Sooooool i massor!

ligger ute hos mamma och steker i solen, gött mos! Men det är nästan lite för varmt, kanske får solsting. Vem vet.
Igår va jag till karlstad med Marcus, Elin och Emil. Besökte biltema och jag kan lova att jag aldrig haft så kul där förut iaf, haha! Bilresan hem va heller inte så dum, fan va Elin härja. Va även upp te tossbergsklätten, åt glass och kolla runt lite. Dom andra gick längst upp i tornet vilket inte jag vågade, alldeles för höjdrädd.
Åkte vidare till marcus,jag rensade lite ogräs runt friggeboden, han fixa bilen och Elin klippte gräset. Senare på kvällen grillade vi och drog ner till torsby. Var väl hemma runt tre- halv fyra, ljust ute va det iaf..

idag händer det inte mycket, ska åka iväg och bada, ta första doppet. Förhoppningsvis blir det fiske lite senare ikväll... det va det jag hade att bjuda på för stunden...
uppdat. i kväll kanske...

/Elin



Love...

Onsdag igen, skit väder!

Har vart en ganska bra dag. Började dagen med att läsa ur nästan hela boken som jag lånade igår, riktigt bra faktiskt. Ska bli riktigt roligt att få läsa slutet :)
Har inte hänt speciellt mycket annars under dagen, satt och pratade lite med Elin och E. Men det började såklart att regna och åska så de blev till att dra sej hemmåt.

nej har inte tid med det här, gör en större uppdat. i morgon.... :)

// Go natt



helgen är snart slut..

Lika sant som att det är skrivet. Den här helgen har vart riktigt rolig, va till kolsnäs igår och härja lite. Roligaste festen på länge. kom hem runt 4a i morse, och vakna inte förän halv 4a idag, med världens huvudvärk. Snurrade ganska bra också, kändes som att jag åkt båt i flera dagar.
Är  fortfarande lika trött, och mår illa som fan själv efter att jag åt mat. Men det är sånt man får räkna med när man festar så långt in på morgonen.

I morgon blir det slappt som bara den antar ja, hoppas att det blir fint väder så man kan ligga hemma hos mamma och steka lite, men det spöregnar säkert som vanligt.
Har förresten tapetserat om sovrummet, rött och svart blev de. Så nu ska resterande hyllor och skit upp..

Nej nu ska jag dra mej ut och lufta näsan lite, och se om jag piggnar till lite kanske...


/ Elin




Så börjar livet här till slut
Vi gråter det som var förut
Så somnar vi så tätt ihop
Att dagen vaknar allt för fort
För den himmel som jag nått och för allt det som jag nu förstått
Ska hjärtat slå ett slag för var förlorad dag

Efter regn kommer solsken...

Har inget att skriva..  och har varit extremt dålig på att uppdatera.. men åter kommer när lusten finns!

/ Elin


Torsdag

Om jag ändå kunde beskriva med ord hur jag både känner och tänker! Om ni fick låna mina tankebanor en dag och få se hur glad och lycklig jag kan va är trots all skit som är. Jag ser inte längre det negativa i saker och ting, för oftas finns det något som är bra, om inte bättre!

Min dag idag har rullat på fint och jag är fortfarande inte trött, vilket jag brukar bli redan runt 5-6 på kvällen. Missade medium idag, lite tråkigt. Men ärligt talat förjer jag inga serier just nu, har så mycket annat att fördriva kvällarna med. Nej nu får det faktiskt blir ett bad och sen sängen.

God natt


..................................

Onsdag!

Idag hade jag faktiskt en helt otroligt dålig morgon, vakna flera gånger! Efter ett tag gav jag upp, låg och fundera ist men som vanligt kom jag inte fram till något vettigt. Har även städat balkongen och omplanterat dom fula blommorna som ska va där under sommaren. Har lite små saker kvar att fixa, men ärligt talat orkar jag inte just nu. Har så mycket annat som jag vill lägga min energi på just nu.
Annars har det väl inte hänt så mycket idag, lagat lite mat och pysslat lite.
I morgon bär det av till sunne en sväng, Emma skulle iväg med bilen. Sen ska jag och hämta tapeter och tapetsera om sovrummet som ser hemskt ut, fettfläckar överallt på en blå tapet. Inte syggt alls. kanske snart kan få upp allt i sovrummet då, det är lite halvklart än och jag har väl ändå bott där i 2 mån.

Nej nu blir det sängen, ska upp tidigt i morgon...
Go natt!



Cause when your hands are in mine
You set a fire that everyone can see
And it's burning away
Every bad memory
To tell you the truth
If it's something new.. baby it's you


Tisdag!

Låg och drog mej läääänge i morse. Telefon börja ringa redan runt halv 10, och lat som man är så orkar man inte gå upp då. När jag väl kom upp blev det ändå lite halv segt innan jag kom i gång. Gick över till syrran och prata lite med henne och ante innan vi drog ner till Torsby. Och som vanligt blir dom osams när det ska handlas så man skrattar bara åt dom. Hmm, vad har jag gjort mer, ätit glass, handlat, lagat mat och försökt att städa lite.

Va ute och drog några varv med Lina lite senare på kvällen, mycket intressant! :)

Nej, har inget mer att berätta för tillfället, eller har och har! Endel måste få va privat ;)

God natt!



Grrrrr...

nightmare

Jag kan INTE sova, känns ungefär som att tåget manglat över mej, fan va ont i ryggen jag har!  Vad har jag gjort?
Har precis kollat på bröllopsduellen, men sambon snarkar så att hon skulle kunna väcka hela ria, så det va inte det lättaste att höra vad dom sa.
Filmen var iaf kanon bra, riktigt rolig! Tänkt om det skulle bli så för en annan när man gifter sej, om man nu ska det förstås.  Jag vet inte om jag vill gifta mej ens, så det är nog bra med det!

nej kanske skulle gå och ta sej nåt att äta, och hoppas på bättre tider :)

Go natt, morgon kanske..


Jag är ingen ängel, men är man en dålig människa bara för det?
Det finns ju så mycket annat som betyder!
<3

Inte vilken söndag som helst...


Nej faktiskt så är det inte det, Har vart upp till Marcus och ätit tårta idag på förmiddagen. Gott, men jag fick ju redan ett smakprov på den goda tårtan igår. Va hemma hos honom på förfest, det blev inte riktigt som vi tänkt oss, blev lite brådis. Åkte ner till torsby runt halv 10, fy fan för folk och vilken kö därefter. Men roligt va det iaf ;)

ska äta, uppdat. sen..


Kväller!
Har precis ätit bacongratäng med Elin, Mumma! Lite sent kanske men det spelar väl ingen större roll. Har inte gjort speciellt mycket idag, gått med utter en sväng och jag kan lova att vi fick oss ett gott skratt iaf. Ser förövrigt  ut som att jag skulle ha vart med i världens slagsmål i natt, vet inte riktigt vad jag gjort. Blå överallt, och ont i ryggen som fan själv. Men man ska tydligen veta att man lever. Haha!
Måste även tillägga att helgen va inte som jag hade trott att den skulle bli, blev mycket bättre!
Nej dags att lägg sej om man ska orka upp i morgon

Natti Natti



I varje andetag
Finns styrkan inom dig
I varje litet ögonblick finns hopp
Och längtan efter allt du drömmer om

Sol i massor!

Har äntligen lyckats få bort dom fastbrända solbrillorna runt ögonen :)

Va med Emma till Rännberg en sväng förut, hon städa det sista ur huset. Själv satt jag ute i solen och stekte lite, och plötsligt ser jag att det är nåt som fladdrar bredvid ögon. Jo visst, där sitter det en fet äcklig spindel. Tror jag ska ta tillbaka det där med att jag älskar sommaren. För till den hör ju alla äckliga småkryp och dom klarar jag mej helt klart utan!
Emma släppte av mej i Önneby, så just nu sitter jag och kollar på uggly betty. Tycker inte ens om det programmet. Så jag
 funderar på att äta lite, sen dra vidare inte till Torsby för att sen gå hem och städa lägenheten inför helgen.

Kommer en uppdat. senare i kväll :)


.....................

För trött för att skriva. För trött för att orka....

God natt!

uppdat.

Jävlar va poppis min blogg har blivit helt plötsligt, vad är det som hänt?  Det är nog tydligen intressant iaf.

Har inte hänt speciellt mycket sen jag skrev förut idag, handlat och lagat lite mat, sen menade att jag skulle ut och gå, men det blev det väl inget av med. Får ta och rycka mej i kragen nu, lyckades ju så bra förut.  I morgon blir det väl gräsmark en sväng som det verkar just nu iaf, Elin ska hem en sväng och hämta lite skrot.
nej får bli allt för idag, ska lägga mej och glo på tv ett tag...

Go natt!


Rubrik löst

Jag är dålig på att få till en rubrik, vet inte vad jag ska skriva där.  Har haft en underbar helg faktiskt, mått gött. Va på folkrace igår, och jag mitt pucko tog ju inte av mej solbrillorna på hela dagen så jag fick ganska fina märken i ansiktet. Bränd näsa om inte annat. 
Satt och grilla i önneby hos mamma igår med Elin,Marcus,Jonas och Ida, sen bar det av till idet senare på kvällen. Det va riktigt riktigt roligt igår. Blev lite små tjat igår men inte alls farligt.

Nej uppdat. lite senare.. ska köra bilen till marcus...

Virrigt!

Äntligen har jag kommit hem, eller jag har väl vart hemma 1 timme eller nåt. Har kört bil hela dagen idag känns de som. skjutsa Jonas till Granevik för att hämta bilen i förmiddas, sen åkte jag hem för att köra upp marcus bil till honom, efter det va det bara att slänga sig i nästa bil för att åka till Hagfors och att äta pizza. Åter igen in i bilen, köra till Hornnäs för att äta tårta, och sen vidare hem igen. 
Annars har det vart väligt lugnt idag, lite små ont i huvudet efter kalaset igår, som sög ganska kraftigt. Därför blir det nya tag i morgon, har ju ändå vilat en dag iaf.

Nej dags att sova, ska va chaufför till Likenäs i morgon...

God natt




Du får mig att känna det som jag en gång förlorat!