....

Tunga tider, sömnlösa nätter! Måtte det någon gång ta slut för guds skull, vill inte ha det så här. Som ni ser är det dålig feedback från min sida för tillfället, jag har kommit in i detta att jag inte vet hur jag ska börja eller vad som ska skrivas (igen). Men så kan det va och ni får stå ut med det.
Vad har hänt sen sist? Har absolut ingen aning, kommer knappt ihåg vad jag gjorde igår, eller jo jag sov förvisso bort hela dagen men ni förstår. Minnet är bra men kort.
Helgen har varit en av de tråkigaste på länge, hade världens beslutsångest i lördas, Köra eller inte köra, hemma eller borta, vilket är bra och vilket är inte bra, inte det lättaste att handskas med. Men kom slutligen fram till att jag skulle köra, och det resulterade i att jag va hemma klockan sex på morgonen. Snacka om att jag va död igår.
Annars då? Packar för fullt, eller jag borde göra det kanske, men gud va tråkigt det är. Har lyckats fyllt tre lådor och ska snart rotera åt annat håll. Inte illa pinkat! Får se hur jag lyckas pussla ihop detta.
Nej borde försöka sova bort det värsta av allt agg hyser mot er, idioter! God natt!


Bjuder på dessa kanonlåtar!






Nya tider, Ett nytt kapitel.

Den dag jag kan berätta för dig hur det känns,
Den dag ska jag jubla av glädje.

Om du visste hur mycket som gick förlorat,
hur mycket av mitt liv du förstört.
Men hur var det nu?

Ensam är stark!

 


Skärpning!

Detta med att kommentera lyckades ni inte speciellt bra med, ni var igår 23 läsare och bara 2 gav sig till känna. Illa! Därför får ni åter en chans idag, jag vill veta varför ni läser och vilka ni är!

Hinner inte uppdatera er nåt nu om mitt så intressanta liv, har en massa att göra idag...


..


Fy skäms på er! Ni är ca 20-30 läsare varje dag, men ingen utav er lämnar någon kommentar? Skulle gärna se mer av det, vill du inte skriva namn gör inte de, men lämna gärna något så jag skulle kunna förstå iaf vem du är.. Vilka läser, och varför? Det skulle va lite kul att veta...

Fina fisken!

Jag hittar inte orden, men dom känns. Förstår ni vad jag menar? Nästan så där galet glad känner jag mig, det kryper under skinnet och fladdrar i öronen. Det är en typ av lyckorus fast ändå på en behaglig och obeskrivlig nivå. Kan inte direkt kalla det vårkänslor för det är för helvete snö ute än, det fryser i morrhåren under nätterna och regnar på dagen. Något åt det varma och omsorgsfulla hållet är det iaf, tänk er heta sommarnätter så är ni ganska nära.

Kan berätta för er att min dag har varit kanon trots det dåliga vädret. Besökte Torsbybostäder i morse och fick ett relativt bra besked, därför ska vi hålla både tummar och tår i natt. Då kanske det känns ännu bättre i morgon. Försökte även skrämma skiten ur J idag utan min vetskap, glömde bort att jag skulle ringa innan jag kom. Hon bjöd på lunch, vilket bestod av soppa och bröd. Smaskens! Sen gick vi till byn och fikade lite, även L kom dit. Satt där ett bra tag och hade fina diskutioner om allt mellan himmel och jord.
Gick och handlade, fortfarande lika tråkigt som alltid, kommer aldrig på vad jag vill äta förän de stänger. Följde med J tillbaka och fick skjuts hem lite senare. Intressant dag va? Tänkt att så lite kan betyda så mycket vissa dagar. Tackar å bockar för denna dag och stänger hjärnkontoret. Ny dag och nya möjligheter följer i morgon, detta ska bli nåt bra :) God natt!






I´m alright..

Nu går det gôtt förstår ni. Klev ur sängen 05.58 idag, solen sken men som sagt fåglarna kunde inte kvittra för strupen hade nog frusit. Drog på mej kläder som att det skulle ha varit ca -40, gick ut till bilen och till min förvåning var det nästan ingen is alls på rutan. Kvart över sju va jag i sunne, och bilresan va inte helt fläckfri ska jag säga er! Det frös på rutan, solen lös mig rakt i nyllet och lastbilarna körde hejvilt. Kom iaf ut från bilprovningen med blankt papper och en hel bil.

Ska ladda upp en bra låt och skriva lite mer sen, hinner inte nu ser jag..


Baby, can i hold you tonight..

Oh my! Har gått ca 7km och benen värker som aldrig förr. Jag hade ont innan av dessa verdervärdigt hatade skorna (klackar) som får mina vader att spännas i maxläge. Har gått till och från Torsby i skorna och det räcker för att inte kunna gå normalt på flera dar.
Ska snart packa min väska och dra, jag har ingen lust att sitta här bland alla pappkartonger som pappa lastade in igår, vilket jag tackar för! Dom behövs verkligen, hade tydligen samlat på mig mer skit än väntat det året jag bott här, vilket resulterat i platsbrist och ett överfullt förråd.
Ser att klockan tickar på fint, dags att dra!


 Trodde att våren va på väg, men ack va fel man kan ha!


Don't worry, be happy!!

Kanon!   Kan säga att helgen varit fruktasvärt bra, va länge sen jag hade så skoj. Tummen upp! Fredagen körde vi förfest hemma hos mig och drog ner till hörnet. Hittar inga uttryck för att förklara hur knasigt kul det va, stollar som samlas vid samma bord och bara öser järnet. Jag och J skratta så vi låg dubbelvikta på bordet. När klockan närmade sig halv 2 hade jag faktiskt fått nog. Gick förbi quickly och fick mig lite mat och sen vidare till sängen.
Vaknade tidigt på lördagmorgon och drog iväg till stöllet och åt tårta på förmiddagen, trångt som fan i den lilla bilen som vi alla skulle åka i. Höll på att dö av värmeslag för det första. Tror jag kommit i klimakteriet, är ju faktiskt 20+ som ni förstår.
När vi väl slirat runt (nästan fastnat) på den dåliga vägen i fensbol och släppt av folk, så fortsatte jag hem mot dusch och mat. Hungern var inte nådig vid detta tillfälle. Slängde mig på telefon och ringde J för att höra att hon va på G, hoppa i duschen och gjorde mig halvklar iaf. Vi började lite smått hemma men hamnade på något helt annat ställe innan hörnet, och jag lovar er att det va galet kul. Kan inte sammanfatta gårdagen på ett bra sätt så  jag låter det bara passera och skrattar glatt, för ni som va med vet hur/vart/när vi var hemma, vad som hände och vad som inte hände.


Nej ska ta och dra mig från datorn, söndags maten ska lagas och jag har ingen som helst fantasi. Får helt enkelt bli lätt lagat. Hoppas ni haft en trevlig helg!




,




En grimas i mitt ansikte
Ett fängelse för mina känslor
Ett hån mot min person
Så många att ta hänsyn till
När kan jag få ta hänsyn till mig själv?



Söndag!



Det omöjliga tar bara längre tid! Men jag ska klara av det..


Sann glädje är den bästa!

Underbar dag! Har dolat och fixat nu på morgonen, ska snart laga till lite mat och bara ta de lugnt ett tag. Tänkte ni skulle få några tänkvärda rader innan jag stänger av datorn.

Det är ett välkänt faktum att ett brustet hjärta gör mer ont än att få citron i ett litet skärsår, det går över efter ett par sekunder. Men sen finns det även en massa andra hemska känslor. Som "bubblor i badet" skammen och "jag kan inte fatta att jag gjorde det på första daten" ångesten. Ni fårstår säker vad jag menar med dessa uttryck. Det bästa sättet är att dra sig tillbaka och ta sig tid att fundera över de stora frågorna. Det spelar ingen roll vem som gömde nyckeln - Fråga dig själv varför du letade efter den från början. I värsta fall kan allt tänkande få hjärnan att svälla och bli farligt stor. Men tro mig, det är det värt! Sanningen är den att vi alla är födda med en enorm potential och oändliga möjligheter att komma dit vi vill och uppnå nya svindlande höjder. Det är så viktigt att du gör din egen grej. Vad det nu är som gör dig lycklig, och gör det så bra du kan. Det enda som räknas är att du mår bra. Men tänk på att vad du än gör så är misstag en del av livet, slösa inte bort tiden med att plåga dig själv för det som varit, och kom alltid ihåg avstånd och motstånd! När du bestämmer dig för att följa dina drömmar kommer många människor, även de som älskar dig mest att försöka hålla dig tillbaka. Det finns många som kommer säga att du kastar bort din tid, det är inte värt det och det passar hur som helst inte dig. Precis som för alla andra kommer vissa dagar att vara bättre än andra. Och emellanåt kan allt kännas som en katastrof. De kommer se konstigt på dig, när du berättar vad du ska åstadkomma, och du börjar lyssna på de som ser ner på dig och du börjar även tvivla på dig själv. Men vad som än händer, släpp inte taget! Kom ihåg att alla måste kämpa ibland, det finns ingen så får allt serverat. Det är jobbigt att varje dag göra någonting som man inte gillar eller absolut inte tycker om. Men om du följer din inre röst har du åtmistone tröttat ut dig på det du gillar mest. När du gillar det du håller på med kan du kasta av dig täcket på morgonen, och se fram emot en ny tag med nya möjligheter och du fylls av sann glädje som är mycket smittsam.
Precis som när du börjar skratta högt och får någon annan att börja skratta, och sen en till. Tills ni alla skrattar så att ögonen tåras, får kramp i magen, det blir svårt att andas och man kan inte resa sig upp. Även om du gör stora misstag, om du har fel i det mesta, så kommer livet ändå att bli ett fantastiskt äventyr. Du kan lägga dig på kvällen med glädje och veta att du givit allt och att din insats betydde nåt, och varje dag vakna och se fram emot ett liv som är precis så vackert och spännande som du någonsin kunnat drömma om, och så min vän kan du förändra världen! Om inte annat sig själv.

Ha en trevlig helg! Och DU, betyder mer än du tror!


Call you tonight

Tillbaka i verkliga livet!  Har varit bortblåst sen i fredags förmiddag, va hemma en sväng på lörda morgon och tvättade m.m. Inte dåligt att jag hittar min egna adress längre.
Söndagen tillbringade jag med mina gulla kusiner uppe i dalen, hjälpte mamma lite med barnpassningen, hälsade på mormor och morfar och fick en massa bebis mys. I like it! Resten av skaran blev så stora när lillan kom, och Emil har blivit fruktansvärt gosig av sig. Vi som alltid har bråkat som syskon kan helt plötsligt sitta i samma soffa i flera timmar och bara mysa. Har aldrig funkat förut!
Förresten, när vi skulle till mormor tog jag morbros bil, vilket jag inte skulle få för Emil. Han grät stora krokodil tårar och va inte tänkt att sätta sig i bilen, men Ida och Ronja lyckades få in honom till slut. När vi kommit halv vägs, mitt i en sån där gråtande suck, säger han, Du är för liten för att köra volvo och gråter lite till. Den lilla token är allt för go.
Under kvällen skulle jag och hämta Ronja vid hockeyplan, och jag mitt dumma nöt höll på att köra fel och har bott där i hela mitt liv. Illa, riktigt illa!  Kollade på någon film med mamma och syrran, drog några dåliga skämt och skrattade som en liten unge. Åkte hemöver mot Torsby runt halv tolv på natten, t.o.m då höll jag på att skrämma skiten ur mej själv. I pappas bil finns det en "hemlig" lucka uppe på instrumentbrädan som öppnade sej när jag tog bort handen från fläkten, skrek som en gris. Men dom andra i bilen fick sej ett gott skratt iaf.
Igår gjorde jag en massa roligheter, bakade pizza under kvällen och kollade på bröllopsfotografen, en helt okej film faktiskt, lite små rolig. Tror jag kom i säng runt halv tre eller nåt sånt!
Idag vaknade jag i ett inte allt för roligt tillstånd, har varit vakum i huvudet hela dagen tror jag. Fattade ungefär lika bra som sirap rinner. Ute på en tripp på annat håll och kom hem till Torsby med världens huvudvärk. Alltså ingen höjdar dag, men jag är helt klart nöjd med reslutatet ;)

Nej nu ska det sovas, mycke och länge! Sen hoppas vi på kanon väder i morgon för här smider vi planer..











Lilla knytet, så underbart söt!


Lyckopiller?

Solen skiner och humöret är på topp. Har tvättat miljader maskiner med tvätt och rensat upp hemma, så nu kan jag roa mej utan dåligt samvete. Ska strax gå ut och hämta den torra tvätten och sticka till M och luncha lite, eller middag kanske det heter efter 12.00.
Annars händer det inte mycket denna helg, ska bara ta det lugnt och ta vara på solens alla strålar. Det lär ju behövas skulle jag tro. Hoppas ni får en fortsatt bra helg, för det ska iaf jag ha.




Våren på intågande? Nu skulle man bo i skåne!


Onödigt vetande!

Fick denna lista av en ganska intressant typ, lovade att svara så ärligt jag bara kan. Mystiska människa :) Jag brukar vanligtvis inte svara på sådana listor, men för dej gör jag ett undantag. Ni andra som inte vill läsa detta får snällt vänta tills nästa inlägg kommer. Listan består av 100 töliga frågor! Så nu sätter jag igång....

1. Tre namn jag lyssnar till:  Elin, har inga fler!
2. Någonting jag tycker om med mig själv: Stark vilja
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Lätt irriterad
4. Detta är jag rädd för: Mörker, spindlar och alla andra vilda djur.
5. Tre saker jag vill ha varje dag: Mat, sömn, glädje
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Åka hiss, flyga, spela boll
7. Detta tycker jag om att göra: Läsa
8. Detta vill jag göra just nu: Vill, jag måste sova
9. Bästa känslan: Lycka
10. Värsta känslan: Ångest
11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har: Finns en massa
12. Är jag kär just nu? Nej
13. Jag vill gifta mig…  Kanske
14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör: Våga flyga, köpa hus, köra banracing
15. Min käraste ägodel: Dagboken faktiskt
16. Något jag vill ha i present: Inget
17. Detta har jag på mig just nu: Spela roll.
18. Favoritkläder: Bekvämt
19. Favoritdjur: Häst
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Allt, nästan
21. Favoritlåtar just nu: Cold case love, oh africa
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: Färdig
23. Stjärntecken: Fisk
24. En bok jag älskar: Har en massa som är bra
25. En film jag älskar: P.S I love you
26. Tv-program jag gillar: One tree hill
27. Favoritdoft: Hugo boss
28. Detta äter jag gärna: Mat
29. Dricker helst: Cola
30. Favoritgodis: Salmiak grodor
31. Hit vill jag gärna åka på semester: Grekland
32. Färg på mina ögon: Brun
33. Min längd: 156
34. Jag tror på: Evig vänskap
35. Jag spelar: Piano
36. Person jag beundrar: Marcus
37. Så här bor jag: Lägenhet
38. Antal döda krukväxter i hemmet: En
39. Det här tänder mig: Svårt..
40. Det här gör mig avtänd: Överdrivet mycke kroppsbehåring
41. Favoritfärg: Röd
42. Favoritcitat: Slösa inte bort din ungdom på att växa upp
43. En hemlighet jag vet: Berättade jag vore det ingen hemlighet!
44. Bästa present jag fått: Vet inte
45. Senast köpta skiva: Köper aldrig
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Vet inte
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Utssende, jag vill va ett par cm längre
48. Udda förmåga/egenskap: Kan rulla magen, göra en treklöver av tungan
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: Fågel
50. Vad lyssnar du på just nu? ängel i natt
51. Vad har du gjort/ska du göra idag? En massa / Sova
52. Var är dina föräldrar födda? Torsby
53. Vad är det senaste du installerade på datorn? Telia antivirus
54. Vilken är din favoritrestaurang? Fontana di trevi
55. När badade du i en pool senast? Ett tag sen
56. Har du varit med i någon skolpjäs? Flera
57. Hur många barn vill du ha? 2
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Tung hårdrock, opera
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Nej
60. Vad har du för TV-kanaler? Många
61. Har du åkt moped någon gång? Ja
62. Har du busringt någon gång? Ja
63. Har du fått felparkeringsböter? Ja
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Aldrig
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Flygrädd, så svaret får bli norge
66. Har du en egen trädgård? Nej, men snart!
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier? Tycker inte om de
68. Kan du alla orden i nationalsången? Nej det tror jag inte
69. Badkar eller duschkabin? Badkar
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Allt för min syster
71. Favoritpizza? Hawaii
72. Chips eller popcorn? Inget
73. Vilken färg på läppstift använder du? Inget
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?  ?
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Nej
76. Apelsin- eller äppeljuice? Både och
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Familjen/pizza
78. Favoritchoklad? Usch
79. När röstade du senast? aldrig gjort de
80. När åt du en hemodlad tomat sist? förra sommaren
81. Har du vunnit en prispokal någon gång? Ja
82. Är du bra på matlagning? Nej, under upplärning
83. Klarar du att tanka själv? Ja
84. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna? Nej
85. Pepsi eller Coca Cola? Cola
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Inte uniform men speciella kläder
87. Vad var det senaste du handlade? Räkor, sallad, majonäs, gurka och tomater
88. Har du kräkts offentligt? Nej
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Hitta sann kärlek
90. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Nej, men pirr i magen!
91. Har du ringt något betalnummer? Ja
92. Kan man vara vän med sitt ex? Kanske
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Pappa
94. Hade du mycket hår som liten bebis? Haha, ja apunge!
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? Standard
96. Vad har du i din väska? Inget, damm kanske
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Läser
98. Vad är du tacksam för idag? Kom inte en gnutta snö
99. Var hittade du den här listan? Fick den
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: Jag tänker inte plåga någon mer med dessa frågor.

Så där ja, hoppas du blir nöjd! Dags att krypa i säng... Godnatt!



Älskad!

Underbart!  Har varit ute hela dagen i det fantastiska vädret, man kanske håller på att blåsa bort men solen skiner. Va till Karlstad igår, mysfaktorn va hög, hemma runt nio igår kväll efter alla besök överallt. Kollade på två riktigt bra filmer med syrran, började även läsa på den tredje och sista boken av den serie jag läser. Skit bra!
Har inte hunnit med så mycket denna vecka, måste städa när jag kommer hem sen och det finns väl ingen tråkigare sysselsättning. Men men, det är sånt som ska göras helt enkelt, om inte annat är det underbart när det är klart innan helgen för då finns ingen tid över till sånt.

Nej nu ska jag sticka iväg och fixa lite saker, ha en bra dag!


God Morgon!

Solen kikar in genom fönstret och det känns inte speciellt lockande att sätta sig i en bil, för att va inomhus hela dagen. Men jag får nöja mej med att slippa detta ställe, och glädjas åt det.
Är trött som en sjögurka, ögonen vill absolut inte va öppna så jag undrar hur detta ska gå.
Det är bara tisdag och jag längtar redan till helgen ska ni veta, jag tror det kommer bli super roligt :)

Nej dra på sej jackan och dra kanske... ha en bra dag!

!

Måndag!   Sovit förjävligt i natt, Har drömt något som likar mardrömmar fast det var mer verkligt och ja, jag vet inte hur jag ska förklara för er. Det va iaf sånt som skulle kunna hända i verkligeheten, vilket jag hoppas att det aldrig gör. Om några timmar ska jag dra iväg på jobb, men först får jag väl gå ut och skotta den förbannade snön från dörren. Är så fruktansvärt trött på vintern!