Ännu en dag har gått..

Kväll igen och idag är jag iaf lite trött, har jobbat ett x antal timmar idag. Har vart inventering så det blev ett långt pass i kassan! Stackars dom som va där klockan sex i morse, då sov jag nog som skönast. Vaknade halv åtta idag av att den älskade solen sken mej i ögonen. Klev upp och satte mej vid tv:n, somnade om och sov till klockan va tio. Duscha och gjorde mej klar för jobbet, vill va på plats tidigare så jag inte känner mej stressad innan jag börjar. Då funkar det inte på hela dagen.
Vandrade ner över i en värmande förmiddags sol, och hoppades på att jag skulle få känna av värmen lite mer idag. Men när jag slutade halv åtta regnade det som vanligt. Typiskt!
I morgon ser jag fram emot tvätten som bara vräker över korgen och ligger i halva klädkammaren, kommer att ta en evighet! Efter fyra i morgon blir det en ridtur med Ida, skojar ni om jag ser fram emot det! Har inte vart uppe på hästryggen sen förra sommarn. Kommer väl garanterat ramla av eller nåt.
Nej nu ska jag mysa till det lite, bjuder på en riktigt bra gonatt låt!



Erik Segerstedt - Wherever You Are







hopplöst helt enkelt.

Jag avskyr verkligen kvällen/natten. Hur jag än bär mig finns det aldrig en gnutta trötthet förän runt två/tre på nätterna. Ska inte klaga egentligen, jag lyckas gå upp i tid, sköta jobb m.m. Men det blir så tröttsamt i längden att alltid sitta vaken och fundera på saker man helst vill glömma stoppa ner i nåt svart jävla hål och spotta stora snorloskor på!
Kan även meddela att den 10 spetember ska min nya tatuering infinna sig någonstans på kroppen. Kanske jag ballar ur, kanske inte! Jag avskyr nålar och skulle kunna svimma av tanken. Men jag har lyckats förut så varför skulle jag inte göra det nu. Och vet ni? Jag drömmer redan mardrömmar om just den dagen.
Ska även klippa mej 090909 kl 09.00 tyckte jag faktiskt va lite roligt.

Skulle helt ärligt kunna skriva en bok här kväll, det är så mycket känslor som svallar fram och tillbaka, men det finns något som säger mej att låta bli. Ni behöver inte veta allt om mej, mitt liv och min familj! Jag har också en del i mitt liv som är helt privat, det finns bara en som vet om mina innersta bördor,och det är sånna som jag aldrig kommer att dela med er.

Tack & go natt! Elin

Söndag

Sunne igår, inte alls roligt! Det va dåligt med folk och mest smått, inte ens ett fullt dansgolv i verkstan då är det riktigt dåligt. Betalade 160kr för enbart skit. Men så kan det gå!
Började dricka hemma hos mamma, fixade till en 50-tals frisyr på Ida, en våg kombinerat med flätor vilket blev riktigt snyggt. Inte lätt att fläta håret på en uggla kan jag säga! När hon väl var färdig va det dags att fixa sej själv, och blev som vanligt lika tråkig eftersom det är så svårt att fixa sitt eget hår, så det la jag inte ner speciellt mycket tid på. Och Lina som möjligtvis skulle kunna ha hjälpt mej med håret va inte hemma.
Drog till Marcus och Tom för att leta chaufför, han som skulle ha vart det lämnade återbud i sista stund. Men vi fixade även detta efter tag.
Tog en tripp upp till Fensbols gröna skogar innan avfärden till Sunne. Men inget större liv där heller!
Va hemma och i säng innan halv 4, vilket är väldigt ovanligt! Trött som ett as och sov till klockan tolv idag.

Annars har det gått trögt som sirap idag, sov i eftermiddag ett par timmar. Ätit en pizza och köpt lite godis, så nu blir det mys i soffan!
God natt på er!


Oops..

Är så jävla trött idag, och jag ska ut i kväll, hur ska det gå? Va iaf chaufför åt Marcus igår, riktigt trevligt! Skratta åt någon typ som va så otroligt seg när han prata så det va inte sant. Skrattar än bara jag tänker på det. Lämna av Marcus och gänget på faktoriet, jag kan ju säga att Torsby suger en freda kväll. Inte alls mycket till liv, någon enstaka människa som kom och gick längs vägen, ca 5 bilar möjligen som rullade i gatan. Så vi drog hem till mej ist. Fick ett samtal och det var dags att åka och hämta folk. Där började min nattliga resa med Ida vid min sida. Jag kan ju säga att jag var hemma 05.40 trött som ett as. Men jag klagar inte det var roligt, riktigt roligt!

Nej dags att dra sej ikragen och börja fixa inför kvällen, kanske sova en timme innan jag gör någon mer förresten. Ha en trevlig kväll, för det ska jag ha!



Vad håller du på med?


Regn igen..

Vilket underbart väder vi har,  jag HATAR det! Var fan är solen? Har sovit som en kratta i natt, vaknat miljoner gånger och trott att det va morgon, men icke heller! Men det blir väl så när man i vanliga fall somnar när alla andra går upp. Under min dag igår bedrev jag tiden i karlstad som sagt, väldigt inte alls avkopplande! Billar som tutar, folk springer som galningar och slåss mer eller mindre om varor! Med andra ord en typisk lönedag.
Idag har det vart med slappt, skavsår på hälen har jag lyckats skapa iaf. Tog mej en promenad ner till byn för att träffa lite folk. Har även besökt bolaget med Marcus, det är helg och då vankas det fest!
Nej ska göra pizza, uppdaterar i kväll om tid finns!

IKEA

Ja där har jag vart och trampat idag, har sååå jävla ont i fötterna. Glad att jag valde mina lågskor och inte klackarna vilket jag var tänkt i morse. Då har jag väl inte orkat gå på hela helgen.
Blev lite smått och gott, både nödvändiga saker och skit som jag klarat mej utan ett tag till.  Måste gå och plocka upp all skit som ligger överallt, får se om jag skriver nåt mer i sen...

Kväller..

okej, min dag idag har inte vart mer speciell än andra dar. Har vart och kollat lite hästhoppning, vilket var super trevligt. hade verkligen glömt bort hur mycket jag älskar dessa djur. Kanske skulle ta upp ridningen igen, och få smaka på den enorma muskelvärk man får efter ett riktigt ridpass, och jag kan även berätta att det inte är så glammit som det ser ut att sitta på hästryggen. Man blir oftast helt slut om man fått jobbat hårt om inte annat helt svettig. Ungefär den samma proceduren som när man springer eller spelar fotboll.
Kollade inte färdigt på hela hoppningen för Lina va med och hon diggar inte hästar speciellt mycket, hon tycker dom är fina att se på men mer än så blir det tydligen inte. Men ridit en gång i sitt liv har hon iaf gjort och det är inte dåligt! Åkte hem till Ida och bytte bil, drog till affärn och handla lite nödvändigheter. Åkte och kolla runt lite för hon skulle hämta mamma ve Holmes lite senare.
Hon körde hem mej och jag började med matlagningen, kalopps och potatis blev det idag, super gott för att jag skulle ha lagat det. Har aldrig vart en fena på att laga mat, men nu banne mej tror jag det börjar ta sej. Jag orkar ju t.o.m äta den vilket inte alls gick förut, smakade äckligt av allt jag gjorde. Men det kanske är så att mammas mat ändå är bäst och man jämför med den.

Förresten min dator har vart helt idiotisk idag, och vill fortfarande inte funka som den ska. Går inte att se vissa sidor eller logga i på msn, blir så trött! Finns det ingen datanörd till hands som kan hjälpa mej som inte fattar mej på skiten?!
Alla felkoder och massa dret, nej datorer och jag går nog inte så bra ihop så länge dom inte funkar förstås, då är det ju inga problem.
Nej ska ta och ladda kameran, hoppa i duschen och lägga mej tror ja, blir ju som sagt Karlstad tidigt till morgonen. Så god natt på er!
/ Elin



Fina flickor skriver dagbok, stygga flickor lämnar inga bevis!

Min sommar har spenderats i dessa kläder!


Höstregn

Sitter för tillfället och funderar på att gå ut och gå, men det motar i det dåliga vädret, kanske badhuset lockar mer?! jag vet inte jag. Är super trött idag och hoppas innerligt att jag somnar tidigt i kväll, ska upp tidigt och iväg till Karlstad i morgon. Det ser jag fram emot om inte annat pizzan på fontana, jätte mumsig!
Jag har faktiskt lite ångest, har vart dålig träning den här veckan, ute och gick i måndas, badhuset igår, men det känns mer eller mindre som att jag fuskat mej igenom dagarna. Men det kanske känns bättre i morgon.

Nej mina vänner nu ska jag fixa till mej för att dra till stallet en sväng, uppdaterar i kväll om orken finns!



Känslor i standby..

Kväller..

Ooh my! Dagen idag har jag tillbringat tsm med den mellersta syrran, osynliga, blåögda kalla det va ni vill men hon är iaf en av dom bättre och det ska inte glömmas. Folk pratar alltid om hur lika jag och Ida är  (tycker inte jag), men sen när Lina är med får dom nästan en chock när man berättar att vi är syskon. Kan liksom inte förstå hur vi kan va brunögda och hon blå.  Jag tycker hon är precis lika fin för det, jag vill också ha blå ögon. Nog tjatat om det.
Känns som att jag dragit bena efter mej hela dagen, inte av lat/trötthet utan bara för att det känns så. Det har gått i snigelfart, va och kolla jeans idag, men hittade som vanligt inte nåt som jag tänker sätta på mej. Att det ska va så svårt, men jag vill trivas i mina kläder, kunna röra mej hur jag vill uan att känna mej som ett jävla korvpaket.
Helt tomhänt körde vi vidare, hamnade hos mamma och gullade lite med kattungarna. Koka mej även äckliga makaroner och hade ett kilo ost på, inge vidare nyttigt.
Kom väl hem runt halv åtta, bytte kläder och drog ut på en promenad med Lina och Ante.
Så har min dag sett ut, inte speciellt händelserik, och kommer inte att bli det heller för jag ska snart sova, lika tråkigt de!

GO NATT/ E


Underbart!

Ligger fortfarande i sängen och drar mej lite, ska försöka gå upp och göra något vettigt. Ska iväg och åka fyrhjuling, kommer garanterat va svinsur efter det, för jag kan knappt dra igång den! Knappen har slutat funka, så typiskt. Under eftermiddan blir det ett träningspass i badhuset som det ser ut nu, måste iaf röra lite på mej i vilket fall som helst!  Nej uppdaterar senare idag, ska hoppa i duchen och vandra till syrran!

Ha en trevlig dag!

Plötsligt händer det!

Ja, jag kan med ett leende på läpparna säga att kalaset igår var nog det roligaste under hela sommarn. Det såg svart ut till en början, tack vare en missuppfattning i örat hos en person. Men jag tvingade honom i ren ilska att ringa till farbror som hade lite stående. Jag jobbade ju så bolaget hade stängt innan jag slutade.  Allt ordnade upp sig till slut så jag hoppade i duschen och gjorde klart allt innan vi drog iväg och hämtade mina cider, vilket tog ett bra tag. Väl hemma i Torsby igen, rota jag igenom garderoben efter något gammalt att dra på mej. Å fy fan va jag hatar kläder, klämmer och drar överallt.  Emma och gänget kom lite senare på kvällen, satt och prata masa minnen. Herregud säger jag bara!

Drog iväg till ett proppfullt faktoriet, riktigt roligt, svårt att dansa när det var så varmt och förbannade trångt. Men vi klämde oss emellan och gungade med till musiken. Skratta så jag höll på att dö, Emma hade lite roliga ideer för sej innan vi ens kom in, det liksom fastna i huvudet och ville inte kliva ur minnet. HAHA! Stackarn..
Åkte till quickly fick lite mat, drog ett par varv innan jag åkte hem för att lägga mej. Inte så sent alls, runt halv fyra va jag hemma och somna direkt. har sovit helt jävla underbart i natt, vaknade halv åtta och då hade jag verkligen ingen lust att gå upp, och då gjorde jag inte det heller. Låg och drog mej ett bra tag, fixade sedan till mej för ett pass på jobbet. Jag har med andra ord haft en super trevlig helg, och ser nu fram emot nästa!
Nej tv mys, och sen sängen så god natt på er!
/ E



Står här med en utsträckt hand, men tycks aldrig nå fram!

Frisk luft, med en doft av mask!

Ja jag har faktiskt luktat mask hela dagen, vart och fiskat med Lina och Ante. Drog en tur till dom gamla hemtrakterna, för där finns det abborre som jag skrev igår! O vet ni, jag lyckades få upp en ganska stor en, trodde mitt spö skulle gå av. Lunka fram och tillbaka där borta i skogen, hade glömt bort hur skönt det luktar(masken inte inräknad), och så klart alla dessa jävla spindlar och pissmyror då förstås som finns överallt. dom tycker jag inte om men ändå.
Va in till mormor med fiskarna vi fånga, hon va glad för det och jag va glad för bullen jag fick. Man blir så otroligt hungrig när man är ute, eller iaf jag blir det.  Satt och drömde om god mat på vägen hem, men det blev inget annat än spagetti och köttfärsås som jag ätit i flera dar.
Tänkt om dagarna kunde va lite längre ibland, så man hinner med allt man vill göra innan det blir mörkt och trist ute.
Nej det blir väl till att stänga ögonen, ska ut och göra lite saker innan jobbet i morgon.

God natt/ E



                                                                         Ännu en dag har gått...

Hösten närmar sig!

Med stormsteg till råga på allt också. Lite synd är det att sommaren redan ska va över, tycker inte jag har fått tillbringat nog mycket tid i solen än. Men jag älskar även hösten och låter den glatt välkomnas med den underbart friska luft den bär med sej och alla vackra färger. Tänk att få stoppa mp3n i öronen och springa en runda, utan att bli anfådd och tät som ett sugrör i halsen, ingen tung kvav sommarluft som tynger bröstet. I like!
Har haft en riktigt trevlig dag, tog en fika med Emma, åkte hem till henne och kolla på nya lyan. Riktigt mysigt! Va ute och gick en sväng med henne och Hubbe (hunden) när vi gått ett tag kolla han på mej så gulligt, precis som att se mej snälla du, såg nästan ut som att han log.
Emma hade även grannens katter på besök, två kattungar och mamman så klart. Hubbe kom för nära en av ungarna och hon gick till attack, jag har aldrig vart med om något liknande. Men det kanske är så, alla försvarar ju sina ungar, djur som människor.  Ingen vill väl att ens barn ska råka ut för faror, eller bli skadade.

Min dag i morgon kommer nog att bestå av fiske som det ser ut just nu, får se vad vädret tillåter dessutom. Vi ska iaf i väg till annan ort för att kolla fiskelyckan, här finns ju bara sik,mört och brax. Inte en enda aborre har jag fått på hela sommarn. Och det bästa är väl iaf att jag får använda mina svartblommiga gummistövlar, jag älskar dom. Bodde mer eller mindre i dom när hästarna gick hemma på gården hos mamma & pappa för två sommrar sen.
Nej nu tror jag faktiskt att jag ska gå och kolla på den nylånade filmen, och se fram emot morgondagen.

God natt/ E



Nedräkningen har börjat

Och bara för det bjuder jag på denna bild!


Nattspöket...

Ja jag är ett riktigt nattspöke. Håller på både dag som natt, inte konstigt att man blir trött. I dag trodde jag aldrig att jag skulle vakna, somna klockan sex i morse. Har faktiskt vart en halv bra dag, började dagen med att gå på krigsstigen.  Mitt första riktiga raseriutbrott på riktigt länge vill ja lova så nu känns det helt fantastiskt igen.
Jag är renad i kropp och själ, ända tills jag vaknar i morgon. HAHA!

Har inget vettigt att skriva så jag ska gå och försöka sova ist!




Varför misshandlar ni min själ.

Fuck it!

Kan ta mej fan inte sova och jag ska jobba i morgon. Att jag inte kunde fatta tidigare, eller är det helt enkelt så att jag försöker se något bra i alla, även sånna som jag vet/hört beter sej som svin? Jag vill kunna få min egen uppfattning om folk och sviker dom en gång så må det va hänt, och jag ger en ny chans.. Innan jag fortsätter mitt skrivande antar jag att jag måste förklara att detta har inget med det som hände under helgen att göra. Annars blir det väl riktigt kaos utav allt. Det handlar om så mycket mer!
Hur mycket tror ni att man måste få uppleva innan de löser sej? Eller också kanske det inte gör de, det finns ju ingen som är tankeläsare direkt.
Jag har mått som en mögelost idag, segt och ingen lust med något. Va ute och gick en sväng och jag hade fan inte ens himelens änglar med mej. SPÖREGN & ÅSKA! 
Nej dra mej baklänges så mycket det har vart nu, och jag ORKAR inte ta hur mycket som helst, jag fattar inte ens hur jag orkat förut. Och kom inte och säg att jag gnäller, för ni som känner mej vet att jag tagit lätt på allt, struntat i det och lagt på ett leende!
Snälla, lasta inte över mer på mej, jag bär mina egna egna bekymmer, och utan att vara egoistiskt så måste jag någon gång få sätta mej och mina egna bördor i ett hörn och bara skrika rakt ut! Rensa ur huvudet och svära över allt som inte funkar.

nej jag blir inte ett dugg klokare av det här...


Game over!

Ja det är precis så det känns nu! Som jag skrev igår så skulle jag städa innan utgången, vilket jag gjorde, och då menar jag riktigt noga. Det tog mej hela 2,5 timme innan jag va klar med allt!  När jag va klar va det bara att göra sej klar för resten av kvällen som senare skulle visa sej bli ännu ett svek i ett redan öppet sår! Den jag trodde jag verkligen kunde lita på ljuger mej rakt upp i ansiktet en andra gång på kort stud. Det tackar jag vänligt för! 
Vår vänskap trodde JAG betydde mer, men man ska ju inte bli förvånad längre. Nej vi hoppar över detta.
Fick världens åktur när jag skulle hem, mådde dåligt som bara fan, förväntade mej en pizza i busken innan jag ens kommit innanför dörren. Men jag lyckades låta bli. Kröp ner i sängen, och då blev det absolut inte bättre, så jag kröp ner i soffan ist för att koncentrera mej på tv:n. John blund hämtade mej ganska snart och jag fick sova en stund. Mobilen ringde, kolla bara på den och traska till sängen för att sen sova hur skönt som helst!

Vakna runt halv tolv idag, inte ett dugg trött, bara lite huvudvärk. Åkte till Ekshärad en sväng innan jobbet, åt pizza och en massa smarriga kakor som senare inte alls skulle visa sej va lika goda. För jag blev ILLAMÅENDE!
Vägen hem kändes som en enda stor plåga, och inte fan blev det bättre av samtalet som kom. Vad har jag gjort för ont när jag förtjänar detta? VA?
Jaja, sen åkte jag iaf vidare till jobbet, sirapen sprudlade i huvudet och jag hade glömt nästan alla koder. Typiskt mej.
Och nu som ni ser sitter jag här och försöker avreagera mej vilket inte alls funkar, så jag ska gå och lägga mej ist.

God natt/ E




Åter naggad i själen!

Himmel och pannkaka!

Har sovit som en påse skit i natt. Har drömt att jag skulle ut och flyga, vilket jag aldrig i hela mitt liv skulle våga förvisso men drömma kan man. Skulle åka till cypern med Elin och A, jag skojar inte när jag säger att jag hade panik för de satt kvar när jag vaka. Tror aldrig att vi kom iväg någonstans för dom fick inte in mej i planet, och sen skulle inte alla åka på samma flyg heller av någon konstig andledning. Usch, hatar sånna drömmar!
Ibland så kan man verkligen fundera på om man är knäpp när man drömmer så konstigt, det kan ju va om precis vad som helst! Men mardrömmar tror jag ändå är dom som är svårast att vakna ur på någotvis.
Nej nu hoppar vi över detta och ser vad som ska hända under dagen.

FEST! Har vart lugn och stillsam ett bra tag nu, så jag förtjänar en utekväll med dom bästa helt enkelt! Nej klockan tickar måste hinna med en massa innan man kan roa sej när man är man och fru i huset!
Ses kanske ikväll :)

En vanlig fredags natt..

Ja det är precis som alla andra fredagar brukar va, förutom att jag ligger hemma i sängen och bloggar. Brukar annars vara ute och ränna, men inte idag. Är ofantligt trött efter jobbet, men kan inte slappna av så att jag orkar sova. Börjar redan orora mej för morgondagen. Typiskt mej!
Har haft en hård dag idag, började jobba kl 9 i morse, trött som fan! kändes som att jag sovit 5min när klockan ringde, ändå somna jag före två. Väl på jobbet rulla det på fint, gick hem runt fem, trött som en alika försökte verkligen hålla mej vaken. Men tror ni det gick då? NÄ!  Vakna när klockan va kvart i nio, PANIK!  Jag kunde se mej själv sitta vaken hela natten, men jag är faktiskt trött än som jag skrev så det ska nog funka detta också. Har även kört Jonas en sväng under kvällen. Så där har ni min dag.
Nä funderar på att åka och hälsa på lite folk i morgon, alla andra ska ju till Munkfors på folkrace, vilket inte jag har någon som helst lust med. Hoppas det går bra iaf.

God  natt/ E



Kan det hända två gånger om?

♫♪ ...

Lyssna till livets melodi, kom på vad som är menat för dej och vad du vill göra i framtiden. Själv ska jag nu lyssna på john blund och sova ett par timmar. fotbad först!
God natt/ E


Bra dag..

Har haft en jätte bra dag. Åkt inlines och nästan slagit ihjäl mej, men klarade mej undan med några blåmärken som tur va. Bersängsbacken, fy vad jag hatar den men lika förbannat åker jag där varje gång. Va ganska mör i benen när jag kom hem, blev sittnas på trappan ett tag innan jag orka gå in. Sen blev jag bjuden på mat, inte allt för god men jag åt iaf. Fick även bilderna från turen igår, man kan fundera på om man verkligen är klok ibland.
Nej har inget vettigt att berätta, ska gå och lägga mej ist.

Godnatt/ E


Vad hände?



Annorlunda kväll..

Har vart hemma i ca en halvtimma. Har vart en ganska konstig kväll om jag får säga mitt, satt ute och kolla när det blixtra en sväng, funderade över en sak och fick världens uppenbarelse. Men om vad får va hemligt ett tag till, måste berätta för E först innan jag berättar för er. Va till brevika, ganska tråkigt så vi hittade på med annat ist, och det va fan så mycke roligare. HAHA! Har även jobbat idag, började 08.00 som sagt, ska verkligen försöka komma ihåg allt jag fick lära mej idag. Det va ganska mycket att ta in på kort stund. När jag kom hem jag jag totalt utsliten, blev tvungen att sova en stund. Hade så himla ont i huvudet. Gick till syster sen, somnade igen, hon försvann i typ 20 min och jag va total däckad, hon höll på att skrämma skiten ur mej när hon gapa till. Det va riktigt hemskt, för jag trodde verkligen jag va vaken. Men inte heller. Ni vet väl hur det känns när man sover fast ändå hör vad som händer runt omkring, när man är så där trött så man inte orkar öppna ögonen. En sån stund hade jag då. Läskigt!
Som ni ser är klockan ganska mycket vid det här laget, jag är trött men tycker det är läskigt att sova ensam när det åskar ute, eller det är kornblixtar, inget buller, men ändå.

Hur ser min dag ut i morgon? Jo nu ska ni få höra, klockan elva drar jag på mej mina inlines och kommer att hålla mej utomhus ett par timmar på förmiddan, det är tänkt att det ska bli minst 2 mil iaf som det ser ut nu. Beror lite på hur vädret tillåter. Elin har hittat en ryggsäck tror ja, så nu kanske det blir bättre ordning på sakerna när vi är ute och åker.
Kvällen har jag inte hunnit planera än, men en film skulle jag tro att det blir, fick en ny idag.
Nej nu är det dags att ta kväller, har ju en del att stå i innan jag drar i morgon så god natt på er!
/ E



Kan någon berätta vart sommarn tog vägen?



Tomt..

Ligger och kollar på gamla kort, kan inte sova som vanligt. Men jag stör mej så hårt, förr såg man att mina ögon riktigt lyste, nu är det bara en tom blick som inte säger nåt. Det är det jag säger, jag har blivit så jävla känslolös, skiter verkligen i allt. Jag trodde inte att det skulle synas så som det gör, men nu fattar jag vad mamma menade när hon sa att det inte fanns någon glädje kvar!  Nej usch, nu måste jag sova, ska upp 07.00..
Godnatt



Empty?!


Buller..

Var & varannan bil som åker för bil spelar musik så det dunkar, eller har hål på avgasröret. Då är det fan inte lätt att sova inte. Fick ett samtal förut och det visade sig att jag skulle få jobba i morgon, Börjar 08.00, ska bli riktigt skönt att äntligen få gå en morgon. Ska få lära mej lite nya saker, vilket jag verkligen ser fram emot.
Har förövrigt bara vart en myspysdag idag, ätit en pizza (fy skäms) även hoppat över träningen, hoppsan! Kände för att bara va idag och så blev de.
Föressten, jag har vart väldigt lugn den här helgen. Va hemma både fredag och lördag, duktiga jag. Eller jag smaka på en drink när vi hämta Elin från bröllopet, men det va det enda på hela helgen också. Har inte haft lust alls att tillbringa helgen i dimma och bakfylla. Tyckte det va dags att ta tag i lite här hemma, och då fick det bli så. Men det resulterade i dötråkigt halva helgen också. Men so what, sånt e livet!
Då kan jag ju gå ut med gott samvete till helgen, för då vankas det kräftkalas!

nej ska nog sätta punkt här för idag, syster kommer snart och hälsar på, mycket roligt :)
Go natt på er! / E



Så fylld av lust & liv, jagar tidsfördriv.
Men snälla, sluta jaga.
Jag är inte ute efter ett krossat liv.

Välkommen till vuxenlivet!

Jag är så trött på att agera både man och fru i hushållet. Skulle koppla ihop några kablar idag dum som jag är, å jävlar vad det small. Ska nog hålla mej till tvättningen och kabelgörat får pappsen göra åt mej i fortsättningen. Annars kanske jag bränner upp och kortsluter allt som finns. Har precis kommit hem i från syrran, vi har lagat mat, kan inte säga att det smaka så mycket men roligt va de. Nävgröt och fläsk är nog ingen hit att laga igen, nävgröten blev så torr att det damma av den och fläsket blev svart och smaka sot. Men vi fick oss iaf ett gott skratt.

Har även tvättat miljarder maskiner med tvätt idag, är inte riktigt klar än. Håller på att torka den eftersom det är så dåligt med upphängnins möjligheter här. Måste fixa till det där snarast!
Ser fram emot trippen till Karlstad lite längre fram, IKEA säger jag bara! Tur att det finns tillgängligt på så nära håll. Men ack va dyrt det blir varje gång man är dit, sist rök det över 3000 i ett naffs. Men som sagt, nödvändigheter är det väl bra att lägga pengar på.
Ska förövrigt under denna vecka gå och beställa tatueringstid & klipptid. Måste ju va fin i hårtet när det vankas bröllop i sep.  Usch, jag sliter som ett djur och alla andra har precis kommit hem från en helg i höljes, jag menade mej faktiskt att åka dit ända tills jag fick se röran här hemma. Jag hinner verkligen inte med allt.

Ser fram emot morgondagen, blir ca 2mil på inlines och antar att det blir samma värk i benen därefter också. Men man sover så skönt om man rör på sej.. Nej har inte tid att sitta här längre, natten kanske bjuder på ett inlägg senare.

/ E

Big girls don´t cry

Är så enormt trött. jag och Elin va ute och tog en tur direkt när jag slutade jobbet i kväll. Men det blir ju mörkt så fort och då är det ingen ide att slänga sej iväg långt bort eftersom jag inte ser när det blir kolsvart! Och ingen större lust har jag att bryta benen av mej bara för att jag inte ser nåt.
Har haft en väldigt slapp förmiddag, suttit och solat lite, retat Ida en hel del för hon va så sur.

Usch va jag önskar att man kunde få va liten ibland. Då behövde man iaf inte bry sej om någonting, allt va så lätt. Det enda som gjorde ont va om man ramla och skrapa knät eller nåt. Inte alls som idag när man styrs av känslor på ett helt annat vis än förr.  Jag skulle kunna skriva ett långt inlägg idag, men jag är trött så jag ska gå och sova. Kanske kan göra ett längre i morgon....

God natt/ E

Fullmåne..

Den lyser mej rakt i ögonen, kan inte sova och rullgardinen är tyvärr ganska kass. Jag köpte en i bamu för insynens skull, men ångrar det bittert nu när jag måste köpa ännu en till. Men denna gång blir det en svart!
Har inte gjort speciellt mycket enligt mej själv idag. Men städningen blev avklarad till slut, bara tvätten kvar. Får blir på söndag när ja är ledig igen. Gick till Lina en sväng, hjälpte mamma laga mat (skink & ostsås) vilket är väldigt gott. Efter maten blev det en tripp till Stöllet, kusinen har fyllt år så det bjöds på tårta. Vandrade sedan därifrån till morbror för att kolla om han hade några långa stavar liggandes, men tyvärr hitta vi inga. Fortsatte trippen till mormor för att kolla om det fanns några där, bottenapp igen! Så jag fick åka hem utan stavar, men hittade senare ett par i mammas bil.

Kom hem, drog på mej träningskläder och inlines. Elin dök upp 20-30 min senare så vi drog iväg en sväng. Blev en kortare runda idag. Drog hem för att kolla på film - Pojken i randig pyjamas. Usch vilken sorglig film, väldigt bra, men tyvärr ett mycket dåligt slut.
När filmen tog slut, dog allt annat ut också, för det var dags att hoppa i säng, vilket inte går så där jätte bra.
Därför sitter jag nu här mitt i natten och uppdaterar lite onödig information.

Sätter punkt här för i natt, måste tvinga mej själv till sömn.
Godnatt/ E


Himelskt

Sitter och bläddrar bland alla sidor i mina gamla böcker, vilka minnen! Jag har allt haft mycket roligt under de år som gått, men hoppas att dom år som kommer blir ännu bättre. Vart inne och kikat lite på IKEA idag, ska köpa nya gardiner och lite annat kraffs som fattas, så  som badlakarn, stor brist!
Har även jobbat ett par timmar, inte alls så tungt som det kändes innan jag kom dit. Timmarna gick fort, blev ingen träning idag heller, så då blir det upp tidigt i morgon och fixa till den också.

Som ni ser har jag även bytt bloggdesign, den får va kvar i väntan på att den andra ska bli klar. Men jag hinner inte med allt just nu. Är så mycket som det ska fixas och donas med, kollar även efter ny lya IGEN! Vantrivs här så fy sjutton, bara jag kommer här i från blir jag glad. Dåliga grannar och läskigt område, inget för mej som är mörkrädd när vintern kommer. Jag ryser bara av tanken att bo kvar här när det blir vinter.
Nej ska nog försöka varva ner med lite tv eller en tidning för att sen sussa kudde.

God natt! E




Empty..

Natten är ung..

Sitter och myser lite i soffan, ska snart hoppa i säng. Har städat och tvättat lite idag, även hunnit med att åka inlines. Muskelvärk med andra ord, men det börjar ta sej. Gör inte ont i flera dar utan bara i ett par timmar sen är det som vanligt igen. Har kommit igång ganska bra med träningen igen, efter ett alldeles för långt uppehåll, men det va behövligt.

Dagarna ser förövrig ut som för det flesta andra, jobbar, sover, äter & hittar på med något skoj med jämna mellanrum.

Har inget mer att skriva för tillfället, får se om jag uppdaterar under netten/dagen i morgon...
Godnatt!