-.-

Snart är denna dag till ända och det känns fruktansvärt bra! Kommer att slänga in nåt om självaste helgen i morgon, har inte riktigt tid nu. Mys och film innan det är dags att sova.. Hoppas ni haft en trevlig helg! Det har iaf jag..

Under ett gammalt täcke samlas minnen!

Har varit en underbar morgon om man bort ser från all tvätt som ligger i maskinen. Ska snart försöka få i mej lite försenad frukost eller vad man ska kalla det för.
Har tre dagars ledigt nu som jag verkligen ser fram emot, får se vad jag hittar på med under dessa dagar. Ska inte göra nåt som är tråkigt iaf.

Hmm, tvätt ska hämtas. Uppdaterar när jag får tid och lust vilket inte är lika ofta längre. Men ni får iaf ett par rader ibland.

Take care!


Ett gott samvete ler åt ryktets lögner!


Har vart en helt okej dag trots all snön som vräkt ner.
Va med syrran in och handlade på förmiddagen för att sen sätta rumpan i soffan. Eller det trodde jag iaf, hade en massa att plocka när jag kom in och vipps va klockan tre och J skulle komma å hämta mig. Va in och köpte ett par nya hängen till öronen, tappar ALLTID bort dom.
Sen bar det av på träning, snacka om att jag kommer ha träningsvärk i morgon. Men det ska väl kännas att man gjort något. Fick mig lite mat i magen och nu sitter jag här, funderar på att gå ut och skotta lite snö. Lär ju behövas om jag ska få upp dörren i morgon.




Nightmare!

Natt, morgon? Skit samma i vilket. Sova funkar inte idag kan jag upplysa er om!  Är så fruktansvärt trött/sliten men magen gör mig galen. Varför ska det behöva göra så ont? Inte ens sånt som funkar i vanliga fall vill göra mig frisk denna gång. Så typiskt. Jag avundas er människor som kan sova skönt en hel natt!

Helgen har vart en aning knasig faktiskt, absolut inte som planerat. Men roligt va det så länge det vara! Hemma runt kvart i sex i morse, ögona snurra runt i huvudet på mig av trötthet. Trodde helt ärligt att jag skulle somna vid ratten. Vakna äckligt tidigt idag för att inte ha sovit mer än ca sju/åtta timmar på hela helgen. Frukost åt jag på kina restaurangen, blev en lövbit och glass på hemmaplan till efterrätt. Tycker absolut inte om kinas alla frierade efterrätter förstår ni, MAGONT!
Lämnade resterande people för att infinna mig hos J i kvällningen, blev inte speciellt långvarig eftersom M skulle hämtas. Sen har allt bara gått trögt resten av dagen, och inte går det fortare av att jag sitter här.

Dags att stänga hjärnkontoret , hoppas ni haft en trevlig helg!



...

Snart dags att krypa ner i sängen. Ingen rolig dag framför mej i morgon! Bära eller brista heter det väl, och det brister snart är jag rädd för. 

 




Allt är inte guld som glimmar!

Go morgon!

Eller morgon kanske är att ta i, klockan är iaf snart halv ett. Vilket skönt väder det är idag, nästan så man får vårkänslor i magen. Har planerat min vecka i detalj och som det ser ut nu (om det funkar) så blir det en massa roligheter, I like it! Dagen idag blir som jag skrev igår, träning! Ett av alla måsten, sen tvättstugan på det. Lite tråkigheter måste ju petas in annars blir det aldrig gjort.
Kvällen bjuder på film & mys.

Uppdaterar ikväll om jag känner för det!

INGEN RUBRIK!

Sitter hos hjärtat, har snortat datorn för att uppdatera lite ur mitt liv. Men tydligen vet ni mer om mig än vad jag själv vet så jag borde ju egentligen inte behöva skriva här mer. Eller?
Och vore det rätt skulle jag heller inte ha några läsare, men det finns det gott om!

Idag har mysfaktorn varit hög! Snuttat på lilla mini bebisen, gud så underbart söt ungen är.
Har även ätit mat, tårta och en massa kakor. Broder blev 26 idag! Har även gjort en massa annan skit men det va inte så noga
.

Dags för sängen, träningspass står på listan i morgon! God natt!


Lita mer på ögonen, än på öronen!

Ett psyke av stål skulle man äga! Är så fruktansvärt trött på allt tjat & gnat.. Låt mig bara va för guds skull, eller är det så himla svårt? Jag skulle kunna explodera vilken sekund som helst, VAD ÄR FELET?


Har varit otroligt duktig och gjort klart allt inför helgen idag, iaf det som kan göras innan. Nu är det snart ordning på torpet, om ändå mitt paktet kunde komma nu, då vore det perfekt!
Klockan tickar sakta som sirap, och jag hoppas innerligt att dagen i morgon går bra. Nej här blir inget gjort, ha en fortsatt trevlig kväll. Det ska iaf jag ha bara guldklimpen slutar jobbet..






Älska sanningen, men förlåt felsteget!

Jag vill ha sommar! Fryser snart röven av mej, det är ca 19 grader inne och JA det är KALLT! Tänk er heta sommarnätter med mysiga nattpromenader, kan det blir bättre eller. Ligga och steka i solen så det nästan luktar bränt fläsk, gud va jag längtar! Måtte resten av vintern gå fort som attan!

Idag har jag inte gjort många knop, är så fruktansvärt trött efter helgens bravader. Gick hem runt halv två idag, skulle tvätta, men såklart va det upptaget! Plockade fram köttfärs och åkte tillbaka till den bästa av dom alla. Vi lagade lasange, jävlar va gott det va! Tänk om en annan va lika duktig på att laga mat.
Nu i kvällningen har jag bytt gardiner och såndär tråkig skit, men nu är det klart iaf. Nej tror det är dags att sova, bättre dag i morgon kanske.

Godnatt!






Jag drömmer om det än
det där som hände för så länge sen
minnesbilden är ren och och klar
den kommer nog alltid att finnas kvar
Men skulle den någon gång suddas ut
så är det ändå inte slut





Ars amandi!

Vilken underbart vacker dag vi haft idag, inte alls så där jätte kallt så att morrhåren fryser i näsan! Skulle ha vart och tränat under morgonen, men har inte riktigt hunnit det än. Har en massa att göra efter alla jul/nyårs fester eftersom jag inte vart hemma speciellt mycket. Det ser ut som en rövarkula, kläder både högt och lågt.
Ska tvätta hela kvällen är det tänkt, för röran ska röjas upp idag.

Dags att ta sig i kragen
!



♥♥

Du förändrade mitt liv,
jag kan än idag inte avgöra,
om det är bra eller dåligt!


Ingen rubrik!

Jag lyckades! En helt vit helg, ratten har varit min och det va länge sen jag mådde så fruktansvärt bra en söndag! Såg även den snyggaste männsika i denna håla igår, och det gör dagen så mycket lättare!
Annars händer inte mycket, försöker komma tillbaka i träningen efter allt som varit. Går ganska bra, tre dagar förra veckan, och förhoppningsvis fler dagar denna vecka.
Synd bara att det ska va så kallt ute, blir så mycket jobbigare att gå iväg då.

Nej film och mys, så godnatt på er hoppas ni får en trevlig kväll!


Aldrig hemma!

Har precis kommit hem för att fixa och dona lite! Har nog glömt bort att jag har ett eget hem, det se ut ungefär som när jag lämnade stället innan jul. Det enda som skiljer sig är att julgranen ligger på golvet i tusen delar.
Hade en heldag i K-stad igår, halkigt jävlar, vi kunde ha gjort mos av bilen iaf två gånger. Stadstrafik tvi fan!
Men även om det slirade lite här å där så va dagen i stan mycket välgörande för huvudet, slapp all skit för en dag!
Under kvällen passade vi på att gymma lite innan alla möbler skulle skruvas ihop. Och hör å häpna, det gick smärtfritt (nästan) iaf.

Kollade även baksmällan innan vi hoppade i säng, tur att inte en annan är så när man är ute på fest iaf. Då kan man nog börja prata ångest! Nej har inte nån större tid med detta,  har annat att göra!




Ursäkta röran!

Finally! Nu har jag satt mej till rätta för att skriva som lovat. Men jag har ett stort problem, jag vet inte hur jag ska börja och vart, sen är allt en enda röra och jag orkar inte riktigt hålla isär dagarna.
Juldagen började vi iaf lite smått hemma hos J, gjorde oss klara och for vidare till L tror jag. Där spelade vi spel och umgicks med en massa folk. Väldigt roligt att göra något som är annorlunda, så att det inte alltid blir det samma. Sen GICK vi till idet i den värsta snön man kan tänka sej i ett par klackar, att vi inte slog ihjäl oss. Vi lyckades på något vis komma före alla andra i kön så vi behövde inte vänta speciellt länge iaf som tur va. Lika trångt och tråkigt som det brukar va där inne, tror vi drog hem över redan runt halv två och vidare på en annan fest vilket var mycket roligare.
Annandagen tror jag bjöd på glöggkväll om jag inte minns fel, inget som va direkt planerat men visade sej va helt okej. En massa mysiga människor runt om oss, och ett par skrattanfall senare drog vi faktiskt hem i skaplig tid. Jag skulle upp och jobba dagen efter och kände att jag ville va riktigt utvilad.
Mellan själva annandagen och nyår var det skapligt lugnt, för jag jobbade en heldel och var super trött både dag och natt eftersom jag inte kan sova ordentligt än.
Vi planerade in en tripp till Charlottenberg, men jag kunde inte hänga på eftersom håret skulle färgas och klippas just den dagen såklart, och det tar ju sin tid.

Sen var det faktiskt nyår, jag var och åt middag hos M&P på dagen/eftermiddan och drog sen hem till J för att göra mej klar. Kände mej hur stressad som helst och visste inte ett skvatt. För vi hade nämligen inte planerat något speciellt alls inför den kommande kvällen.
Det blev ganska sent innan vi kom iväg någonstans, tror vi lämnade lägenheten runt halv elva eller så. Höll aldrig på att ta oss där i från kanske det ska heta, för pappa som skulle köra oss tyckte att han passade bättre ute på en åker och va vansinnig när jag fick tag på honom. Så jag säger bara, det är tur att man har syskon som kör.
Vi hamnade hemma hos T för där va M. Där blev det lite dötid igen, för den som lovat skjuts svarade inte i telefon såklart, och vi skulle till rinn innan tolv var det tänkt. Tror ni vi lyckades? Nej inte heller! Men det va skapligt fint att se alla raketer som sköts inne i Torsby, och inte att tala på hur fint det va med dom där ljuslyktorna man släpper i luften.
Sen kom en mindre glad syrra in i bilden igen, hon körde oss till rinn och vi kunde äntligen andas ut för stunden.

När vi väl kom fram och skulle gå in hann jag inte riktigt att säga hela meningen innan det small, jag och J låg som en korvhög innanför dörren och bara skratta. Vi ramlade minsann övervarandra och höll inte på att ta oss upp. Andledningen till detta va inte för mycket fylla, utan ett golv som frysit av kylan precis innanför dörren och som sagt klackar och halka funkar inte.
Festen va iaf halv bra och jag har ingen aning om när vi drog vidare på efterfest. Jag vet iaf att jag va hemma runt kvart över sju på morgonen och jag lovar att min soffa aldrig vart så skön förut.
Nyårsdagen klev jag ur soffan runt tre och drog iväg på 50års kalas vid fem tiden, där bjöds det på god mat, tårta och en massa goda skratt. Jag har en farbror som är galet rolig, han hade inte tagit en droppe och man kunde tro att han druckit upp en flaska eller två. Han levde verkligen apa och fick mej på gott humör igen.
Runt tio tiden sa E att hon skulle vidare till torsby så jag liftade vidre till J och hamnade på förfest hemma hos L (sen förfest) Satt och pratade en stund för att sedan dra vidare till hörnet.
Blev som det blev, bara en massa töl och grinigheter och vi hamnade hos A, jag tror jag va hemma runt halv sex om inte senare. Kvällen kunde ha slutat med ett brutet ben om jag inte haft tur i oturen!
Lördagen ringde E och väckte mej och jag hade ingen lust alls att gå upp, skulle sällskapa upp till stöllet en sväng. Mådde lite halvkast hela dagen, och funderade på att avstyra dagens kalas. Träffade kusinerna en sväng och kom på bättre tankar. Så när klockan närmade sig fyra/fem mådde jag prima igen och ringde J för att höra vart vi skulle dra. Vi hamnade hos P på förfest, satt utan chaufför och ingen visste hur vi skulle ta oss någonstans. Kvällen slutade iaf på Hörnet och jag hade super roligt hela kvällen. En massa roligt och framförallt TREVLIGT folk. För det har varit mycke av alla dessa sura miner under en period nu, var ypperligt skönt att slippa allt tjat.

Söndagen jobbade jag och jag kan säga att jag aldrig i hela mitt liv varit så trött förut, skakade som ett asplöv och mådde pyton. Men det är väl inte så konstigt med tanke på hur jul och nyår sett ut.
Så mitt löfte är att lugna ner mej avsevärt och inte festa varje helg, med början den 8 januari. Jag och J har planerat en mysig helg med enbart film, godis och det starkaste som ska drickas är möjligen Cola!!
Nu har ni iaf fått tagit del av det som hänt under december/januari månad och jag hoppas att det inte blir alldeles för rörigt att läsa. Inte lätt att skriva en sammanfattande text när det inte ens flyter bra i huvudet på mej.

Sätter punkt här och önskar er en god fortsättning på det nya året!






2010

Ja nu har det varit riktigt dött här ett tag, men jag har knappt varit i närheten av en dator på en vecka, om inte mer. Men det kommer ett inlägg senare idag om jul/nyår eller ska jag säga hela december kanske.
Så ni får vänta ett tag till...