I promised myself.

Åter igen en dag fylld av avgaser, skrålande ljud och regn. Östmarks vädergud suger verkligen, kom dit i förhoppning om att solen skulle hålla i sig hela dagen. Men inte heller, regnet stod som spö i marken precis innan finalerna. Allt blev dyngsurt trots paraply! Sippra vatten ur skorna när allt va klart. Så jag får väl säga grattis till Tias som tog hem segern!
Sov en timme när jag kom hem och vakna av ett ypperligt väder, solen tittade fram men är nu borta igen. Svenska sommarn är ett stort mysterium!

Kvällens planer? En varmt bad och mys i massor framför tv:n. Har en hård dag framför mig!

keep you much longer.

Denna dag ett minne blott. Har varit på folkrace under dagen, trött som en apa i morse när M ringde till mig. Men jag sa att ja skulle med så det va bara att dra sig upp. Kollade vädret, vilket man inte behöver när det är tävling i Östmark, det regnar alltid. Drog på mig kläder, hämta filten och gick direkt ut, utan att ens borsta håret.
Vädret pendlade mellan iskallt, kokhett och såklart regn (hagel).  Va väl hemma runt tre, gick och la mig på stört och vakna runt sju. Är inte riktigt frisk så sömn behövs i massor.
Intressant inlägg? Bättre än inget iaf.

Nej mat var det, sen hämta bilen.. Ha en fortsatt trevlig helg!


Jag ska sakna dig i morgon.

Vackert väder vi har, om man bortser från alla molntappar som ligger i vägen för solskenet. Försöker faktiskt göra i ordning en gammal byrå, men det går segt. Natten har jag spenderat i en vridande ställning av magont och illamående. Jävla tabletter!! Hoppas för allt i världen att det går över under dagen.




Jag hade den perfekta framför min näsa, blundade bara och gick förbi. Nu i efterhand kan man ångra sina val men till ingen nytta. Varför ska det va så lätt att va efterklok när man aldrig kan tänka en klar tanke innan? Oftast så vet man vad som händer, men blundar så hårt att man missar sanningen i det hela. Att man kan va så dum. Ibland kan jag verkligen hata mig själv, jag har hittat en sida hos mig själv som jag avskyr mer än spindlar. Men jag vet så väl, varför just denna sida dök upp hos mig. Man ska inte stänga saker inne utan skriv eller skrik ut skiten, man vet aldrig vad konsekvensen av det dåliga blir om man sitter i ensamhet.


What´s the point?

Nattens timmar går sakta men säkert. Noll sömn gissar jag på att det blir. Finns så mycket som snurrar i huvudet nu, oklara besked och en lång väntan vilket jag inte gillar alls. Varför ska det alltid drabba mig. Det kan va ofarligt men även åt andra hållet och med min jävla flyt så är det de värsta tänkbara.
Annars är allt som vanligt, spinner på i samma gamla nötta hjulspår. Har varit och fiskat nu i kvällningen med syrran, fyy faaan vilket baddare jag fick på metspöt. Jag är rädd för stora fiskar, så ja mitt dumma nöt springer ju när jag fått upp fisk helveten och fattar inte att jag ska släppa spöt för att fisken ska sluta ränna efter mig. Kan inte förklara hur fjantigt rädd jag är, kan nog bara upplevas och det fick L verkligen göra.


I look to you..

Idag är ingen vanlig dag, för det är en väldigt dålig dag!     Nu har denna helg äntligen tagit sitt slut. Den har varit på värsta tänkbara sätt. Vaknade igår morse och jag va på ett uselt humör, trodde att det skulle släppa under dagen, men icke! Inget är som det borde vara just nu och det är fruktansvärt jobbigt. Man dras mellan gott och ont och aldrig ska det få va bra någonstans.
Har även ett lika ruttet humör idag, trött och le, vill inte ett dugg. Bara sova bort allt! Alla har rätt till dåliga dagar, men jag vill inte ha fler. Om jag ändå kunde fixa allt i en grisblink.

Hoppas ni haft en bättre helg!


When it was good..

Bättre sent än aldrig!     Ja jag vet, ska skärpa mig med detta. Men ska jag va ärlig så är inte bloggen så viktig i mitt liv längre. Jag gjorde den för att kunna skriva av mig allt det dåliga, tunga och avskyvärda hatet jag dagligen bar på. Det va ett bra sätt för mig att kunna gå vidare i livet, och för att senare kunna gå tillbaka och kolla på det som hänt för att förstå att det inte är acceptabelt att ha det så. Även jag förtjänar att ha det bra, trots mina brister!  Men nu mår jag bättre och är starkare än jag någonsin kunde ana.

Men iaf, jag ska försöka knåpa ihop några rader av onödigt vetande som kanske egentligen är väldigt bra vetande, för vissa iaf! Har spenderat heldagar på jobbet, allt mellan 08.00 till 21.30 så ja, jag är ganska trött i huvudet. Håller på med ombyggnation av hela fadderuttan och det är inte nådigt för huvudet. Är det inte byggmaskiner som dånar, så är det hyllor som skramlar eller ett hamrande väsen. Att jag inte fått tinnituss än är ett under.  Men jag trivs, jag slipper att fundera över allt det andra som finns här hemma.
I morgon bär det faktiskt av till Ambjörby på folkarace, har en ledig dag och den ska jag verkligen ta vara på. Och vad kan då va bättre än att vistas ute i friska luften, trots dåligt väder.. För det kommer säkerligen att regna som spö i marken.
Nej dags att slänga sig i badet och göra sig redo för natten.

God natt!


Samma himmel. . .

Ännu en vecka till ända.     Nu går jag verkligen på den sista energi som finns i min stackars kropp. Helgen har varit kanon, eller hela veckan har varit underbar, den bästa på länge faktiskt! Har hittat på med en massa roligheter, jobbat och bara tillbringat tid med underbara människor. Måste faktiskt säga att trevligt och roligt folk gör livet så mycket lättare. Man får ett helt annat gung än när det är tungt och trist.

Go natt.





 

 


Ingen rubrik idag!

Ny dag, nya möjligheter!      Kan börja med att berätta att min gårdag spenderade jag i bilen. Fick lift av M till Sjögränd där A väntade på mig. En snabbis till Råda och sen vidare till Hagfors. Spenderade ett par timmar där, åt mat m.m. Sen bar det vidare till Ekshärad för bilbyte och vi styrde vår bil mot Stöllet. Hälsade på små kusinerna. Bara flickorna i hushållet var hemma, så E såg jag inte skymten av. Mycke bebismys senare drog vi faktiskt mot Torsby. Käkade lite och M körde hem mig för ett skobyte, och sen vidare till J.
Va inte där speciellt länge förän vi satte fötterna i skorna och gick hem till mig ist. Där blev det matlagning och idiotiska skrattanfall långt in på natten. Trevlig trevligt!
Jag skulle förresten sätta upp min persienn (stavning?) men det va lite för bred så jag fick såga sönder den lite till att börja med. När jag mocklat och gapat ett tag så hade jag faktiskt fått upp den, men jag mitt smarta nöt skulle ju ha upp föstret. Då drog jag ju ner allt igen, så det hänger på trekvart i fönstret för tillfället. Men det skiter jag i.

hoppsan, ser att klockan tickar.. Har bättre för mig än att sitta här. Får se om det kommer upp nåt mer eller om jag lägger ner denna blogg för gott, de lär ju märkas!!
Ha en bra dag!

Tråkig dag!

Kväll.     Ja nu är det snart slut på denna dag också. Har varit en halv kass dag faktiskt. Vaknade med en tunga som var 3dm tjockare än i vanliga fall och kunde knapp få fram ett hörbart ord. Tror svullnaden från ingenstans håller på att lägga sig nu och fatta va hungrig jag är. Har inte fått mitt dagliga intag av mat idag, och det är inte speciellt lite mat ja behöver för att hålla god min en hel dag.
Nu i afton har jag faktiskt bakat kärleksmums och muffins i brist på fantasi. Återstår bara vikning av tvätt och sen blir det förhoppningsvis sängen. Upp tidigt i morgon bitti.


Nu räcker det faktiskt..

Första grillningen!   Nu är den gjord och maten smaka underbart. E,M & I kom hit igår eftermiddag för att fira valborg och besöka faktoriet. Väldigt trevligt faktiskt. Mycket folk ute, man kunde knappt röra sig, vilket resulterade i att folket trampade på mina tår. Fötterna ser förjävliga ut idag om jag ska va riktigt ärlig. Tror jag låter helgen får sätta punkt där. Idag då? Vi får se vad som händer, middag klockan fem på hemlig ort till att börja med iaf. Hoppas ni har/kommer ha en trevlig helg!



Det finns vissa människor
Jag tänker på varje dag
Som finns här under huden
Som följer mitt hjärtas slag

Och det finns vissa stunder
Jag tänker på varje dag
Som på något sätt
Ändå följt mina andetag
Åh, bortom dessa möten
Som väcktes och som försvann
Lever ändå minnet
Av det som vi en gång fann