hennes nylle ganska nära mitt tidigt i morse, läskigt!
Uppdaterar lite bättre i morgon, är trött som en gnu och behöver massor av sömn.








If i could see you again.


Låg och kollade på film förut, då slog det mig som ett knytnävslag i ansiktet att det är dags att vakna upp.  Jag går och bär på något hårdragande som jag inte tänker dela med mig av här, pga av fler inblandade. Jag skulle kunna bli tokigt, eller varför har jag inte redan blivit det? Jag vet inte hur ni funkar, men blir jag sviken riktigt hårt så sätter det sig fast i benmärgen och blir svårt att hantera. Det tar länge för mig att acceptera ett förlåt.
Detta gör att jag låter bli att låta någon få komma mig riktigt nära och verkligen lära känna mig. Jag uppfattas nog mer som en surpuppa och kan va ganska kort i ton. Men det stämmer inte, ni som verkligen känner mig vet hur galen jag kan va.  Men just den där biten att inte kunna lita på folk tär på mig, jag fixar inte det än och det tar sin tid att bygga upp ett förtroende tillbaka.  Det finns många som inte förstår hur mycket detta kan förstöra. Väldigt synd för man behöver verkligen allt stöd man kan få.

Jag hade en vän som jag visste att man kunde säga allt till. Men det kom in en tredje part och jag blev osynlig, luft och oviktig. Då har man gått från framsteg till bakslag i ett ögonblick.  Jag kunde ringa mitt i natten om det behövdes och du förstod. Jag ställde upp på dig till 110%. Fick sällan ett tack, men jag visste ju att du fanns där och det var viktigare för mig än någonting annat. Bättre människa får man leta efter, det är synd att det blev som det blev. Men du vet nog mycket väl att allt hänger på dig. För jag orkar inte försöka längre...







If this isn´t love, tell me what it is.


Rallyhelgen är över och tacka gudarna för det. Igår morse ringde klockan alldeles för tidigt en lördag morgon, kvart över sju vrålade den nästan öronen av mig. Gick upp och kollade tempen -22 visade den. Iskallt men helt klart värt att frysa en dag för att ha lite skoj. Packade ner korven, cider och rallypassen i väskan. På med massor av kläder, valet av skor var det svåraste, för att frysa om fötterna är inte roligt. Så det fick blir mina snowboardpjux, vilket jag är väldigt lycklig över, inga köldskador på mina fossingar inte. När klockan var runt nio drog vi mot hagfors. Massor av folk och bilköer, men vi kom fram i tid. Mer än vad jag gjorde förra året.
Det var faktiskt riktigt mysigt att sitta i skogen trots kylan, grillade korv, drack och apade oss lite.
När vi skulle gå till bilen gjorde jag och J världens vurpa. plattfall rättare sagt. J förklarade för mig att killen som står där i blå jacka kan du klämma på rumpan, högt sa hon det också. Precis när vi passerade bilen där de stod, ett helt gäng såklart, så tappar J balansen och vi hamnar på rygg framför deras fötter. Inte ett dugg pinsamt. Fortsatte skrattande vår färd mot bilen och kom fram till slut.
Under resan hem till Torsby igen var det svårt att hålla ögonen öppna, jag var så fruktansvärt trött. Hur jag lyckades att hålla mig vaken har jag ingen aning om. Ett snabbt ombyte och på igen. Förfest i kälkerud och iväg på pistonheads under kvällen. Skapligt roligt. När det va slut blev det en snabbis till quickly, fixa skjuts och hem på direkten. Sov nog innan jag ens lagt huvudet på kudden.  Med andra ord en helg med stort plus i kanten.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, va iväg och kollade på lägenhet förut. Helt kanon, så det blir nog en flytt trots allt. Måste bara in och säga upp den jag har nu.
För övrigt kommer det inte hända så mycket mer idag, ska ta det lugnt och vila upp mig efter gårdagen, syrran är förmodligen på väg hem nu. Som jag har längtat efter henne.

Hoppas ni haft en trevlig helg.




Helgens minsta rallyfantast? Han va så söt..


Fredag.


Har varit väldigt kreativ ett par dagar och målat om skåpet som P körde hit för ett tag sen. Ganska snyggt, men det är nåt som fattas.  Har även ringt på lägenheten idag, ser lovande ut och skulle passa mig tror jag. Synd bara att ingen utav er tog sig tid att lyssna på mig och ge lite råd. Det ska jag verkligen komma ihåg!
Tack älskade syster som finns 60mil bort, av dig fick jag råd och stöd trots att du inte ens infinner dig här hemma och ser helheten. Du tror på mig och det är guld värt!




Min mysiga soffa som kommer på måndag.



Oh,pretty boy


Jag har haft en ganska lång period av bloggtorka, eller lusten för att skriva har varit svalare en stund. I vanliga fall älskar jag att skriva, djupa och berörande grejer är min avdelning. Var kanske man ska säga, för inte ens sånt finns det lust för.  Det är väl egentligen inte konstigt, ett känslokallt samhälle gör inte saken bättre. Var finns all heder och allt samvete? Ibland tappar jag nästan tron på mänskligheten. Ibland kan man fundera på vad ett förhållande betyder för er. För mig betyder det att man är tillsammans med en person man värderar högt, någon man älskar, stöttar och respekterar.  Otrohet ska inte vara en del av ett förhållande!

Hittade en bit toapapper som satt fast på en krok i mitt badrum idag, måste va syster som hängt den där.  Tycker faktiskt att det va lite fint gjort, men vad har du för baktanke med det hela? :)