Let it rain..

Kom på idag att jag har en blogg. Tiden blir för knapp för att hinna uppdatera er lika ofta som förut. Men jag lovar att det blir bättre till hösten.

Midsommar har passerat och jag drack inte så mycket som en droppe alkohol! Det starkaste jag fick i mig måste va ananasen som jag fick allergiblåsor i käften av. Måste säga att jag blivit något av en skötsam människa, fast enligt det flesta väldigt "tråkig". Men jag kan ha lika kul utan fylla. Ångest och ont i huvudet kan man ha iaf förstår ni.  Höljes närmar sig och väntar snart utanför dörren, min känsla till detta är blandat med förtjusning och förakt. Visst, det kan va jävligt roligt där uppe, men ack så mycket skit det finns.


Now you see it..

Om jag kunde skulle jag göra allt för dig. Jag vet att du är en så mycket bättre människa än du visar, jag har sett ditt riktiga jag mer än en gång, och det va "den" jag tyckte om.  Mer än så kan jag inte säga, för jag har gjort tillräckligt, nu är det upp till dej att bevisa att den jag lärde känna finns kvar där någonstans.

Helgen har passerat och jag sov fruktansvärt länge idag, kvart över ett gick jag upp!! Jag skojar inte, det är sjuk hur länge man kan sova alltså. Och inte fan va jag piggare för det. Slände i mig mat och for till jobbet, fin dag va?


They bring me to you!

Kanon dag trots halvt avskuren tumme, jobb hela dagen, städning och slutligen klippning av gräs. Har med andra ord hunnit med mycket idag. Funderar på att slänga in en tvätt, men brukar oftast glömma den i maskinen sen vilket betyder att en måste tvättas om i morgon :) Kanske lika bra att låta bli då. Har haft en bra helg tillsammans med goa människor. Fredagen började jag min dag kvart över åtta, då fick jag åka in till byn med en massa blommor åt I. Sen hem till M för att fixa hundgården färdigt och käka frukost. Åkte in tillbaka runt tio för att uträtta en massa ärenden och hämta P på sjukhuset. Inte det lättaste att köra en rullstol på dessa vägar när man är så klen i armarna. Fastnade såklart vid ett tillfälle, stoppade trafik och hela rubbet.
Men vi hann iaf in i gympasalen för att se på studenterna. Å fy va jag upptäckte att jag kanske är lite blödig iaf, skulle lätt ha grinat halvt ihjäl mig om jag hade suttit på en bättre plats. Där ingen såg mig!!
Sen va det blomutdelning och sådan skit som vanligt innan vi slutligen åkte hem för att äta. Skyndade en aning och hann med lite bebismys innan jag klädde om för fest. Bästa som finns, ja alltså bebismyset och inte festandet, det skulle jag klara mig utan.
Tror jag va hemma vid tolv, och då va jag slutkörd, Somna direkt jag la huvudet på kudden, om inte innan.
Lördag vet jag inte riktigt vad jag gjorde, slappa antar jag. Träffade J en snabbis, och det va ju inte igår direkt. Vi ser aldrig varandra länge, tråkigt! Åkte med J och E hem till M för att senare dra till sunne på fest igen.
M och E kom och hämta mig och ja det va skitskoj. Inte ofta vi träffas. Hittade på med lite småbus, och härjade lite smått med folk. Tiden gick snabbt iaf, för jag tror jag va hemma runt halv fem och kunde fan inte sova.
Upp på söndamorgon och iväg till Östmark, men ångrade jag bittert när jag väl kom dit. Trött som ett as och REGN, ovanligt va? Jävla Östmark!
Annars har det inte hänt mycket mer än såhär faktiskt, Ledig i ett par dagar nu och det ska inte bli dumt. Kanske kan få sova ut en dag iaf?

Nej, ut å gå en sväng.. hoppas ni haft en bra helg och kommer att få en bra fortsättning på veckan.

If I didn´t have you....

Nu har jag har jag haft två riktigt dåliga veckor. Det känns som att det börjar lösas upp från botten till lite bättre iaf. Men än är det långt kvar till toppen. Vad har hänt i mitt liv? En massa. Allt från jobb, till ont i magen och rusade glädje blandat med "gråt i halsen klump" Men än har jag inte riktigt brakat ihop som människa än. Det funkar med nöd och näppe. Har haft en stressig vecka med häng och fläng överallt och tider som ska passas, ingen ledighet på lediga dagar här inte. 
Tisdagen började bra med klippning och P åkte in på operation. Den gick väl ganska bra iaf, har inte förstått än om det är riktigt hundra. Men vi får hoppas på det bästa. Sen har det bara rullat på. Balen gick av stapeln igår och himmel va fina folk va. Kul att se så många finklädda människor som snart ska börja "vuxenlivet". Sminkade och gjorde hjälpte syrran inför fotografering m.m så det fanns att stå i vill jag säga innan vi kom iväg till sunne.
Avrundade den kvällen med en pizza på lastrada.
Idag (torsdag) Har det donats inför morgondagens student. Sågat björk, som L tappade i huvudet på mig, fixat borden till sin rätta plats, skjutsat I till Ekshärad, Handlat med M och L, å slutligen blev det en öl och snart godnatt faktiskt. Har en lång dag i morgon med början runt sex.

Så nu får jag tacka för mig och hoppas att ni kan förstå min röriga text och ordning.
God natt.