31/10

Gud va dagen går segt, har vart vaken ett par timmar nu. Sovit underbart i natt, har bara vaknat två gånger. Jag har kommit på varför det är så svårt att kladda ner nåt här när man inte gjort det på ett tag. Man vet inte riktigt var man ska börja eller vad som är värt att skrivas. Egentligen är det väl inte ett tugg som är värt att skrivas här, men det är ändå ett bra sätt att få skriva av sej. Om man nu inte måste hålla sej inom fångsttröjans ramar!
Jág stör mej fortfarande på att jag inte kan säga vad jag vill. Att ständigt bevakas med hökögon.

Nej nu ska jag faktiskt gå och kika Ida i huvudet, har slängt i lite färg. Blev ju inte så jävla fint igår direkt, giraff stuk. Hörs sen!


Hinner inte med!

Ja nu va det ju detta att komma ihåg att blogga när det är som roligast. Jag är verkigen ingen natt människa för tillfället, brukar sova innan två iaf, så därför blir det tajt att hinna med. Men jag gör så gott jag kan.
Idag har jag jobbat ett par timmar på morgonen, vart och käkat på kina med damer och en herre, efter det blev det besök på bolaget och sen vidare till bowlinghallen.
Skojar ni om jag är kass på att bowla eller, sex klot av tio går direkt i rännan. haha.
Kommer kanske ett längre inlägg i morgon.

Sova, sova, sova.. God natt på er!

Hoppsan.

Såg att det vart ganska dött ett tag här, skärpning kanske? Jag har haft fullt upp sen i söndas och har inte riktigt orkat med att blogga. Vi kan göra så här för att få allt i rätt ordning.

Måndag: Pysslade jag lite hemma, satte ljung ute på balkongen och hämtade mossa för att fylla upp lite med. Blev rätt bra, men har en del kvar att fixa till. Köpte även en pumpa och skar ut ett ansikte på den, äckligt som fan att stoppa händerna ner i den, kommer jag nog inte att göra om. Men klart blev det, sparade fröna som va i och rostade, jätte gott.

Tisdag: Tog mej en liten sovmorgon, hur underbart som helst. Har strikta regler på mej själv, vilket innebär att jag ska upp tidigt på morgonen. Åkte sedan hem till syrran och fördrev lite tid. E kom runt halv två tror jag, drog iväg till skidtunneln och åkte skidor. Skoj som bara den, inte ett enda ben som blev brutet heller. E var riktigt nära att sopa sej i, skojar inte om jag säger att näsan va 3cm från marken. Efter ca en timme gav vi upp och åkte för att handla nåt gott till mat. Slängde i oss den och vila ett tag för att sedan dra iväg och göra ett en timmars pass till. Trodde jag skulle få enorm träningsvärk, men icke heller.
Hyrde två filmer som vi kolla på i natt, en bra och den andra skit kass. Kom i säng runt tre skulle jag tro.

Idag: Uppe och hoppade runt tio, super trött! Åkte Till Charlottenberg och kollade i lite affärer, hittade en del faktiskt. Runt fyra va vi nog på väg hem, hämtade ungarna på dagis och skjutsade två grabbar till sunne, va hemma igen runt halv sju kanske? Ingen aning faktiskt. Har slängt i mej lite mat och duschat, å som ni ser sitter jag nu här. Ska snart hoppa ner i sängen och sova för jag har ingen sovmorgon direkt.

Så god natt på er!






söndag

Jag har märkt att jag är väldigt dålig på att uppdatera under helgen, men har konstaterat att det beror på att jag aldrig är hemma då. Om inte annat så har jag oftast så roligt att jag inte hänger vid datorn.
Denna helg har spenderats lite varstans, jobbet, bowlinghallen, Folketshus, reito, bakom ratten framför allt. Duktigt av mej, men de hade nog inte vart min plats om jag inte börjat jobbet tidigt i morse.

Morgondagen ska jag spendera i skogen tror ja, känner för att få riktigt med friskluft i näsan. Sen ska jag fixa till en del grejer inför vintern tror ja, annars lär det väl inte bli gjort.

Ha en trevlig kväll! Go natt

Kallt..

Jag skulle kunna sitta här och svära ve & fasa idag med men det orkar jag inte. I alla fall inte nu för stunden. Har haft en ganska bra dag trots allt, kan inte klaga iaf. Glömde bort en ganska viktig sak som jag verkligen skulle ha behövt gjort idag, men jag får hoppas att det passar vid ett bättre tillfälle.
Det pirrar i magen, jag vet inte om det är av lycka eller oro för det som komma skall, kanske är en salig blandning av allt, har även mått lite halvt dåligt nu i kvällningen. Så typiskt.

I morgon är det fredag, vilket innebär helg, I love it! Ska iväg och käka Thai mat (stavning?) i morgon kväll, jag vet inte om jag är så sugen på det med har man blivit med lurad så har man, kanske är jätte gott. Vem vet. Resten av helgen får vi se vad den bjuder på, känner inte för att planera in något speciellt faktiskt.

Nej dags för sängen, upp och hoppa tidigt i morgon..
God natt.

 


Något i den stilen..

Onödigt vetande kanske vore nåt. Mitt förra inlägg va även mitt tvåhundrade inlägg, hur fan har jag lyckats skrapa ihop det. Tycker bloggen är ganska tom om man jämnför med en del andra. Ni har alltså fått tvåhunda inlägg ur mitt liv, tankar och allt annat runt om krig. Hoppas ni fått någon smaskig detalj ni kan rota er ner i och göra en big deal av, kanske helst ända lite på historien så det låter bättre, och absolut inte sanningsenligt och absolut det motsatta av vad jag sagt/gjort om det ska kryddas lite extra. För om ni inte visste det redan så ljuger jag alltid om allt och alla. Ur min vidöppna mun kommer det bara skit, så det ska ni inte lyssna på. Och min familj är bara skit så dom ska ni inte gå i närheten av, ni kan få rabies eller bli dumma i huvudet, ni kanske t.o.m mister era vänner! Håll er till dom finare krestarna, där folk alltid talar sanning och absolut inte tycker illa om andra, och aldrig gör fel. Tack på förhand!

Hmm, vad har jag dolat med idag? Jag har faktiskt myst i bôtt innan jag drog till jobbet, uppe i god tid kan man ju säga. Hade klockan på nio för att jag skulle kunna dra mej ett tag om jag kände för det när dagsljuset letade sig genom gardinen.  Väl uppe tog jag en lååång dusch, men hoppade över frukosten. Satte mej i soffan och mös fram till klockan tre. Fin start på dagen.
Åkte till jobbet och vet ni, det satt en spindel bara några decimeter från mej. SPINDELFOBI. Kunde ju inte direkt börja skrika när jag satt där, så jag fick snällt tysta min vidöppna käft och sitta och vänta på att någon skulle ta bort den. För jag blev stel som en pinne och kunde itne röra mej en millimeter åt just det hållet som äcklet satt. Fick sitta stel och kallsvettig i ungefär en halvtimme innan jag fick hjälp att ta bort den. USCH!

Det va nog min dag det, i sin korthet iaf. Dags för sängen, har massor att stå i till morgonen.
God natt!


Ingen rubrik!

Tisdagen lackar mot natt, snart är onsdagen här och helgen närmar sej. Lilllördag i morgon, det ni! Vad har jag gjort idag? Handlat, städat som jag skrev att jag skulle. Har även vart på kina och sällskapat med två damer, åt en banana splitt inte så himla gott, jag trodde det skulle smaka bättre.

Förresten, jag har haft en förjävlig natt i natt. En massa mardrömmar bara, jag va totalt stel av skräck när jag vaknade, brukar inte hända allt för ofta men ibland blir det en jackpot och drömmarna håller på att ta livet av mej. Jag skulle tro att detta beror på att jag hade så otroligt svårt att somna igår, tankarna va inte där dom brukar va innan läggdags om jag säger så.
Mina dagar kan variera på tusen olika sätt, jag blir aldrig förvånad längre. Ena stunden pigg och glad andra trött och uppgiven osv. Men det är inte konstigt att det blir så när man ständigt övervakas, dag som natt. Jag har förlorat friheten och känner mej som en fånge i min egen kropp, kan inte gå utanför dörren utan att va focuserad, jag måste ständigt tänka mej för. Det är inte rättvist, det ska inte behöva va så. Varför?
Inför varje ny dag som kommer, känns det som att sätta på sej en fångströja och leva efter den.
Jag kan inte ens skriva det jag tycker och tänker här!

God natt





Hrmf..

Dagen har passerat, ganska segt eller ja.. jag vet inte! Har inte hänt speciellt mycket idag, har iaf vart uppe med tuppen. Sover inte hela dagarna längre. Slängde ihop något i håret på Ida innan hon drog till skolan, duscha bla bla. You name it! Har även vart på ljusparty en sväng, blev ett par ljus. Jag och E hade en fin pratstund om valet av just dessa ljus som hamnade på inköpslistan. HAHA! Kanske är ren idioti,meeen, första,andra,tredje KÖPT! Inte mer med det.

I morgon står det städning på min lista kan jag lova er, tänkte byta lite gardiner och jag hittar några och slänga mattorna i tvätten. Intressant liv va? Måste iaf göras, för veckan är fullbokad sen.¨
Ut och springa en runda också, måste ladda med ny musik, det har rullat det samma i år och dag nu. nä driter i detta det blir ändå ingen sammanhängande text!

God natt!

 

Måndag

Har inte haft varken tid eller ork till att en smeta in ett enda ord i den tråkiga bloggen på hela helgen. Så för att göra helgen kort, så va den super!
Igår tillbringade jag min tid i mysig hemma miljö, eftermiddan blev det en liten skogstur med Ida som resulterade i några riktiga höstkort.
Finns inte så mycket annat att berätta för er, men klockan tickar och det kan fortfarande hända grejer.

Ha en trevlig dag!







..?...

Hmm.. suck! I morgon kanske, inte idag iaf. Jag orkar inte, det finns inte ord.
God natt! 


Kaffe ger dej vingar?

Jag måste berätta en sak, ni kanske inte tycker det är så roligt, men jag som såg det gapskrattar när jag tänker på det. Pappa,Ida och jag skulle åka till jouren igår, Ida skulle såklart skynda sej trodde hon och gjorde världens vurpa, jag skratta så jag kunde ha dött. Sen kommer vi in i garaget, Jag och pappa alltså, ida låg ju ute på marken och sprattla, tror ni inte på fan än att pappa också stod på näsan då. Skratta jag ännu mer. Men ni ska inte tro att allt det roliga tog slut där inte, för när vi kom inte jouren ser jag att det hänger löv ut byxlinningen på ida, jag orka ta mej fan inte hålla mej då heller, och världens köttsår hade hon i handen till råga på allt.
Haha, vilken syn.

Idag har det hänt grejer gott folk, spindelmannen kom hem till mej strax efter klockan tio i morse. Jag va supertrött men kom upp runt kvart över nio. Äntligen lyckats vända på dygnet. Jag och lillen kollade på hitta nemo och gjorde oss klara för en tripp ner till torsby. När jag fixa håret skulle ju han också ha det fixat, det blev en tuppkam. Efter många om och men så gick vi ner, in och handla lite och kollade i leksaksäffären. Han skulle till mamma för jag började jobbet klockan två. Köpte korv och mos och stoppa i honom och lämade sedan lillen där han skulle va. Jag måste säga att han va duktig, för han gick hela vägen utan att klaga nåt större.
Och som sagt började jag jobba klockan två och slutade halv tio, så ja jag har vart hurtig idag med.
Hur ser morgondagen ut? INGEN SOVMORGON. Ska följa med och hämta bilen i ekshärad för ida ska till Karlstad med A och E och dom skulle väl åka runt elva eller nåt. Sen får vi se vad resten av dagen bjuder på, jag tänker inte planera in någoy speciellt iaf.
Hoppas ni haft en trevlig dag, för det har jag haft! Och förresten blev sömnen lika underbar som jag hade hoppats på.

God natt

God natt!

Jag måste erkänna en sak, en tung sten har lyft från mina axlar och jag kan hantera saken bättre än någonsin. Jag driter fullständigt i det.
Sitter och kollar på fråga Olle Dokumentären, och jag håller ärligt på att krypa under mattan. Jag skäms! Skulle ALDRIG kunna göra som dom gör, och sen låta folk kolla på det då, nej fy fan.

Satt och kollade igenom massa gamla dagböcker igår, ska faktiskt bränna upp dom om jag ska va ärlig. Men det är rätt intressant att läsa sånt som man skrivit för flera år sen, man kommer på saker som man förträngt eller helt enkelt inte kommit ihåg. Skratta rätt gott efter att jag läst ett papper som va skrivet av någon annan, så puckat allt kan bli egentligen. Hahah! Jag skulle gärna dela med mej av just den texten, men måste fråga personen i fråga först om det går bra. Kan ju kanske va lite skämmigt!
Nej nu börjar dokumentären igen, sen blir det sängen. Hoppas ni haft en bra dag, och får en underbar natt, för det kommer jag absolut att få..

Natti Natti / Elin


 If I could have one last time
To hold you
I would say the things
I never told you
Like the way your love
Keeps me alive
I'll never leave you again
Never Again
Yes, i'm in love ♥ 
And he's mine!


Kväller

Äntligen är det kväll, eller äntligen jag får iaf åka/göra vad jag vill utan att tänka på mat,kissiga kalsonger,nappar och framför allt bilar. Haha, kan säga att lillen sover!
Har hunnit med att tvätta 4 maskiner, bakat chokladbollar, frukost, eldat i spisen, vart ute och lekt, handlat.. ja listan kan göras lång, har haft att göra med andra ord. Det är bara onsdag och jag är redan utsliten.

Nej nu lämnar jag dagens bestyr, återkommer senare i kväll/natt men en uppdatering!





Onsdag

Go môran! Eller det va det för ett bra tag sen, men jag har dolat runt lite här hemma. Ska snart åka till Getberget och ta över barnpassningen. Ida ska till skolan så nu är det mitt pass.
Jag kan säga att jag ångrade detta med papparkakorna, jag orkar inte för jag vet hur det kommer att se ut efter allt bakande och geggande. Vad ska man förutom barnpassning hitta på med idag? Jo jag måste tvätta, inte roligt alls.

Uppdaterar sen, måste dra mej!


Tisdag

Började dagen i badhuset med Emil,Ronja och Ida. Var där i ett par timmar och jag var nog tröttast av oss alla, inte lätt att hänga på i deras tempo. Tog en fika och drog oss hem över. Då blev det mat och Pippi Långstrump för hela slanten. Kan nog snart filmerna utantill.
Har inte hunnit med så där jätte mycket idag om jag säger så, Ida bakar bullarna själv. Har beställt en påse så vi får se om jag kan få en sen kanske. Smaskens!

Händer i morgon? Jo då ska det bakas pepparkakor, lite tidigt kanske men va gör man inte för att sysselsätta oss för en stund, kanske kan bli riktigt roligt. För jag är kass på att steka dom.
Nej det va allt ett tråkigt inlägg, men jag har inget bättre att komma med faktiskt. Orkar inte berätta allt i detalj. Hoppas ni också haft en bra dag!






Folkrace..

Det är här man ska summera dagen och lätta sitt hjärta för en trivsam självkänsla.

Har idag tillbringat min dag med Emil, vi har lekt folkrace. Det ni! Jag krattade en bana i alla löv som låg på marken, och det va ingen dålig heller. Han sprang runt med traktorn och kom på att det behövdes parkering och bensinstation med tvätthall. Hur skulle jag lösa detta? Lätt som en plätt, jag tog en stor vedkubb och drog två snören runt den, vipps så hade han både bensin och tvätt på samma ställe. Tur att han är liten och nöjd med det man själv kan fixa med en gnutta fantasi. Annelie kom på besök så vi hamna allihop ve "banan" för vi skulle ju kolla på honom när han åkte såklart. Efter ca 1,5 timme gick vi in för att få en fika, jag hoppade över den för att ta ur och ställa i nytt i diskmaskinen, och diska grytor. Sen blev det faktiskt lite dötid och Ida kom hem.
Funderade bra länge på vad vi skulle laga för mat, jag är inne i en dålig mat period, länge sen sist nu. Blev iaf kassler och potatisgratäng. Mumms fillibabba tyckte Emil. Men det tror jag va mest för att det fanns kakor och wienerbröd i skåpet som han skulle få om han åt mat.
Haha, jag frågade förresten om han hade ätit något innan, vet ni vad jag fick för svar? JA russin och yogurt, men sanningen var den att han ätit enbart 8 russin och en bullpåse till frukost. Bull kungen.

Har äntligen kommit hem till tystnaden, mina öron blöder efter alla dåliga ljuddämpare på bilarna kan jag säga er. I morgon blir det badhuset hela förmiddagen skulle jag tro, har packat ihop Emils grejer men inte mina än så hälften kommer va kvar hemma om jag känner mej rätt. Nej ta mej i kragen och rensa ihop skiten och lägga mej och läsa om jag ska orka i morgon.

Go natt!


Söndag

Har vart dålig uppdatering den här helgen, och slutet på veckan kanske jag också ska säga. Har haft fullt upp och försökt vända på dygnet mina damer och herrar. Tror ni jag lyckas? Kanske.
Torsdag jobbade jag iaf, trött som ett as men det gick fina fisken med enbart fyra timmars sömn. Tror jag kom i säng innan halv elva, och sov som en stock ända till morgonen. Och när jag säger stock så menar jag det verkligen, för jag höll på att försova mej, efter ca 16 missade samtal och 10 minuters ringning på dörrklockan lyckades dom få liv i mej. Klockan var då kvart i tio, jag skulle va på jobbet tio. BRÅTTOM!
Den dagen gick allt bara fel om jag får säga mitt.

Igår hjälpte jag Ida att göra smet till smörgåstårtorna, tröttnade efter den tredje. Drog iväg till sunne på kvällen, roligt jävlar. Efter lite halv rutten 90tals musik och ett par cider senare var jag i god form för att inta sängläge, jag var otroligt trött och somnade nästan innan huvudet va på kudden.
Vaknade idag lagom fin med smink överallt och ett hår som stod åt alla håll, ringde mamma och åkte dit för att slänga ihop min mini tårta. Åkte till Ambjörby för att fira Maria, där bjöds det på tårta så jag har inte orkat smaka på min än.
Va in i Stöllet och hämtade badkläder för jag har lovat Emil och Ronja att vi ska bada på tisdag. Sen bar det faktiskt hem över. Eller hem å hem.
Nej jag orkar inte mer, detta får duga.

God natt!

[...]

go kväll! Har äntligen hittat hem kan jag ju säga, lämade boet i natt vid en väldigt sen tidpunkt, det kunde nästan ha vart morgon. Blåsigt och kallt är just vad det har varit idag, höll på att blåsa bort när jag skulle hämta posten. Nästan inga löv kvar på träden heller, burr snart vinter.
Annars har det inte hänt speciellt mycket idag, skrattat gott åt Ida och Lina, jävla stollar. Ska lägga upp filmerna vid ett annat tillfälle så ni får se vad jag menar.

Jag kommer verkligen inte på nåt att berätta för er idag, det finns inget, jag känner inget, men andra ord är det tomt. Så tomt som det någonsin kommer att kunna bli.
Har ett nio timmarspass att se fram emot i morgon, så ha en trevlig kväll!

Dåligt väder

Ja inte det bästa man kan önska sig direkt, blåser och regnar som spö i marken. Har vart hurtig hela dagen, ni som inte fått tag på mej, min telefon är cp. Tränat lite smått, mest skämt ut mej skulle jag tro, firat pappa, handlat lite och vart sur å gring. Inte vart en bra start på dagen.
Har verkligen inte något vettigt att skriva idag så ni får vänta en dag till, eller om det kommer nåt sen kanske, vem vet vad som finner sig närmast hjärtat när jag inte kommer kunna sova sen.

Ha en trevlig kväll!



back..

Blev tvungen till att styra upp lite här förut, hade ju glömt bort att pappa fyller år i morgon. Hemskt att glömma bort sådant vid 21års ålder. Hur kommer jag bli när jag blir gammal?
Men åren går och det fort också, om ca 4 månader är man ett år äldre, men antagligen inte ett dugg klokare.
I morgon är det dags att tvätta och jag ser inte fram emot det, långt att gå och bedrövligt tungt brukar det bli. Men det är väl ett måste av alla måsten här i livet.
Ska även sitta på hästryggen i morgon, stackars ben,rygg och hela min kropp efter det passet. Men som sagt det är roligt och jag får komma ut i friska luften. Försökte få med mej E men vi får se hur det blir, i värsta fall blir det väl två pass och då kommer inte jag kunna gå på onsdag.

Nej detta får duga för idag, jag orkar inte mer!

Frostiga höst!

Det börjar bli riktigt kallt ute fram mot kvällen, okej dagen kanske inte är så fruktansvärt varm den heller men det är ju inte minusgrader iaf. Jag har fortfarande inte stängt mitt fönster till sovrummet så det är nästan rimfrost i näsan när jag går upp, men man sover så mycket bättre om det är kallt. Om man nu kan sova.

Klev upp och gjorde mej i ordning idag, skulle följa med E en sväng. Men jag tänker inte berätta när jag klev upp. Iaf, jag gick ut och stängde dörren som vanligt, och tror ni inte på fan att dom har målat dörren då. kletig och händerna fulla i färg. Nu hatar jag Torsbybostäder ännu mer. Och vet ni, jag kom inte ihåg att dom hade målat när jag skulle stänga den nästa gång jag gick ut heller, så typiskt mej.

Hoppsan hoppsan, uppdatear sen!




Helt otroligt!

Okej, som ni ser är jag vaken och klockan är halv 4 snart. Kan ju meddela att jag somnade redan klockan kvart i tio men blev väckt av den förbannade telefonen. Tror ni jag lyckades somna om eller? Brukar aldrig ens höra den jäveln när jag slumrat in i min djupa dvala. Att ett meddelande kan tränga så djupt in i örat och väcka mej är helt ofattbart när inte ens väckarklockan får mej att vakna till liv på morgonen.
Nu tänker ni säkert -Hon får skylla sej själv när hon har den på. Men jag slår aldrig av den om det inte tar slut på stöm vill säga, brukar ju iof ha på ljudlös, men jag hatar mej själv för att jag hade glömt bort det just idag.

Hoppas att alla ni andra ligger och sover förjävla skönt nu, jag avundas er!
Bjuder på lite fina toner, och lägger mej sen för att stirra i taket tills ögonen blöder!
Go natt..



The end..

Idag var det söndag igen ja,  typiskt att helgen ska gå så fort. Vakna kvar över nio idag, då hade jag verkligen ingen lust att gå upp så jag tvinga mej själv att sova vidare. Men det varade inte så länge, spatserade runt lite här hemma, gjorde mej klar för jobbet. Helgen i övrigt har vart fasansfullt stilla, fredan va jag hemma redan runt elva. Duktiga jag såklart!

Nej uppdaterar sen om jag inte somnar vill säga, har inte tid med det här just nu.


Brrrrr..

Tillbaka hemma i min iskalla lägenhet som i vanliga fall brukar va bedrövligt varm. Men som det ALLTID brukar va så finns ingen värme när kylan kommer smygandes. Varenda höst håller man på att frysa halv ihjäl innan värmen funkar. Idag har vi gått in i Oktober månad och jag har plockat fram vinterjackan, iskallt. Det är snart jul, bara 2 månader kvar ju. Jag hatar julen, jag hatar nyåret och jag hatar allt som har med julen att göra förresten. Jag skojar inte, tycker inte om den högtiden, kanske när man va liten och inte fatta ett jävla dugg.
Men med åren så har jag fått erfarenhet av vad den kan bjuda på så, nej jag gillar den inte.

Dagen idag har passerat fruktansvärt fort, har blivit lite gjort iaf. I morgon ska det donas med en hel del, har en massa saker jag måste komma ihåg att göra, men med mit minne så blir inte hälften gjord ens. Haha. Sunne i morgon kanske? Eller också inte, jag behöver en vit helg. Det funkar inte att festa varje helg man vänder på dygnet, men det är allt bra roligt också.
Nej dags att försöka ge fan i dator,tv och telefon, för jag MÅSTE sova mer än 3-4 timmar per natt, dag kanske jag ska säga. Det kommer förstöra mej om jag ska hålla på så här.

Men jag känner mej själv såpass bra att jag vet att jag inte kommer sova än på ett par timmar, men God natt iaf.


I wanna be everything except for your mistake


en snabbis..

Ja detta blir inget större till inlägg, har lite att stå i. Kommer ett senare i kväll. Jag skulle bara trycka in ett nu för att visa er som funderat på vart jag tagit vägen,att jag fortfarande lever.

Ha en fortsatt trevlig dag!