Djupa sår!


Som person har jag rätt:


Att vara som jag är, att tycka om mig själv och att förlåta mig själv.
Att säga nej, utan att känna mig självisk. Att både känna och uttrycka ilska.
Att be om hjälp och om vänskap. 
Att bli behandlad som en människa.
Att ibland vara ologisk. 
Att göra misstag, och att ta ansvar för vad jag gör.
Att ändra mig. 
Att säga, jag vet inte.
Att säga, jag håller inte med. 
Att säga, jag förstår inte.
Att få respekt för vad jag tycker och tänker. 
Att få mina behov betraktade som lika viktiga som andras.
Att berätta om mina behov för någon. 
Att bedöma mitt eget beteende och ta ansvar för vad mitt uppträdande, mina känslor och tankar får för konsekvenser. 
Att utvecklas, lära nytt och förändras.
Att ibland ställa krav på andra. 
Att må bra fast andra mår dåligt


Vardagligt

Gud, varför sa du inte till mig att katter bara förstör mina inventarier? Jag ska låta dom få en chans till, sen måste jag skaffa ny soffa bara dom vuxit sig en aning större och kan ge fan i att klättra på den. Alltså jag visste att dom kan förstöra endel, men för guds skull hela mitt hem. Soffan är pajjad, lampan i vardagsrummet, en vas med massa lekakulor i, mina dynor på stolarna, kabeln till datorn... Ja ni ser! sovrums förbud har dom också!!!

I morgon är jag ledig, uu va mycket jag har som måste göras! Tvätt, städ och disk får ändå bli prio två i morgon. Ska köpa TV och dra till badhuset med lillen, som han har tjatat. Varje dag när jag kommit från jobbet har han frågat om badhuset är öppet. P lurade stackarn idag, han kom in helt förtvivlad nästan ledsen och sa att badet är ju inte öppet i morgon Elin, ljuger han? Kan du gå ut och säga till att han ljuger? Haha, gullrumpan.
Nej krypa ner i soffan och kolla på film innan jag somnar, absolut ingen nattmänniska längre!

Go natt


Bara du..

Jag ska börja mitt inlägg med en bild som jag tog sent igår kväll när jag kom hem. Detta var det som mötte min syn när jag skulle mata dom små jävlarna om man får säga så. Visst dom är helt gudomligt fina, men river och biter sönder mitt liv. Inte konstigt att man håller på att bli psykopat. Jag har förbjudit Linus och Olla att vistas i mitt sovrum, för där stod alla "lösa" saker inne i klädkammaren efter en dag! Lekakulor all over the place!




Min afton förövrigt har varit skaplig, lyssnade på gamla skivor som totalt glömts bort. Herregud vilka minnen man har av en del låtar. Kommer att lägga upp endel utav dom i ett separat inlägg. Jag och L har även lagat lite mat och kollat på idol. Uu, va jag skäms när jag kollar!


Höst feelings..

Idag är det en sån där perfekt höstdag. Blåser så löven yrar, solen skiner och luften är frisk, nu saknas bara du!
Jag borde kanske skriva lite om helgen, men det hände inget speciellt och var inte superkul varken fredag eller lördag. Det är som vanligt, man går och går dessa gator med alla stånd och trängs bland folk på dagen, sen går man hem och byter om för fest. Har man tur så blir det kul om inte annat går man hem och sover. Det bästa på hela helgen var nog när H,M,M och A skulle åka radiobilar. Jag skrattade så jag kunde ha pinkat på mig, H tog i så både han och bilen lyfte från självaste golvet, han verkligen flög på de andra. Detta måste nog ha setts för att förstå hur kul det va.
Efter detta så åkte vi faktiskt hem, det regnade och var inte allt för underbart väder.

Kommer att uppdetera lite senare ikväll om jag kommer ihåg, har en del att ta itu med under dagen...





Where the story ends..

Benen är tunga som bly, hjärnan är en enda soppa och bebisarna gör mig snudd på galen. Men vad vore en bal på slottet... I morgon är allt bra igen.




Personligt!


Uff..

Har inte mycket till uppdatering att bjuda er på tyvärr. Jag går upp, äter, jobbar, kommer hem, lägger mig osv. Ni förstår. Har nu ett par underbara dagar framför mig med ledighet. Dom ska spenderas på bästa sätt. Kanske får jag lite mer insperation till bloggen, vem vet.

Va ute och fotade lite idag, en utav mina små kattbebisar va fruktansvärt nyfiken. Orkade inte låta bli att knäppa något kort på honom.











Miss...


Jag kan inte sätta ord på det jag känner, kan inte ens svara på om det är bra eller dåligt. Men jag vet, allt kommer att lösa sig till slut. Det kommer att bli bra!